Tento fotoaparat by sa mal podla informacii z posledneho cenniku zacat predavat 1. 4., v predaji ma byt samotne telo a set s objektivom 18-105 VR. Predaj ostatnych setov bol docasne ukonceny.
Majitelia D90 + nikkor 80-200 2,8 AF-D (dvojprstenec), môžem poprosiť o skúsenosti použitia tohto objektívu na tomto tele? Prípadne pre a proti. Ďakujem.
Majitelia D90 + nikkor 80-200 2,8 AF-D (dvojprstenec), môžem poprosiť o skúsenosti použitia tohto objektívu na tomto tele? Prípadne pre a proti. Ďakujem.
Fotil som s touto kombináciou, a fungovalo to úplne bezproblémovo, a výsledky boli dobré.
Nikon D90
chcel by som sa spýtat na Vas nazor ci sa oplati prejst z D5000 na D90? Alebo radsej tie peniaze investovat do noveho objektivu?
Dakujeme za Vas email ohladom D90
Tento fotoaparat by sa mal podla informacii z posledneho cenniku zacat predavat 1. 4., v predaji ma byt samotne telo a set s objektivom 18-105 VR. Predaj ostatnych setov bol docasne ukonceny.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa