Ahojte, chcel by som si kupit novu zrkadlovku (moju prvu)a neviem sa rozhodnut medzi Canon 500d a Nikon d5000. Doteraz som vlastnil Canon G9. Ake su pri nich najhlavnejsie rozdiely? Ktory ma lepsiu obrazovu kvalitu a spracovanie obrazu, ergonomiu ci dalsie dolezite vlastnosti?...za kazdu radu budem vdacny:)
canon 40d + tamron 17-50 2,8 za 25 ? ak hej tak to hned predavam svoj a kupujem :)
neviem, co je na tom take neuveritelne...standardna cena za telo, ktore je uz vypredajovy model a nie je v standardnej ponuke, nakolko skoro vsade je 50D...
Neporovnávaj Nikon a Canon , vyber podla toho čo ťa viac zaujme aj ceny príslušenstva a podobne . Nikon a Canon sa velmi zle porovnávajú a podla môjho by sa ani nemali majú iné triedové rozdelenie .
Jedn tvoj menovec z rovnakého mesta s rovnakou výbavou, fotiaci podobné fotky ako ty, tu už je a bola by to veľká náhoda aby to nebol jeden človek s dvomi registráciami.
ešte dodám že obaja fotíte s foťákom s rovnakým výrobným číslom, takže teraz pekne zatni zuby a namiesto rečičiek o nechápaní napíš adminovi, že si podvodník
Canon 500d vs. Nikon d5000?
http://www.bestcena.sk/nikon-d90-18105mm-dx-vr-kit-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-242.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa