Ahojte, chcel by som si kupit novu zrkadlovku (moju prvu)a neviem sa rozhodnut medzi Canon 500d a Nikon d5000. Doteraz som vlastnil Canon G9. Ake su pri nich najhlavnejsie rozdiely? Ktory ma lepsiu obrazovu kvalitu a spracovanie obrazu, ergonomiu ci dalsie dolezite vlastnosti?...za kazdu radu budem vdacny:)
toto je treba prijat ako fakt, nic na tom nezmenime (som zvedavy, kolko mi vydrzi moja nova D300). hold, fotenie je drahy konicek, ako tu uz neraz bolo povedane
toto je treba prijat ako fakt, nic na tom nezmenime (som zvedavy, kolko mi vydrzi moja nova D300). hold, fotenie je drahy konicek, ako tu uz neraz bolo povedane
možno raz budeš čítať za 30 rokov v rubrike starožitnosti že predám nd300 zachovala málo používaná :-) cena do hodov a po hodoch zase zľava :-)
možno raz budeš čítať za 30 rokov v rubrike starožitnosti že predám nd300 zachovala málo používaná :-) cena do hodov a po hodoch zase zľava :-)
D300 sa nekupuje na to aby bola malo vyuzivana...
ale aby som aj k teme prispel - sice som nikonista, ale ak sa ma niekto opyta radim tak, ze ak nemas aspon na D90 (a nechces sekace), tak radsej canon :)
Canon 500d vs. Nikon d5000?
ale aby som aj k teme prispel - sice som nikonista, ale ak sa ma niekto opyta radim tak, ze ak nemas aspon na D90 (a nechces sekace), tak radsej canon :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa