tak mame neoficialne ale konecne parametre 7D-cka predstavenie 1.septembra
1. 18MP APSC CMOS
2. Dual DIGIC 4
3. 8 FPS (~14 FINE JPEG/ 15 RAW)
4. New eight-directional double cross central AF point, total 19 cross AF points
5. ISO 100-6400 (Exp 12800)
6. ~100% 1.0X magni VF with intelligent display, horizon assist
7. New iFCL metering (exposure and colour)
8. 3′ 920K Version II LCD, 160 deg viewing
9. Full HD video (w external mic input n HDMI output)
10. Live view w Face-priority AF
11. New switch for Live View/Video mode
12. Aero-dynamic body design, metallic shutter sound, 150K shutter life
13. New 24mm built-in flash, supports EOS intelligent speedlite system
14. A.L.O
15. P.I.C
16. Picture style
17. EOS Integrated Dust Removal system
este neviem ci bude APS-C (1.6x Crop) alebo APS-H 1,3x ja by som radsej to APS-H na druhej strane.. ked bude dobry snimac tak crop 1,6x vyhovuje na sport :))
Ja už som sa inak bavil o tomto s dodo_bb a zhodli sme sa na približnom termíne a aj na spôsobe realizácie ( to vyplýva z poučenia drobných nedostatkov prevej chaty ). Dodo vybral aj skvelé ubytovanie, ktoré znie to ťažko, ale mohlo by byť aj lepšie ako tá chata na ktorej sme boli teraz, aj keď mne sa strašne páčila ;-)
Ja už som sa inak bavil o tomto s dodo_bb a zhodli sme sa na približnom termíne a aj na spôsobe realizácie ( to vyplýva z poučenia drobných nedostatkov prevej chaty ). Dodo vybral aj skvelé ubytovanie, ktoré znie to ťažko, ale mohlo by byť aj lepšie ako tá chata na ktorej sme boli teraz, aj keď mne sa strašne páčila ;-)
ja to neviem porovnať :D ..mne sa to proste len páči, že by som sa stretol s perfektnými ľuďmi a niečo by som sa priučil :))
s dodom som nepisal od chaty, ale vylepsenia vzdy potesia...slahni ich do RP-cky, aby sa to nejak ujednotilo...
V podstate ani ja som sním nepísal, stretli sme sa po tom a bavili o budúcej chate. Neboj nič, pamätám si to a už to nebude musieť byť záväzné také ubytko sme našli. Úplne bude stačiť ak sa vopred vyzbierame len na guláš a ubytovanie si zaplatí každý individuálne ;-)
For Canon shooters, the 5D Mark II is still the best camera made by Canon. By comparison, the old 1Ds Mk III has slightly lower image quality and a crummy LCD.
The old 5D had better sharpness than today´s D700 and D3, and today´s 5D Mark II has even more pixels and sharpness, giving the same sharpness as the $8,000 Nikon D3X!
neviem ako vyzerala chata z prveho stretka, alebo ake chyby mala, ale mne sa celkom zapacila tato: http://www.chataanna.sk/
bol som tam na jednom stretku a bolo super
V podstate ani ja som sním nepísal, stretli sme sa po tom a bavili o budúcej chate. Neboj nič, pamätám si to a už to nebude musieť byť záväzné také ubytko sme našli. Úplne bude stačiť ak sa vopred vyzbierame len na guláš a ubytovanie si zaplatí každý individuálne ;-)
ved prave takymto systemom to budem riesit...ako bol spominal, ze Nikon klub urobil taky zraz...
canon 7D nastupca 50D-cka
vyckaj casu, plan sa realizuje :o))
vyckaj casu, plan sa realizuje :o))
The old 5D had better sharpness than today´s D700 and D3, and today´s 5D Mark II has even more pixels and sharpness, giving the same sharpness as the $8,000 Nikon D3X!
bol som tam na jednom stretku a bolo super
ale bude to iny system ubytovania...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie