Fórum » Spracovanie fotografie

Adobe Photoshop CS6

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2010-12-24 17:37:48+01
Toto som sa dnes dočítal a neviem, či tomu mám veriť:

Adobe Photoshop CS6 Extended
Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair.
Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.

Fatty
2010-12-25 16:47:11+01
zas tolko kriku pre nič
však pozrem na Adobe web a vidím že žiadnu CS6 nevydali, panebože, ľudia...
myslite trochu

Fatty
2010-12-25 17:03:33+01
ináč, bohovsky je vyrobený ten akože obal pre CS6 - tá nešikovne prilepená 6ka úplne bije do očí...
okrem toho nová verzia PS má vždy úplne inak prepracovaný dizajn oproti predošlej

rbr69
2010-12-25 19:08:09+01
príspevok od: Stratený Stano
Po stiahnutí 6-tich súborov a ich zlúčení bez udania hesla sa ponúka voľba nainštalovania PS CS6, ale po kliku vyhodí hlášku Zakódované a tiež odkaz na prispievateľa a jeho databázu DVD filmov...
Takže zbytočná námaha...
zabudli dodat, downloadom ste autorovi na danom portali pridali kredity na predlzenie jeho accountu bez dalsej platby ...

kubiak
2011-02-02 06:18:06+01
Ja si myslim ze to je tahanie za nos , este si chvilku pockame na CS6

Jozef035
2011-11-02 15:12:00+01
Keď sa googla opýtam na CS6 tak mi vyhadzuje odkazy na warez iba. Žiadnu normálnu informáciu som nenašiel. Skúsil som to nainštalovať. Funguje to, ale neviem čo je to za verziu. V System info píše "Adobe Photoshop Version: 13.0". Keď otvorím "About Photoshop", tak je tam obrázok mačky a nadpis Superstition a pre-release. Moc mi to ako oficiálna skúšobná verzia nepripadá. Nevie niekto čo to je za verziu? Antivír ma pred ničím nevaroval.

Palso
2011-11-02 15:17:19+01
svata prostoto

Jozef035
2011-11-02 15:35:53+01
???

keko
2011-11-02 15:47:37+01
CS6 existuje, da sa dokonca stiahnut aj z adobe.com. Je to prerelease verzia platna 1 rok, krak zabezpeci, dlhovekost ...
Je funkcna, vyzera ako lightroom, doplnena o nejake funkcie...
Cele mi to pride, ze to uz nie je az tak profesionalny nastroj, ale cosi pre digitalnych entuziastov. Aj to prostredie je viac take disneyovske, napadne pripomina Corel Photopaint, ci ten dalsi "ani si neviem spomenut ako sa vola" program.

wlad
2011-11-02 15:56:37+01
aj ja som kradol softver ked som bol maly. Dnes mam vsetko legalne. A ani by ma nenapadlo kradnut velky Photoshop ked sa da legalne kupit za 507 eur, a PSE za smiesnych 73 eur -> adobe.com.

mimochodom, to naozaj vsetci potrebujete velky Photoshop ????? Ak ano, tak si ho kupte, a nemachrujte ze kradnete. Je to trapne, dokaze to kazde decko.

DEVOTEE
ocenenie redakciou 2011-11-02 16:26:53+01
o novej Ceesšesť by sme boli vsetci regnutí na adobe dot com informovaní mailom pre vacsinu ukonov niekomu upne vyhovuje aj cojaviem cees tri no sam som zvedavý co tam ujovia z adobe daju a dufam ze to neopastelkuju tak ze budeme mat ztoho gimp

Jozef035
2011-11-02 16:30:27+01
Nikto nemachruje. Pred rokom sa to tu rozoberalo a nefungovalo to. Teraz som to skusil a funguje, len mi pripada nejaky divny. A kedze sa ani nepredava a je na rok zadarmo, tak to nie je ani kradez

keko
2011-11-02 16:48:50+01
príspevok od: wlad
aj ja som kradol softver ked som bol maly. Dnes mam vsetko legalne. A ani by ma nenapadlo kradnut velky Photoshop ked sa da legalne kupit za 507 eur, a PSE za smiesnych 73 eur -> adobe.com.

mimochodom, to naozaj vsetci potrebujete velky Photoshop ????? Ak ano, tak si ho kupte, a nemachrujte ze kradnete. Je to trapne, dokaze to kazde decko.

Ja mam kupene tri licencie, jedna je studentska, mam doma dvoch studujucich ...
Tu ide o ine. Aj ked akceptujem licencnu politiku, nesuhlasim s nou a pride mi, ze pri miliardovych kopiach je taka cena za PS hodne vysoka ... Takze tato cena je hodne kontraproduktivnym licencnym nastrojom.
Dalsia vec, preco by som neskusil, ked mi autor umoznil zadarmo skusat ...
Velky PS potrebujem k svojej praci. Mas pravdu, naprosta vacsina uzivatelov nedokaze vyuzit ani 5 percent potencialu PS. Ale je "in" a kradne sa ...

wlad
2011-11-02 18:42:01+01
príspevok od: Jozef035
Nikto nemachruje. Pred rokom sa to tu rozoberalo a nefungovalo to. Teraz som to skusil a funguje, len mi pripada nejaky divny. A kedze sa ani nepredava a je na rok zadarmo, tak to nie je ani kradez
mám stiahnuť tú kreknutú cées päťku alebo dočkať na toto? lebo dvakrát sa mi to robiť nechce..

nie, vobec....

wlad
2011-11-02 18:46:03+01
príspevok od: keko
Ja mam kupene tri licencie, jedna je studentska, mam doma dvoch studujucich ...
Tu ide o ine. Aj ked akceptujem licencnu politiku, nesuhlasim s nou a pride mi, ze pri miliardovych kopiach je taka cena za PS hodne vysoka ... Takze tato cena je hodne kontraproduktivnym licencnym nastrojom.
Dalsia vec, preco by som neskusil, ked mi autor umoznil zadarmo skusat ...
Velky PS potrebujem k svojej praci. Mas pravdu, naprosta vacsina uzivatelov nedokaze vyuzit ani 5 percent potencialu PS. Ale je "in" a kradne sa ...
nehovorim o skusani legalnych trial verzii alebo beta buildov - ale o pouzivani cracknutych verzii - pozri si zaciatok diskusie.

A asi si nezaregistroval, ale komunizmus a centralne planovane hospodarstvo sa nastatie nepresadili - takze cenu si stanovuje kazdy vyrobca podla toho, ako uzna za vhodne. Je to jeho VYSOSTNE PRAVO. A ked ty s tou cenou nesuhlasis, opravnuje ta to tento produkt nekupovat a nepouzivat - ale nie KRADNUT !

Jozef035
2011-11-02 19:37:22+01
Keď chceš moralizovať, založ si na to vlákno. Asi ti ušlo, ale toto je o inom. Je tu už rok a admin ho nevymazal. Ja PS nepotrebuje v práci a ani doma. Stačí mi bezplatný ViewNX2 a Zoner za pár babiek. Ale je na nete nejaká CS6 tak som ju vyskúšal. Tak som čakal reakcie k veci.
A či si to niekto prizná alebo nie, prevážna väčšina amatérskych fotografov má PS cracknutý. 540 EUR nie je zrovna málo. Čo si budeme hovoriť. Tu si to ale málokto prizná. Ja uznávam, že PS nie je Microsoft a kradnúť jeho soft si nesaslúži. Ale bol by som rád, keby ste sa vyjadrovali k veci.

keko
2011-11-02 20:26:13+01
príspevok od: wlad
nehovorim o skusani legalnych trial verzii alebo beta buildov - ale o pouzivani cracknutych verzii - pozri si zaciatok diskusie.

A asi si nezaregistroval, ale komunizmus a centralne planovane hospodarstvo sa nastatie nepresadili - takze cenu si stanovuje kazdy vyrobca podla toho, ako uzna za vhodne. Je to jeho VYSOSTNE PRAVO. A ked ty s tou cenou nesuhlasis, opravnuje ta to tento produkt nekupovat a nepouzivat - ale nie KRADNUT !
Mozno si zaspal dobu ty, pretoze vynucovat si taketo pravo dnes uz nie je ani technicky mozne. Deje sa nieco s torrentovymi portalmi? Nic.
Ak taketo pravo nefunguje, treba ho zmenit. A ak sa nezmeni, bude sa kradnut coraz viac, suvisi to z rozvojom technologii zdielania obsahov. A ja s mojimi tromi legalnymi licenciami a ty s tvojim pohladom na vec to nezmenime

Palso
2011-11-02 20:28:50+01
príspevok od: Jozef035
Keď chceš moralizovať, založ si na to vlákno. Asi ti ušlo, ale toto je o inom. Je tu už rok a admin ho nevymazal. Ja PS nepotrebuje v práci a ani doma. Stačí mi bezplatný ViewNX2 a Zoner za pár babiek. Ale je na nete nejaká CS6 tak som ju vyskúšal. Tak som čakal reakcie k veci.
A či si to niekto prizná alebo nie, prevážna väčšina amatérskych fotografov má PS cracknutý. 540 EUR nie je zrovna málo. Čo si budeme hovoriť. Tu si to ale málokto prizná. Ja uznávam, že PS nie je Microsoft a kradnúť jeho soft si nesaslúži. Ale bol by som rád, keby ste sa vyjadrovali k veci.
A Microsoft si ten soft kradnut zasluzi?

Prepanajana slovac, co je toto za mentalitu...

AnnoMally13
2011-11-02 20:45:37+01
príspevok od: Palso
A Microsoft si ten soft kradnut zasluzi?

Prepanajana slovac, co je toto za mentalitu...
zasluzi, odkedy mi legalna Vista napisala ze je nelagalna...MF

keko
2011-11-02 20:55:02+01
príspevok od: AnnoMally13
zasluzi, odkedy mi legalna Vista napisala ze je nelagalna...MF
Svina jedna...

wlad
2011-11-02 22:22:24+01
príspevok od: keko
Mozno si zaspal dobu ty, pretoze vynucovat si taketo pravo dnes uz nie je ani technicky mozne. Deje sa nieco s torrentovymi portalmi? Nic.
Ak taketo pravo nefunguje, treba ho zmenit. A ak sa nezmeni, bude sa kradnut coraz viac, suvisi to z rozvojom technologii zdielania obsahov. A ja s mojimi tromi legalnymi licenciami a ty s tvojim pohladom na vec to nezmenime
aha, takze ked niekto ukradne fotografovi fotku, tak je to strasna tragedia, ale ked fotograf ukradne fotosop, tak je vsetko oukej, lebo Adobe zaspal dobu ked ocakava, ze za svoje produkty dostane nejake peniaze.... mas prilis jednoduche zmyslanie.

Strana 2 z 11

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()