tak mame neoficialne ale konecne parametre 7D-cka predstavenie 1.septembra
1. 18MP APSC CMOS
2. Dual DIGIC 4
3. 8 FPS (~14 FINE JPEG/ 15 RAW)
4. New eight-directional double cross central AF point, total 19 cross AF points
5. ISO 100-6400 (Exp 12800)
6. ~100% 1.0X magni VF with intelligent display, horizon assist
7. New iFCL metering (exposure and colour)
8. 3′ 920K Version II LCD, 160 deg viewing
9. Full HD video (w external mic input n HDMI output)
10. Live view w Face-priority AF
11. New switch for Live View/Video mode
12. Aero-dynamic body design, metallic shutter sound, 150K shutter life
13. New 24mm built-in flash, supports EOS intelligent speedlite system
14. A.L.O
15. P.I.C
16. Picture style
17. EOS Integrated Dust Removal system
este neviem ci bude APS-C (1.6x Crop) alebo APS-H 1,3x ja by som radsej to APS-H na druhej strane.. ked bude dobry snimac tak crop 1,6x vyhovuje na sport :))
Nebude to APS-H na obrázkoch je predstavení aj s novými objektívmi EF-S a tie nepasujú na fotoaparáty s APS-H snímačom. Čo ma teší je konečne nový AF systém
ked vy budete mat 8fps, tak nikon bude mat D4 a 11-13 fps:-)
Nechcem tunáka rozdúchavať zbytočné vášne ja si aj Nikon vážim na rozdiel od teba ( Canon ), ale zabúdaš že Canon mal FF podstatne skorej ako Nikon prišiel s D3. Nechcem tu ani písať koľko rokov trvalo Nikonu kým predbehol Canon s rozlíšením a ďalšia vec je tá že takéto rýchle prístroje sa používajú na fotenie športu. Myslíš že pri športe je výhoda FF, lebo ja nie. Spýtaj sa ľudí ktorý si kupujú objektívy s ohniskom 500mm a viacej a fotia šport, prečo je pre nich FF nevýhodný. Canon má starú 1D mark III a stále je to najlepší fotoaparát na šport na trhu s 10fps. Ja nemám predsudky čo sa tíka Nikon a kľudne ho pochválim
Nechcem tunáka rozdúchavať zbytočné vášne ja si aj Nikon vážim na rozdiel od teba ( Canon ), ale zabúdaš že Canon mal FF podstatne skorej ako Nikon prišiel s D3. Nechcem tu ani písať koľko rokov trvalo Nikonu kým predbehol Canon s rozlíšením a ďalšia vec je tá že takéto rýchle prístroje sa používajú na fotenie športu. Myslíš že pri športe je výhoda FF, lebo ja nie. Spýtaj sa ľudí ktorý si kupujú objektívy s ohniskom 500mm a viacej a fotia šport, prečo je pre nich FF nevýhodný. Canon má starú 1D mark III a stále je to najlepší fotoaparát na šport na trhu s 10fps. Ja nemám predsudky čo sa tíka Nikon a kľudne ho pochválim
nebudem viac rypat ale spytaj sa jakea alebo dodaBB ci ma FF vyznam pri sporte - napr. pri gymnastike kde snimac aps-c nema sancu,ale priznam ze aj nikonacky inzinieri v japonsku su divny, keby nevydali 70-200 vrII pre FF tak by ich majitelia D3jok asi umlatili:-)
nebudem viac rypat ale spytaj sa jakea alebo dodaBB ci ma FF vyznam pri sporte - napr. pri gymnastike kde snimac aps-c nema sancu,ale priznam ze aj nikonacky inzinieri v japonsku su divny, keby nevydali 70-200 vrII pre FF tak by ich majitelia D3jok asi umlatili:-)
Vieš spýtal som sa doda a povedal že má pre určité prípady D700 ale pre iné zas D300, prečo asi??? Kúp si na FF 800mm f/5,6 alebo na APS-C 500mm f/4, potom si porovnaj ceny a svetelnosť a povedz mi na čo si prišiel, hmmm. Úprimne ja osobne dúfam že Canon si nechá v profi triede aj prístroj s APS-H snímačom
hmm, nuz teda budem musiet teda pockat na ojazdenu 5D. Cakal som FF, ale ako uz bolo spomenute rychle APSC telo ma urcite vyznam na sport, zver, atd.. nuz teda najblizsi rok, ak sa nic zavratne neudeje, budem este kupovat nejaky ten film...
canon 7D nastupca 50D-cka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa