sorry, tak ako som dnes bol spolu s Amnesty International protestovat proti zlu, ktore sa deje v Cine, tak nedokazem len tak sediet a pozerat na zlo, ktore sa deje tu... Aj ked je to velky rozdiel, analogiu snad vidite.
Prevychovať tých, ktorí autorov nezmyselných vlákien hneď niekam pošlú je podľa mňa rovnaký problém ako prevychovať tých, ktoré nezmyselné vlákna zakladajú :-)
Keď niekto autora nezmyselnej otázky odkáže na manuál s pripomienkou lenivosti, tak tam je (hoci malá) šanca, že si autor vstúpi do svedomia, než keď mu nikto nič neodpovie.
Toto je strašne nádherné vlákno, ja by som poprosil Matúša že ak už našiel ten filter ktorý odstraňuje prepali nech mi povie výrobcu a ja si ho bežím hneť kúpiť ;-)
je tu niekto kto foti preteky oficialne, alebo sa tomu aspon dost venuje?
zatial som nemal vhodne pocasie vytiahnut na preteku polarizak ale chem sa spytat ako to robia profesionaly alebo ludia co sa tomu venuju. mozno sa to niektorym zda ako zbytocna otazka ale chcem vediet ako to chodi... Pouzivate polarizak aby ste odstranili odlesky? Ak ano aj na ukor zvysovania iso? Vopred vdaka.. .a snad si to vyskusam v reale na dalsiom preteku uz
Áno. Polarizák používam na pretekoch málokedy. Z kovových povrchov neodstraňuje odlesky, jedine zo skla na autách a na prilbách (ja ich často ale tam chcem mať). Trochu presýti farby, ale v podstate iba pri bočnom svetle. V istých prípadoch sa hodí, keď chceš prehĺbiť modrú farbu oblohy.
Pokial nie je ozaj megajasno, polarizak by som nenasadil. Radsej mat odlesky ako rozmazanu/zasumenu fotku. Navyse ucinok polarizaku dost kolise s poziciou Slnka a polohou/uhlov odleskov na autach. Na vsetko ostatne je tu software. Ale UV filter koly bezpecnosti predneho clena, to hej. Nejaky sutrik od kolesa ked vyleti...
Pokial nie je ozaj megajasno, polarizak by som nenasadil. Radsej mat odlesky ako rozmazanu/zasumenu fotku. Navyse ucinok polarizaku dost kolise s poziciou Slnka a polohou/uhlov odleskov na autach. Na vsetko ostatne je tu software. Ale UV filter koly bezpecnosti predneho clena, to hej. Nejaky sutrik od kolesa ked vyleti...
jop to hej UVcko na rally mavam nasadeny jed som pri trati, no teraz som dosiel z Brna ale polarizak som vyskusat nemohol -> malo svetla bolo, ale paradne zabery sa mi podarili... stala sa tam najhorsia havaria za poslednych 10rokov a mam to :-) (sa musim pochvalit) :-D
jop to hej UVcko na rally mavam nasadeny jed som pri trati, no teraz som dosiel z Brna ale polarizak som vyskusat nemohol -> malo svetla bolo, ale paradne zabery sa mi podarili... stala sa tam najhorsia havaria za poslednych 10rokov a mam to :-) (sa musim pochvalit) :-D
to mozes take zabery aj predat, teda pokial si neni viazany nejakou zmluvou.aj ja by som si chcel dakedy taketo zavody pofotit, ti trochu zavidim. minuly rok som zmeskal na pezinskej babe zavody do vrchu a tento rok som zase v ten cas fotil svadbu. ja sa k tomu snad ani nedostanem.
to mozes take zabery aj predat, teda pokial si neni viazany nejakou zmluvou.aj ja by som si chcel dakedy taketo zavody pofotit, ti trochu zavidim. minuly rok som zmeskal na pezinskej babe zavody do vrchu a tento rok som zase v ten cas fotil svadbu. ja sa k tomu snad ani nedostanem.
12. - 13. 6. 2010 Liqui Moly Berg Cup - Pezinská Baba
zmluvou viazany nie som, ale neviem komu predat fotky, nemam zatial ani vlastnu stranku ale uz nad tym uvazujem lebo fotenie automobilov je to kde som sa nasiel :)
alebo tuto nedelu na drifting :-)
a ked zmeskas tu prvu babu tu je druha: 17.-18. 07. 2010 Slovakia Matador 2010 Pezinská baba
som tvoj externy pripomenkovac diara :-) tento vikend liqui moly berg cup :-)
:))) diky. Mam to poznacene, ale koly mojej alergii na pel a horku som sa vcera rozhodol ze tam nepojdem. Takze to odlozim a pojdem az na ten druhy. To uz dufam bude fajn a podari sa mi to. Ale este raz diky za pripomienku :)
Polarizak a autosport
Keď niekto autora nezmyselnej otázky odkáže na manuál s pripomienkou lenivosti, tak tam je (hoci malá) šanca, že si autor vstúpi do svedomia, než keď mu nikto nič neodpovie.
zatial som nemal vhodne pocasie vytiahnut na preteku polarizak ale chem sa spytat ako to robia profesionaly alebo ludia co sa tomu venuju. mozno sa to niektorym zda ako zbytocna otazka ale chcem vediet ako to chodi... Pouzivate polarizak aby ste odstranili odlesky? Ak ano aj na ukor zvysovania iso? Vopred vdaka.. .a snad si to vyskusam v reale na dalsiom preteku uz
alebo tuto nedelu na drifting :-)
a ked zmeskas tu prvu babu tu je druha: 17.-18. 07. 2010 Slovakia Matador 2010 Pezinská baba
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa