Poprosím len o konkrétne skúsenosti s vašim širokouhlým sklom a maximum sprievodných fotografií s maximom vedľajších info (typ tela,zhruba popis prostredia v akom sa fotilo,EXIF,...).
Berte to,prosím,ako pokus o nastolenie serióznych info na tomto fóre.Ďakujem.
toto vlakno je lepsie ako burzove spravy - plne napatia, adrenalinu, emocii...:o) davam si ho k oblubenym :o)
prepacte, ze som vam zasiahol do plodnej debaty, no nedalo mi...nenechajte sa rusit a pokracujte dalej v druznej debate :o)
to neviem, aky je, ja pouzivam zdravy sedliacky rozum a ta veta mi nedavala nejak vyznam, kedze som nepisal teoreticke ani prakticke vedomosti so sirokacom, len som podotkol priebeh vlakna...
to neviem, aky je, ja pouzivam zdravy sedliacky rozum a ta veta mi nedavala nejak vyznam, kedze som nepisal teoreticke ani prakticke vedomosti so sirokacom, len som podotkol priebeh vlakna...
No ciel sa minul ucinku a cele to posobi ako fraska, mozno i ked nechces...
Neviem, aky je rozdiel medzi uzivatelom niekde v zahranici, ktory napise svoj nazor a skusenost a s tym, co je tu...ked nerozumies, preloz si to, ale vzdy to budu skusenosti...ziadny pouzivatel ti neda to, co si chcel - pre a proti s maximalnym info o scene, nastaveniach atd a porovnavacie fotky pred a po pouziti sirokacu...to riesia recenzie na konkretny objektiv, ktorych je vela...takze sa mi straca zmysel tohto tu a nepis mi, ze si bol zvedavy..keby si bol, tak pohladas a nasiel by si minimalne to vlakno, co pisal slavmiro, je mesiac stare...taketo info nemaju zarucnu dobu ani minimalnu trvanlivost...skusenost je pevne dana bez casoveho obmedzenia...
Milos von Dakujem, disponuje Alfa100. Piste mu prosim nesubjektivne recencie pre tento bajonet, len cerstve dojmy, lebo uz vcera bolo neskoro..
Dodo_BB, napisal pravdivu rozpravku ohladom etalonu pre FF sirokac v podobe Nikkor 14-24. Nic z toho Milosovi von Dakujem nepasuje, cenovo uz vobec nie. Maximalne ho to moze frustrovat do takej miery ze sa pokusi obesit v profilovej fotografii Afkaa.i-ja.. :)))
asi som nemal zmazat z mojho profilu nazor na forum, i ked jeden cas sa to tu zlepsovalo. tento tu prekonal zatial vsetko, co som videl, cital, pocul, stretol.
Už vidím ako píšu palcovými titulkami v Novom Čase o hromadnej krádeži širokáčov slovenským fotografom :-)
To bolé dobrééééé,skoro som sa od smiechu zadusil.Tak toto je zas tvoj talent,širák dole,ale v humore.
OK,z týchto humoristicko-sarkastických dôvodov končím debatu,ale vyzývam tých vlastníkov,ktorí niečo vlastnia,čokoľvek,hoc aj tričko inej farby akou disponujú ostatní,ozvite sa!Skoro ako proletári.
Podľa logicky vyplývajúcich následností,ktoré tu prezentuješ,by som Vám mohol uniesť i syna,pokiaľ ho máte a pokiaľ ste prezidentom dediny,ktorá sa nazýva Slovenskou republikou.
Môj širokáč
hento je pripad pre vyskumne laboratorium ;-)
prepacte, ze som vam zasiahol do plodnej debaty, no nedalo mi...nenechajte sa rusit a pokracujte dalej v druznej debate :o)
Ďakujem.
Ďakujem.
Chcel som sa len dozvedieť niečo o širokáčoch,ktoré ľudia majú doma alebo reálne používajú.
Ale vveď vieš a sám si zvedavý.
Alebo,prepáč,drž kozy,a nemotaj sa sem.
Ďakujem.
Neviem, aky je rozdiel medzi uzivatelom niekde v zahranici, ktory napise svoj nazor a skusenost a s tym, co je tu...ked nerozumies, preloz si to, ale vzdy to budu skusenosti...ziadny pouzivatel ti neda to, co si chcel - pre a proti s maximalnym info o scene, nastaveniach atd a porovnavacie fotky pred a po pouziti sirokacu...to riesia recenzie na konkretny objektiv, ktorych je vela...takze sa mi straca zmysel tohto tu a nepis mi, ze si bol zvedavy..keby si bol, tak pohladas a nasiel by si minimalne to vlakno, co pisal slavmiro, je mesiac stare...taketo info nemaju zarucnu dobu ani minimalnu trvanlivost...skusenost je pevne dana bez casoveho obmedzenia...
Dodo_BB, napisal pravdivu rozpravku ohladom etalonu pre FF sirokac v podobe Nikkor 14-24. Nic z toho Milosovi von Dakujem nepasuje, cenovo uz vobec nie. Maximalne ho to moze frustrovat do takej miery ze sa pokusi obesit v profilovej fotografii Afkaa.i-ja.. :)))
Si talent,bez debaty (podľa mňa),a možno preto ma to prekvapuje.
A vďaka tomu sa utvrdzujem v tom.že talent nemá čo do činenia s človekom ako takým.
Skúsim to ešte raz,máte doma širokáč? ak áno , tak aký a povedzte mi o ňom.To je všetko.
OK,z týchto humoristicko-sarkastických dôvodov končím debatu,ale vyzývam tých vlastníkov,ktorí niečo vlastnia,čokoľvek,hoc aj tričko inej farby akou disponujú ostatní,ozvite sa!Skoro ako proletári.
Podľa logicky vyplývajúcich následností,ktoré tu prezentuješ,by som Vám mohol uniesť i syna,pokiaľ ho máte a pokiaľ ste prezidentom dediny,ktorá sa nazýva Slovenskou republikou.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa