V dnesnych Uk novinach ma pobavil tento clanok o svadobnom fotografovi, nech sa paci:))
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1218248/Newlyweds-win-court-battle-1-500-wedding-photographer-shoddy-pictures-include-missing-heads-car-close-ups.html
je prilis horke :o) aby som to upresnil, normalne pivo nemam rad...ale Coronu, nejake exoticke piva alebo specialne z roznavskeho pivovaru obcas si dam...ale to je taky nedostatkovy tovar, ze vacsinou pijem Vineu, Marku, dobru kofolu a tak...
skusil si uz tmave? saris tmavy napriklad, to je sladucke ako cokolada, a teraz nesrandujem, mne svojho casu tmave chutilo ovela viac ako svetle, ale potom som si povedal ze pivo jak pivo pecienku si dodzubem rovnako a tak ho pomaly prestavam pit.. akurat.. v sobotu to bude masaker... ;) vsetci ephotaci povinne poldeci na moje zdravie lol
az teraz som pochopil, ze aj ty mas D80 :) nebolo to vobec mierene voci pouzivatelom D80tky ani voci tebe, samozrejme s tebou suhlasim, a na pokeci vo videoalbumoch ak si vyhladas nick fotografkySL najdes aj uzasne video z fotoshootingu tocene mobilom.. to je proste.. krasa ;) a konkretny flame je tu: http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=68185&autor_id=5881 snad potom pochopis moju narazku ;)
vidím že môj dialóg s petttttttttttttttttttrov je stále moc populárny ;-)))
wayne a ti prečo nemáš v mene aspoň dáke to T? To vieš čím viac T tím viac profi, ja som len také malé bezvýznamne nič keďže mám len jedno, ale tak časom si ich hádam dopíšem viac a bude so mňa sTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTrhak
prezrel som minule fotky užívateľky názvom kriketusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssska, radosťou som videl že pán Karol ´Don Quijote´ Achberger vo foto kuloároch známy ako afkaa.i stála zvádza s ňou gerillawar ako posledný partizán :D afkaa gogogo!!!
a co to je za pusinka ta kriketuska? hodi sa na fotenie aktov?
no čo som mal možnosť zhliadnutia jedného videa s mobilu tak,,,, čo ti ja viem, ono fotiť sa dá všetko aj ona, ale že by ašpirovala na foto dňa tak to neeeeee ;-)))
no čo som mal možnosť zhliadnutia jedného videa s mobilu tak,,,, čo ti ja viem, ono fotiť sa dá všetko aj ona, ale že by ašpirovala na foto dňa tak to neeeeee ;-)))
...a tá na tej romantickej lampovke bola ona alebo to bola petttttttttttra? :)
Ako sa foti svadba v UK ;-)
wayne a ti prečo nemáš v mene aspoň dáke to T? To vieš čím viac T tím viac profi, ja som len také malé bezvýznamne nič keďže mám len jedno, ale tak časom si ich hádam dopíšem viac a bude so mňa sTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTrhak
Zase niekto povie ,že musí byť aj X a F viacej,aby som to stále nemenil :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa