spytas sa blbost : ´Chcel by osm nieake rady, ci sa da fotit s polarizacnym filtrom aj automobilovy sport ako napriklad rally,okruhy a tak...diky moc :)´
a teraz tvrdis ze si chcel : ´len poradit cim najviac proste odstranim odrazy a prepali pri rally´
... na pochopenie tvojich otazok zjavne treba vestecku gulu alebo CML ....
Keď tak všetko dobre vieš ako sa najlepšie odstraňujú prepaly, tak si ho tam nasaď a nepíš sem dristy.
Nabudúce keď ti bude mama na obed variť vtipnú kašu, tak ju popros aby tam tých hríbov toľko nedávala.
spytas sa blbost : ´Chcel by osm nieake rady, ci sa da fotit s polarizacnym filtrom aj automobilovy sport ako napriklad rally,okruhy a tak...diky moc :)´
a teraz tvrdis ze si chcel : ´len poradit cim najviac proste odstranim odrazy a prepali pri rally´
Hlavne ze my sme ti, ktorym sa tazko chape :-D :-D :-D :-D :-D
hej hej, ja pouzivam 10 UV filtrov na objektive a potom este aspon 10 filtrov v PhotoShope a potom zakaznici len sankami rozbijaju dlazbu. uz som tento rok 4x musel menit, co mi skoro dieru na prizemie urobili do podlahy :-D :-D :-D :-D
no doprcic aspon viem preco ten zelezobeton vyraba a pouziva :) idem dake trupky zapustiti do pohladhy nehc to je pevnejsie
...matuš kruľ....mám návrh.......zorganizuj voľajaký workshop a naučíš nás neznalých ako s CPL a ÚVčkami na to...
...osobne som prístupný na absorbovanie nových, pokročilých metód fotografovania (priznám sa,pár UV filtrov mám dosť nevyužívaných)....na oplátku som ochotný ťa zasvätiť do tajov kompozície...
noo, dneska vam to ide zas a znova ide 100%ny chlapci :D sak je jasne ze vy ste profesionali je dobre ze si to myslite sami o sebe :D pozdravujem chlapci ;):D
hej hej, ja pouzivam 10 UV filtrov na objektive a potom este aspon 10 filtrov v PhotoShope a potom zakaznici len sankami rozbijaju dlazbu. uz som tento rok 4x musel menit, co mi skoro dieru na prizemie urobili do podlahy :-D :-D :-D :-D
skoro som spadol zo stoličky....toto ti vyšlo :D:D:D:D:D chudáci zákazníci, nechcel by som byť chyrurgom a dávať ích dokopy....kopu roboty ím narobíš chudákom :D:D:D
Nechapem cloveka co nema pravdu, hovori mu to sto ludi a on si stale bude tocit dokola svoje...ach jo kup si motofilter.
Tu sa ukaze ze v dnesnej dobe si kazdy kokotko moze kupit zrkadlo a byt ´profik´
fuu dalsi jebenecek, co sa pridal do skupiny vybranych super fotografov :D si precitaj ty kares co som pisal, a co mi zacali ostatny vypisovat... ja som sa jednoducho pytal a zacali mi jebat do hlavy chujoviny... tak asi som nevedel co je nato najlepsie a chcel som poradit, preto som sa pytal, ale oni zacali picoviny vypisovat no...tak ako skus citat pozorne od zaciatku ;) a tak hovor dakomu kokotko. si vim predstavit aky ty si profik :D picovat vis ale zeby si jednu foto uploadol a ukazal tvoje umenie, to uz je horsie co?:D jebu navas chlapci, myslim si ze stacilo na tuto temu ;) uz ste dost trapny furt tazke vtipy vase mi tu jebat... majte sa :D
autora vlakna je priam zrele vymazat pre porusenie pravidiel ephoto kvoli vulgarnym vyjadreniam a vlakno by mal postihnut rovnaky osud...sme predsa ludia a znizovat sa takto verejne k vugarizmom je prejavom slabosti, ludskej nezrelosti a primitivnosti...
Tak pockat, autor vlakna dal podla mna normalnu otazku a zhovadili to tu ludia, ktori sa potrebovali velmo zabavit. Typek sa po tom vsetkom trochu rozohnil a uz ho treba vymazat z povrchu zemskeho a cele vlakno s nim? Akoze kde v pravidlach EPHOTO je dovolene robit si z niekho prdel a bavit sa na jeho nevedomosti? Iba ak by to bolo prejavom ludskej zrelosti...
Tak pockat, autor vlakna dal podla mna normalnu otazku a zhovadili to tu ludia, ktori sa potrebovali velmo zabavit. Typek sa po tom vsetkom trochu rozohnil a uz ho treba vymazat z povrchu zemskeho a cele vlakno s nim? Akoze kde v pravidlach EPHOTO je dovolene robit si z niekho prdel a bavit sa na jeho nevedomosti? Iba ak by to bolo prejavom ludskej zrelosti...
autor vlakna dal otazku citujem ´ci sa da fotit s polarizacnym filtrom aj automobilovy sport ako napriklad rally,okruhy a tak´ a na nu jej bolo hned nepriamo odpovedane a v asi 5 prispevku od ´viking´ dostal priamu odpoved na jeho otazku.
A aj tu na ephoto je fotoskola kde je nieco popisane a taktiez vo fore...
nikde, no je rozdiel trochu ironie a priame vulgarne nadavky...to musis uznat aj sam...keby si bol odpustil tie stavnate vyrazy a zablokoval vsetkych, co sa mu nepacia, nepoviem nic...ale niekomu priamo nadavat je pod uroven...
nieco podobne tu uz bolo a nie raz...skoncilo to minimalne vymazom vlakna...
myslim si ze aj afkaa aj dodo mu dali odpovede na jeho otazku aj co sa tyka prepalov.
Kazdy normalny uzivatel predtym nez nieco napise si skusi nastudovat aspon zaklady sam a taktiez pred kupou zrkadlovky by bolo vhodne aby dotycny co to vedel...
...jasne......ľudská zrelosť má asi iný rozmer v reakciách autora tohto vlákna na komentáre k jeho fotke samotnej...
...zrelosť človeka prichádza vekom najmä skúsenosťami...
...lenivec (v mnohých prípadoch vyzerajúci ako tupec), má tendencie získavať čo najskôr to, čo iný nadobudli vlastnou snaživosťou, štúdiom, praxou ,dlhodobejším procesom...
- otazka je hodna pomocnej skoly a to si teraz nerobim srandu. ´Chcel by osm nieake rady, ci sa da fotit s polarizacnym filtrom aj automobilovy sport ako napriklad rally,okruhy a tak...diky moc :)´ - Odpoved ano da sa.
- na zhovadenie nebolo treba ludi, ale arogantny prejav pytajuceho sa
- zabava je sucast zivota, nevidim nic zleho na tom, ked si robime srandu.
- typek zacal byt vulgarny, pouziva invektiva a zjavne nezvlada situaciu. idealny pripad pre psychologicke poradne, alebo aspon dohovor od admina
- kde je v pravidlach zakazane robit si z niekoho prdel? je to zaklad obrovskeho biznisu s nazvom Sit-com (situacna komika) a pomaha ludom sprijemnit si zivot. pokial by aj typek nebol zjavne psychicky labilnejsi, tak by to pochopil a nezacal byt arogantny a agresivny, ale ´hral by s nami´.
Polarizak a autosport
Nabudúce keď ti bude mama na obed variť vtipnú kašu, tak ju popros aby tam tých hríbov toľko nedávala.
...osobne som prístupný na absorbovanie nových, pokročilých metód fotografovania (priznám sa,pár UV filtrov mám dosť nevyužívaných)....na oplátku som ochotný ťa zasvätiť do tajov kompozície...
...čo ty na to?...
Tu sa ukaze ze v dnesnej dobe si kazdy kokotko moze kupit zrkadlo a byt ´profik´
cau
Uživateľ Matúš Kruľ si vás pridal do zoznamu blokovaných uživateľov.
...no,pred nekultivovanosťou nás zrejme ani 10 úvečiek neochráni:))...
...krute no:D...
A aj tu na ephoto je fotoskola kde je nieco popisane a taktiez vo fore...
nieco podobne tu uz bolo a nie raz...skoncilo to minimalne vymazom vlakna...
Kazdy normalny uzivatel predtym nez nieco napise si skusi nastudovat aspon zaklady sam a taktiez pred kupou zrkadlovky by bolo vhodne aby dotycny co to vedel...
...zrelosť človeka prichádza vekom najmä skúsenosťami...
...lenivec (v mnohých prípadoch vyzerajúci ako tupec), má tendencie získavať čo najskôr to, čo iný nadobudli vlastnou snaživosťou, štúdiom, praxou ,dlhodobejším procesom...
- na zhovadenie nebolo treba ludi, ale arogantny prejav pytajuceho sa
- zabava je sucast zivota, nevidim nic zleho na tom, ked si robime srandu.
- typek zacal byt vulgarny, pouziva invektiva a zjavne nezvlada situaciu. idealny pripad pre psychologicke poradne, alebo aspon dohovor od admina
- kde je v pravidlach zakazane robit si z niekoho prdel? je to zaklad obrovskeho biznisu s nazvom Sit-com (situacna komika) a pomaha ludom sprijemnit si zivot. pokial by aj typek nebol zjavne psychicky labilnejsi, tak by to pochopil a nezacal byt arogantny a agresivny, ale ´hral by s nami´.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa