Toto som sa dnes dočítal a neviem, či tomu mám veriť:
Adobe Photoshop CS6 Extended Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair. Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
tak jak teraz...mám stiahnuť tú kreknutú cées päťku alebo dočkať na toto? lebo dvakrát sa mi to robiť nechce..teda akože sťahovať...myslím fotošop ;o)))
tak jak teraz...mám stiahnuť tú kreknutú cées päťku alebo dočkať na toto? lebo dvakrát sa mi to robiť nechce..teda akože sťahovať...myslím fotošop ;o)))
ta riadna haluz ... co bola podobrej stedrovecernej veceri este nejaka trava ... neverim toma ani Ň ... vsetko linky na warez a torrenty, ziadna relevantna info na webe ... takze zart
ta riadna haluz ... co bola podobrej stedrovecernej veceri este nejaka trava ... neverim toma ani Ň ... vsetko linky na warez a torrenty, ziadna relevantna info na webe ... takze zart
viem,ze nie sme warez forum,ked tak prosim admina,nech prispevok pres tym zmaze..ja len,ze linky existuju
linky su, ale ziadna relevantna zmienka o existencii ... Adobe vydal teraz upgrade CS5 12.0.3 takze nejaky CS6 je fake ... skus to stiahnut a rozbalit, co sa vobec pod tym spakovanim skryva ... strata casu
linky su, ale ziadna relevantna zmienka o existencii ... Adobe vydal teraz upgrade CS5 12.0.3 takze nejaky CS6 je fake ... skus to stiahnut a rozbalit, co sa vobec pod tym spakovanim skryva ... strata casu
uz sa taha uvidime,ale asi az zajtra..pomaly net..
Ty si dobry lolo. skus rozmyslat, co sem vesias. CS5 vysla v aprili a upgrade cyklus je 12-18 mesiacov. vypocitam, ci zvladas...?
viem dobre,co tu vesiam a viem,ze nie som lolo,tak isto viem,kedy vyslo CS5....islo mi len o to,ze som chcel potvrdit slova Stana Strateneho,ze on si nevymyslel,ze existuje nejaky PS CS6,ale ze na nete ozaj koluje nejaka verzia,co niekto ju pomenoval CS6,ale ci je funkcna alebo nie...
viem dobre,co tu vesiam a viem,ze nie som lolo,tak isto viem,kedy vyslo CS5....islo mi len o to,ze som chcel potvrdit slova Stana Strateneho,ze on si nevymyslel,ze existuje nejaky PS CS6,ale ze na nete ozaj koluje nejaka verzia,co niekto ju pomenoval CS6,ale ci je funkcna alebo nie...
Linky som našiel i ja, dokonca kompletné, len som to sem nechcel umiestňovať...
Preto som to sem nehodil, aby ma nesprdli, ale za to, že si bol sprdnutý ty tak trochu za mňa, skočíme niekedy na pivko...
no ja nie som proti,napis ss kedy,snad sa dohodneme nejako ..a mne ani trochu nevadi,ze ma sprdli..ale mne vadi system,ako tu niektori reaguju ale co uz, s ludmi pracujem,tak viem,ze to je tazke
Po stiahnutí 6-tich súborov a ich zlúčení bez udania hesla sa ponúka voľba nainštalovania PS CS6, ale po kliku vyhodí hlášku Zakódované a tiež odkaz na prispievateľa a jeho databázu DVD filmov... Takže zbytočná námaha...
Adobe Photoshop CS6
Adobe Photoshop CS6 Extended
Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair.
Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
Takže zbytočná námaha...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa