Poprosim majitelov tohoto fotacika ak maju cas a chut o strucne zhrnutie pouzivania,plusy,minusy,testy mam uz precitane ale osobna skusenost je osobna skusenost.....
ja neverim tomu kedysi som citaval o 7dcku a to ISO vyzera ako na mojej starej 450ke ... ved by to malo mat dualny procesor na potlacenie sumu ... profi fotak nemoze mat paneboze taketo iso www.photoportrait.sk/test7d/crops/iso800.jpg
a cital si dobre, ze je to z RAWu, bez redukcie sumu a crop 1:1 ?
ja neverim tomu kedysi som citaval o 7dcku a to ISO vyzera ako na mojej starej 450ke ... ved by to malo mat dualny procesor na potlacenie sumu ... profi fotak nemoze mat paneboze taketo iso www.photoportrait.sk/test7d/crops/iso800.jpg
... este raz, je to surovy RAW vystup z cipu. pochopitelne, ze JPEG by vyzeral uplne inak. spracovanie obrazu je tu na velmi vysokej urovni.
ano ja som to myslel tak ze firma cinema+ je dost vychytena tu v bb tak ci ju poznas ,, nie ze tam vyuzivas nieco ,, vsak si napisal ze mate plotra ,,, aka firma si ?
to je tajné, ale dajme tomu že najväčšia v tomto segmente na slovensku ;-)))
Canon EOS 7D mame teraz v redakcii na testovanie. Recenziu pripravuje Julo. S testovanim mu pomahal aj Erik (oboy). Ked dotestujeme, pokusime sa v co najkratsom case vsetko spracovat a uverejnit.
Na recenziu sa dosť teším, dostaneme ju pod stromček? :-))
Canon eos 7D
pridavam jedno porovnanie s 1Ds III a 500D
inak toto sa neprezrádza, to je verejné tajomstvo
a ževraj conan7 zaspamuje všetky vlákna...
a ževraj conan7 zaspamuje všetky vlákna...
http://canonfieldreviews.com/canon-7d-field-review-antarctica/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa