Zdravím všetkých. Prosím Vás o radu a skúsenosti pri výbere monitora pre amatérsku úpravu fotiek. Požadované parametre sú PVA alebo IPS, 23 alebo 24 palcov, max cena cca 550€ Po prečítaní množstva recenzií sa do užšieho výberu dostali nasledovné modely: HP24z, HP2475w , dell u2410 a eizo EV2333WH. Ak máte vlastnú skúsenosť s niektorým z nich, poraďte prosím.
Chcem aspoň 23 palcov. Bohužiaľ medzi 22 a 23 palcovými NECmi je veľký cenový rozdiel. P-séria je super, je to tá trieda čo by som chcel, ale cenovo je niekde inde.
[reply0=sportpeter]skús si mrknúť NEC P221W nedávno som ho kúpil a je super cena cca 380€ ale je to to 22 ka[/reply0]Chcem aspoň 23 palcov. Bohužiaľ medzi 22 a 23 palcovými NECmi je veľký cenový rozdiel. P-séria je super, je to tá trieda čo by som chcel, ale cenovo je niekde inde.
Dal som relatívne hodne do fototechniky a chcem vidieť čo som nafotil, prípadne si pripraviť fotky pre tlač čo najlepšie. Preto chcem niečo lepšie ako TN... Monitor si kalibroval? Ak áno ako, čím?
Monitor pre fotoamatéra
Japonská kvalita a 5 rokov záruka
Japonská kvalita a 5 rokov záruka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie