dakujem za radu. Ja som tiež rozmášlal o tej SB 700. a ešte mám otázku. Kde sa dá najvýhodnejšie nakúpiť fototechnika ? Cez internet alebo v kamennom obchode.
to je uz uplne OT. ale moja odpoved je : - ak nemas problem z financiami, nakupuj kludne cez internet (eBay). je to lacnejsie - ak riesis fiancie, nakupuj v kamennom obchode. je to istejsie
dakujem za radu. Ja som tiež rozmášlal o tej SB 700. a ešte mám otázku. Kde sa dá najvýhodnejšie nakúpiť fototechnika ? Cez internet alebo v kamennom obchode.
osobne uprednostnujem kamennu predajnu......jedna skvela predajna a dobre ceny je v BB
a ostatné nadstavenia ? - nadstavenie obrazu - režim zaostrenia -motívové režimy - metoda merania expozície prípadne iné, ako mám nadstaviť...
Aha...
Skús si prečítať fotoškolu tu na ephote, potom si prelúskaj manuál od D90, potom si prečítaj fotoškolu ešte raz a snaž si zapamätať čo najviac. Potom foť veľa veľa a ešte viacej. Veľa šťastia.
Skús si prečítať fotoškolu tu na ephote, potom si prelúskaj manuál od D90, potom si prečítaj fotoškolu ešte raz a snaž si zapamätať čo najviac. Potom foť veľa veľa a ešte viacej. Veľa šťastia.
všade sa dozviem niečo iné. potom mám z toho zmätok. preto sa pýtam tatko. Myslel som, že na tomto fóre je vôľa pomôcť a poradiť, ale ako vidím je to len o predbiehaní sa, kto je lepší, kto má akú techniku a kto je najmúdrejší. Potom o čo to je... o ničom
všade sa dozviem niečo iné. potom mám z toho zmätok. preto sa pýtam tatko. Myslel som, že na tomto fóre je vôľa pomôcť a poradiť, ale ako vidím je to len o predbiehaní sa, kto je lepší, kto má akú techniku a kto je najmúdrejší. Potom o čo to je... o ničom
nezamienaj si forum so skolou ... ani citat si sa nenaucil v korespondencom kurze ... skus polozit na nejakom autoportaly otazku "kupil som si auto, ako sa to soferuje?" ... co myslis ake budu reakcie?
možno tam by mi niekto poradil, kde mám nájsť najlepšiu autoškolu. a ty písať vieš na jednotku s hviezdičkou !!! ide ti len o to, aby si tu každého urážal ? To fórum je tvoje ? Myslel som, že ked sa vyznáš (ako sa prezentuješ), tak máš aj chuť poradiť ostatným, ktorí niekde začínajú.
nezamienaj si forum so skolou ... ani citat si sa nenaucil v korespondencom kurze ... skus polozit na nejakom autoportaly otazku "kupil som si auto, ako sa to soferuje?" ... co myslis ake budu reakcie?
možno tam by mi niekto poradil, kde mám nájsť najlepšiu autoškolu. a ty písať vieš na jednotku s hviezdičkou !!! ide ti len o to, aby si tu každého urážal ? To fórum je tvoje ? Myslel som, že ked sa vyznáš (ako sa prezentuješ), tak máš aj chuť poradiť ostatným, ktorí niekde začínajú.
Necakaj, rovno fot ! Nedaj si do toho kecat ! Fot - cim viac, tym lepsie. Volaco vyberes.
Poznas semanticky vyznam znaku na tej klavese co sa Ti zasekla?
-fotim asi 9 rokov -D90 vlastnim asi 2 roky, 4 mesiace, podla exifu skoro 300tisic expozicii -38 rokov vysledne amaterke foto z D90, nie som profesional
Nikon D90
chcel by som sa spýtat na Vas nazor ci sa oplati prejst z D5000 na D90? Alebo radsej tie peniaze investovat do noveho objektivu?
- ak nemas problem z financiami, nakupuj kludne cez internet (eBay). je to lacnejsie
- ak riesis fiancie, nakupuj v kamennom obchode. je to istejsie
- ako dlho fotis?
- ako dlho vlastnis tu D90?
- kolko mas rokov?
………………………………,.-‘”……………….“~.,
………………………..,.-”……………………………..“-.,
…………………….,/………………………………………..”:,
…………………,?………………………………………………\,
………………./…………………………………………………..,}
……………../………………………………………………,:`^`..}
……………/……………………………………………,:”………/
…………..?…..…………………………………..:`………../
…………./.(…..“~-,…………………………,:`………./
………../(….”~,……..“~,………………..,:`……../
……….{..$;……”=,…….“-,…….,.-~-,},.~”;/….}
………..((…..*~…….”=-.……“;,,./`…./”…………../
…,,,.\`~,……“~.,………………..`…..}…………../
…………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
…………/.`~,……`-………………………….\……/\
………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,
,,……….}.>-.\……………………………..|…………..`=~-,
…..`=~-,_\……`\,……………………………\
……………….`=~-,,.\,………………………….\
…………………………..`:,,………………………`\………….._
……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
………………………………….\………..,-%…….`\
……………………………..,
- ako dlho fotis?
- ako dlho vlastnis tu D90?
- kolko mas rokov?
- nadstavenie obrazu
- režim zaostrenia
-motívové režimy
- metoda merania expozície
prípadne iné, ako mám nadstaviť...
Potom o čo to je... o ničom
Potom o čo to je... o ničom
-D90 vlastnim asi 2 roky, 4 mesiace, podla exifu skoro 300tisic expozicii
-38 rokov
vysledne amaterke foto z D90, nie som profesional
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky