Fórum » O TECHNIKE

7D Vs 5DmarkII

immortal20
immortal20 2009-09-22 11:00:49+02
Nazdarte ako tak teraz citam recenzie ospevujuce 7Dcko som na pochybas s 5dckom rad by som vedel v com je rozdiel o co alebo v com je konkretne 5ka lepsia ... dakujem cena je tam rozdiel asi 800euro co je dost

2009-09-28 23:22:23+02
príspevok od: Strhak
tak teraz si to úplne zabil, ale hej. Lezbu môžeš aspoň znásilniť ale od gaya ti to hrozí práve od neho a neviem či vydržíš celú noc na chrbte spať :-DDDD
nemusíš nikoho znásilňovát keďže si dobrý obchodník tak ju presvedčiš že je bi mám skúsenosť ide to :)

Strhak
2009-09-28 23:33:26+02
príspevok od:
nemusíš nikoho znásilňovát keďže si dobrý obchodník tak ju presvedčiš že je bi mám skúsenosť ide to :)
nepoužívam psychológiu predaja na blízke osoby, potom sa začnú časom cítiť manipulované ;-) ale ak by šlo o cudzú osobu a len na jednu noc tak možno by to stálo za to. Len ja mám taký malí problém, že som až tak dobrý že by som ju presvedčil, až na toľko že by zabudla aj na svoju orientáciu, chcela by hneť svadbu a to tiež nieje moc dobré riešenie ;-)))
Kurnik mi profesionáli to máme ťažké.... :-D

BRANKY
2009-09-29 01:12:23+02
no hej to je jediný rozdiel medzi tou pohlavnou chorobou a fotením. Proste zo syfilisu nemáš toľko radosti ako keď si kúpiš nový objektív, vždy na mňa príde taká eufória a aj mesiac ma potom drží ;-)))
áno presno prežívam aj JA :)
Len ma stále neteší moja fotografická úroveň, nato aké mám profi veci za niekoľko tisíc euro mám veľmi chabú galériu :( časom to hádam vymakám/vykrištalizujem

BRANKY
2009-09-29 01:13:44+02
príspevok od:
Vy ste HOVÄDÁ :D:D:D

BRANKY
2009-09-29 01:15:13+02
:D:D:D:D:D:D

Strhak
2009-09-29 17:39:30+02
príspevok od: BRANKY
áno presno prežívam aj JA :)
Len ma stále neteší moja fotografická úroveň, nato aké mám profi veci za niekoľko tisíc euro mám veľmi chabú galériu :( časom to hádam vymakám/vykrištalizujem
no hej, tu treba zdôrazniť že nie technika robí s človeka fotografa ale talent, cit v oku a skúsenosti. Ja sa osobne nijak nad tím nepozastavujem, pokiaľ sa zlepšujem tak mi to nevadí. Problém nastane až v tedy keď moja tvorba začne upadať ;-)

Strhak
2009-09-29 17:49:19+02
:D:D:D:D:D:D
no vieš mi profesionáli to máme ťažké, aj na pobočke keď obsluhujem alebo radím zákazníčkam, občas sa tak, no, veď vieš ako hladia. No tam zas ma moja vysoká profesionalita nepustí zájsť až moc ďaleko. Proste prúser, fakt to funguje. Psychológia je hnusná vec, jej je jedno či sa tíka predaja alebo iných vecí ;-)))
PS. občas po mne hádže očkom aj iná polovica ľudstva ako tá nežnejšia a to už je fakt prúser. Keď je to dáka kočka tak je to zábavné, občas hodíme dáku nezáväznú debatu, no ak je to dáky tip tak to velice rýchlo ukončím a radšej idem preč a tvárim sa že nemám čas :-DDD

BRANKY
2009-10-01 20:30:21+02
:D:D:D viem si predstaviť :D

BRANKY
2009-10-01 20:32:07+02
no hej, tu treba zdôrazniť že nie technika robí s človeka fotografa ale talent, cit v oku a skúsenosti. Ja sa osobne nijak nad tím nepozastavujem, pokiaľ sa zlepšujem tak mi to nevadí. Problém nastane až v tedy keď moja tvorba začne upadať ;-)
to áno... talent sa nezaprie...
uvidíem znikoho ešte do roka fotograf nestal a ani mne sa to nepodarilo :D

Strhak
2009-10-01 20:56:10+02
to áno... talent sa nezaprie...
uvidíem znikoho ešte do roka fotograf nestal a ani mne sa to nepodarilo :D
amen ;-)))

jake
2009-10-01 21:35:07+02
amen ;-)))
amen? - ZMESKAL SOM HODINKU NABOZENSTVA NA EPHOTO?

Strhak
2009-10-01 21:47:26+02
príspevok od: jake
amen? - ZMESKAL SOM HODINKU NABOZENSTVA NA EPHOTO?
10 krát otčenáš a bude ti odpustené synu ;-)))

jake
2009-10-01 21:48:48+02
10 krát otčenáš a bude ti odpustené synu ;-)))
ach jaj tak idem - zas bude moja draha pozerat ze co na vecer blbnem, ci som nieco nevyviedol - otce nas ktory si na ....

Strhak
2009-10-01 21:50:50+02
ach jaj tak idem - zas bude moja draha pozerat ze co na vecer blbnem, ci som nieco nevyviedol - otce nas ktory si na ....
hahaha, no jo, ozaj nejdeš náhodou na autosalón v sobotu??? Hľadám vhodné obete aby som tam nebol sám ;-)

jake
2009-10-01 21:53:31+02
hahaha, no jo, ozaj nejdeš náhodou na autosalón v sobotu??? Hľadám vhodné obete aby som tam nebol sám ;-)
opytam sa mojej drahej ci si nespravime vylet - cize je to mozne, ale ked som dnes videl v telke reportaz ako to tam vyzera tak veru neviem ci sa tam oplati ist, skusim porozmyslat ak sa mi teraz vecer este bude dat a zachvilu zacina aj Mafstory, ... ale fotil by som veru , fotil - asi pojdeme

Strhak
2009-10-01 21:56:04+02
opytam sa mojej drahej ci si nespravime vylet - cize je to mozne, ale ked som dnes videl v telke reportaz ako to tam vyzera tak veru neviem ci sa tam oplati ist, skusim porozmyslat ak sa mi teraz vecer este bude dat a zachvilu zacina aj Mafstory, ... ale fotil by som veru , fotil - asi pojdeme
bolo by super aspoň dakoho by som tam stretol, dakoho známo neznámeho ;-)

jake
2009-10-01 21:59:10+02
bolo by super aspoň dakoho by som tam stretol, dakoho známo neznámeho ;-)
ak pojdem vezmem aj odrazku nech fotky stoja za to

Strhak
2009-10-01 22:05:27+02
ak pojdem vezmem aj odrazku nech fotky stoja za to
aj ja by som bral, len keď ja mám takú konskú a to aby som so sebou bral aj dáku výpomoc ;-)

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()