Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
cital som este raz vsetky :) pamatam aj na tie rozbroje ked jej Strhak napisal prvykrat ze sa mu nepaci jej fotka :) to bolo vsak pred nejakou dobou a ktovie mozno fakt dostava rozum kvotie.. ale jej reakcie su prehnane to ano, ale holt pokora a ucta dnes mladym chyba :S
a musíš uznať že ten prvý príspevok bol objektívny a ničím nezaujatí. Dokonca som na záver vyzdvihol pozitíva. No reakcie bola taká aká bola. Dievčence mali v ten deň smolu lebo rypli do osieho hniezda a osy vyleteli von ;-)
no ano ale my sme chlapi a davno za pubertou takze rozmyslame inak :))) inak s tebou suhlasim vo vsetkych bodoch, som vsak v urcitych smeroch optimista a neviem byt dlhu dobu negativne naladeny a trochu ma toto vlakno aj prekvapilo (v dobrom) ale cas ukaze ci na nieco bolo, zatial to vyzera ze bude medzi kamoskami rozpravat aki su tu k**** a ako sme ju zas na*****i :)
aj ja som optimista no puberta jej za pol roka neskončí ;-)
Viem to je ťažké obdobie a asi aj preto sa k jej fotkám nevyjadrujem vôbec. Proste počkám kým dospeje do toho správneho štádia
cital som este raz vsetky :) pamatam aj na tie rozbroje ked jej Strhak napisal prvykrat ze sa mu nepaci jej fotka :) to bolo vsak pred nejakou dobou a ktovie mozno fakt dostava rozum kvotie.. ale jej reakcie su prehnane to ano, ale holt pokora a ucta dnes mladym chyba :S
v soft verzií, ale jej reakcie na kritiku boli a sú rovnaké, z toho vyplýva že situácia je viac menej nezmenená. A o trapasoch mi niečo hovor...mne nebolo jemne vyp*čované od javelina,duroslava atd. za diletantské otázky??? časom som na to prišiel že mali asi pravdu, hocijako to dali najavo. priznám si to ale v jej prípade to nehrozí si myslím...
no ano ale my sme chlapi a davno za pubertou takze rozmyslame inak :))) inak s tebou suhlasim vo vsetkych bodoch, som vsak v urcitych smeroch optimista a neviem byt dlhu dobu negativne naladeny a trochu ma toto vlakno aj prekvapilo (v dobrom) ale cas ukaze ci na nieco bolo, zatial to vyzera ze bude medzi kamoskami rozpravat aki su tu k**** a ako sme ju zas na*****i :)
a ona je žena a má nad 20 rokov, ked sa tak zdôraznuje rovnosť, prečo by dotyční mali všetko zhltať od namyslenej ´fotografky´??? jaj no a mi nevadí že čo budú rozprávať na mna sa zmestí ;)
ona nie je puberťáčka, ona má 20 rokov.a baby dozrievajú skôr :) teda problém bude niekde inde.
puberta sa prejavuje u každého inak a v inom veku, ak ju to chytilo len teraz nič na tom nieje nezvyčajné. No už kašlem na ňu a idem ju ďalej úspešne ignorovať ;-)
puberta sa prejavuje u každého inak a v inom veku, ak ju to chytilo len teraz nič na tom nieje nezvyčajné. No už kašlem na ňu a idem ju ďalej úspešne ignorovať ;-)
ty si aký hnusný sa cítiš asi moc profesionálne :D :D
nie, ale je to jedna z možností. Ja celkovo alkohol nemusím, jedine mojito si rád doprajem a zásadne len s alkoholom. To je tá výnimka čo potvrdzuje pravidlo ;-)
nie, ale je to jedna z možností. Ja celkovo alkohol nemusím, jedine mojito si rád doprajem a zásadne len s alkoholom. To je tá výnimka čo potvrdzuje pravidlo ;-)
vidim ze sa debata strhla spravnym smerom - k alkoholu, ja pracujem na vlastnorucne vyrobenej haslerkovici
hej ja som zabudol na ryžový nákyp v poličke a už sa mi s neho začalo tvoriť Saké ;-)))
Keď som to šiel vykydnúť do koša tak som ho musel zavrieť na pätku lebo sa ťahal už von s neho. Som sa bál že ma bude prenasledovať, to sa stáva ak dopraješ jedlu znova obživnúť len v inej podobe a farbe :-DDD
Zaujíma ma ...
Viem to je ťažké obdobie a asi aj preto sa k jej fotkám nevyjadrujem vôbec. Proste počkám kým dospeje do toho správneho štádia
Keď som to šiel vykydnúť do koša tak som ho musel zavrieť na pätku lebo sa ťahal už von s neho. Som sa bál že ma bude prenasledovať, to sa stáva ak dopraješ jedlu znova obživnúť len v inej podobe a farbe :-DDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa