Fórum » O TECHNIKE

Môj širokáč

milos
milos 2009-10-21 16:26:41+02
Poprosím len o konkrétne skúsenosti s vašim širokouhlým sklom a maximum sprievodných fotografií s maximom vedľajších info (typ tela,zhruba popis prostredia v akom sa fotilo,EXIF,...). Berte to,prosím,ako pokus o nastolenie serióznych info na tomto fóre.Ďakujem.

slavmiro
2009-10-22 16:57:30+02
chlapce, mi vlastnime skutocne objektivy o akych sa tebe ani nesniva a nielen tieto hmotne statky, ale sme nositelia dusevnych hodnot (nezamienat prosim s chorobami). Uz Ta tu mnohi odkazovali do existujucich vlakien, asi si to nepochopil. Alebo chces user reviews specialne venovane tebe, Milos von Dakujem?? Ako som napisal, si tu len spammer.

Daniel.U
2009-10-22 17:16:14+02
hovoril som ti aby si specifikoval co chces vedet o mojej sigme a poviem ti. Mne neodpovies a ostatnym ano. Za chvilu si budu myslit, ze tu vystupujem ja pod novym nikom

Tono
2009-10-22 17:25:39+02
http://digiarena.zive.cz/Recenze/Test-Ultrasirocina-pro-DSLR-podruhe/sc-64-a-4337/default.aspx

2009-10-22 18:17:22+02
príspevok od: Tono
http://digiarena.zive.cz/Recenze/Test-Ultrasirocina-pro-DSLR-podruhe/sc-64-a-4337/default.aspx
vlastnis tie objektivy?!? nevlastnis!!! tak drz kozy! :-D :-D :-D :-D :-D

sorry, nechal som sa uniest ;-)

duroslav
2009-10-22 18:20:48+02
Týmto sa dotazovateľovi nezavďačíš.
Jeho nezaujímajú objektívy čo sú v Čechách, ale ten ktorý máš doma :-)

milos
2009-10-22 19:22:57+02
príspevok od: slavmiro
chlapce, mi vlastnime skutocne objektivy o akych sa tebe ani nesniva a nielen tieto hmotne statky, ale sme nositelia dusevnych hodnot (nezamienat prosim s chorobami). Uz Ta tu mnohi odkazovali do existujucich vlakien, asi si to nepochopil. Alebo chces user reviews specialne venovane tebe, Milos von Dakujem?? Ako som napisal, si tu len spammer.
Gratulujem ku vlastníctvu skutočných rúročiek a krabičiek,chlapče!I k iným ,,hmotným statkom,, ,ktoré tu nejasne prezentuješ.Aj k tým ,,duševným,, hodnotám,ktorých si nositeľom.A nič to nemení na mojom názore,že čo sa fotografie týka,si talent.Ale čo sa týka človeka,tak si padol veľmi hlboko v mojich očiach,po tom,čo si prezentoval.
Hold,dôkaz o tom,že talent a osobnosť nekráčajú v jednej rovine (dúfam,že som to napísal dobre a správne po slovensky,nekamenujte ma,prosím,OK?).

Existujúce vlákna som si prešiel,nič nového.

O User review nestojím,nie o to mi šlo.

Že Miloš von ... na to som zvyknutý a nič ma na tom neprekvapí,lebo som Miloš von ...

Že ďakujem,to vyplýva z mojej výchovy,považujem za úplne normálne niekomu za niečo poďakovať a ani sa nad tým nezamýšľať.

Ale nikdy sa mi zatiaľ nestalo,nikde na svete,aby ma niekto nazval spamerom v mojej vlastnej téme,nech bola akákoľvek rozporuplná a dráždivá.A to išlo o iné háklivé veci.

Ale všetko je raz prvý raz.

Ďakujem.

milos
2009-10-22 19:24:55+02
príspevok od: Daniel.U
hovoril som ti aby si specifikoval co chces vedet o mojej sigme a poviem ti. Mne neodpovies a ostatnym ano. Za chvilu si budu myslit, ze tu vystupujem ja pod novym nikom
Veď daj svoj názor,kto ti bráni?

anton julény
2009-10-22 19:25:16+02
Toto je typický príklad nevhodne a nesprávne položenej otázky, čo vidieť aj z reakcií ostatných užívateľov. Ak by ti prešlo rukami viacero objektívov, tak by si vedel, že len málo sa ich vlastnosti líšia od recenzií (rozumne vybratého priemeru). A nútiť ostatných užívateľov, aby budovali databázu súkromných názorov na ich kombinácie tiel a objektívov, svoje znalosti alebo triky na ich použitie sa mi vidí absurdné, viď odkazy vyššie.

Mám aj široké ohnisko a funguje tak, ako bolo uvedené v recenziách.

milos
2009-10-22 19:26:32+02
zase len link na niečo,daj vlastnú skúúsenosť s niečím konkrétnym.

milos
2009-10-22 19:29:27+02
Prepáč,ak som vzbudil dojem,že budujem nejakú databázu toho,čo majú ľudia doma.

Nie to bolo mojim zámerom.

Daniel.U
2009-10-22 19:33:25+02
príspevok od: milos
Veď daj svoj názor,kto ti bráni?
som ti hovoril aby si specifikoval poziadavky, co ti mam napisat mam sigmu a som spokony? Take odpovede neuznavam. Niekomu staci aj dno z popolnika a niekto najde chyby aj na profi skle

milos
2009-10-22 19:34:09+02
Hrubé nepochopenie jednoduchej otázky,alebo presnejšie povedané, ,,subjektívny,, pohľad na vec,z čoho vyplývajúci,neviem.To si daj dokopy sám a skús sa s tým nejako vyrovnať.

Ďakujem.

duroslav
2009-10-22 19:36:11+02
Kedysi som si myslel, že niet nad Milana Bališa. Ale to bol slabý odvar :-)

milos
2009-10-22 19:40:56+02
príspevok od: duroslav
Sklamem ťa,neviem,čo za širokáč je Milan Bališ,takže si mi neodpovedal.

duroslav
2009-10-22 19:41:54+02
príspevok od: milos
Sklamem ťa,neviem,čo za širokáč je Milan Bališ,takže si mi neodpovedal.
Milan Bališ je tvoj kolega z ústavu, som prekvapený že ho nepoznáš.

Martin P
2009-10-22 19:45:04+02
Milan Bališ je tvoj kolega z ústavu, som prekvapený že ho nepoznáš.
...bingooooo presny zasah do cierneho, tato debata musela dospiet do tohto bodu ked bolo treba s pravdou von.

milos
2009-10-22 20:07:09+02
príspevok od: Martin P
...bingooooo presny zasah do cierneho, tato debata musela dospiet do tohto bodu ked bolo treba s pravdou von.
aj pre ,,duroslav,, .

A pravda je von,ústav sa nazýva ephoto.sk,kde cca 10 ľudí drží určitú líniu,neviem čím danú,nimi tu prezentovanú,ale faktom je,že ma už nebaví držať svoju obrannú líniu proti týmto ľuďom,takže už sa nebudem radšej nič pýtať.

Jake,dávam ti za pravdu,tu sa info nedočkám,skúsim inde.

Dík,kámo.

A pre tých cca niekoľko ľudí: myslím,že ja som sa nezhovadil na tú úroveň,na ktorej ste Vy svojimi teóriami a infoškami zo stránok výrobcov,bez vlastných skúseností,ktoré ste tu neprezentovali aspoň linkom (česť výnimkám).

I cez to im ďakujem za účasť na tejto pre nich tak plodnej debate (hlavne čo sa humoru týka) a nie praktických skúseností,ktoré mali možnosť tu odprezentovať a podeliť sa o skúsenosť s ostatnými.

Ďakujem.

SHoDaN
2009-10-22 20:50:43+02
plný súhlas.... tiež lepšie ako telenovela... láska, zrada, nenávisť, peniaze, politika...

SHoDaN
2009-10-22 21:06:06+02
Milan, Milos... nie je to to isté? Alebo aspoň dosť podobné? Ako Danka a Janka. To bol dokonca sestry. Nie sú toto tiež dáka family?

michal.4x4
2009-10-22 22:38:16+02
to milos: Mám Canon EOS 40D a raz za čas na neho namontujem Tokinu 12-24mm f/4. Napríklad minule, bolo to vo Vsetíne, 2. októbra o 16:12:29 hod (info z exifu), som cvakol interiér čierneho súťažného špeciálu Hummer H3 Evo posádky Zapletal-Ouředníček. Plusom je, že som na foto dostal celý interiér (čo bolo mojím zámerom), mínusom zas že mi ten široký objektív tienil blesk (kedže som použil zabudovaný). Čo sa porovnania so seťákom (Canon 18-55) týka, ten by si síce nespravil tieň, ale ani by mi nechytil ten interiér celý. O kvalite (objektívu, nie fotografa) ani nehovoriac. Foto pripájam.

Takisto som túto kombináciu využil na fotenie v priebehu dňa 3. októbra súťažných vozidiel 7. Intenext Rally Vsetín, najmä však na zachytenie krásnej zelenej Tatry T815 pilota Marka Spáčila, s ktorou bude súťažiť na Rally Dakar 2010. Kladom je jednoznačne to, že sa mi celý veľký kamión zmestil do záberu, čo by pri seťáku nebolo možné.

BTW: Tú súťaž vyhral práve spomínaný čierny Hummer.

Strana 5 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()