Toto som sa dnes dočítal a neviem, či tomu mám veriť:
Adobe Photoshop CS6 Extended Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair. Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
Vsetky prirovnania s offline svetom su cele zle. Cim sa nesnazim povedat ze je to oukej... Btw photoshop je asi najlahsie crackovatelny software svojho formatu aky som kedy videl (aj ked je mi jasne ze za tym crackom je zrejme viac roboty ako sa zda koncovemu "uzivatelovi"). Myslim ze keby adobe az tak zalezalo na tom, ci ho par (rozumej vacsina) amaterov nelegalne pouziva na fotky do webovych galerii, trosku by to po tych par verziach hadam stazili...
hmm, a ked mam len na Fabiu a chcem sa vozit na Ferrari, tiez si ho mozem ukradnut ?
...alebo sa mam uspokojit s tou Fabiou ?
ked si ho len pozicas tak by nemal byt problem ani s ferrari... ale tam uz je problem pozicat si ho a neposkodit ho tak neviem... Ja by som siel do fabie ale bez constructu
ked si ho len pozicas tak by nemal byt problem ani s ferrari... ale tam uz je problem pozicat si ho a neposkodit ho tak neviem... Ja by som siel do fabie ale bez constructu
PS ti tiez pozicaju len na 30 dni. A ked ho pouzivas aj dalej, je to kradez - bez ohladu na to, cim sa to niekto snazi ospravedlnit
je zaujímavé až komické že softwerové pirátstvo vždy riešia s velkým zanietením ľudkovia ktorí si kúpili SW za "drahééé peňáááze" a teraz sú hrozní kingovia kúpil si si CS5? OK...gratulujem, využívaj ho, podnikaj....ale prečo máš nutkavú potrebu starať sa do ľudí ktorí si ho nekúpili a používajú ho len pre domácu potrebu, t.zn. nevytvára im zisk??? ...si snáď fízel alebo čo?
ja som si tiež kúpil niektoré SW, hudobné CD, filmové DVD a napriek tomu nesrším oheň a síru na ľudí ktorí si ich stiahli....nepotrebujem im dokazovať aké sú socky že na to nemajú, atd. ...človeče, je mi to tak nejak jedno a dokážem s tým žiť
PS ti tiez pozicaju len na 30 dni. A ked ho pouzivas aj dalej, je to kradez - bez ohladu na to, cim sa to niekto snazi ospravedlnit
nikdy som netvrdil nic ine ...Chyba mozno miekde nastala v slabej smajlovej komunikacii pri ironii
Akurat jedine co som povedal ze chapem ludi ktory si nekupia soft za 500€ obzvlast na svk kedy by nato museli niektory studenti setrit aj pol roka. Kedze casto ani ich cela foto technika nedosahuje tejto hodnoty. Ale samozrejme je to kradez.
Priznam sa keby zamnov dosiel niekto mam canon 5D kradnuty s kamionu novy zabaleny bol by som si isty ze je to funglovica. zobral by som ho za 500€ a photoshop si stiahol
je zaujímavé až komické že softwerové pirátstvo vždy riešia s velkým zanietením ľudkovia ktorí si kúpili SW za "drahééé peňáááze" a teraz sú hrozní kingovia kúpil si si CS5? OK...gratulujem, využívaj ho, podnikaj....ale prečo máš nutkavú potrebu starať sa do ľudí ktorí si ho nekúpili a používajú ho len pre domácu potrebu, t.zn. nevytvára im zisk??? ...si snáď fízel alebo čo?
ja som si tiež kúpil niektoré SW, hudobné CD, filmové DVD a napriek tomu nesrším oheň a síru na ľudí ktorí si ich stiahli....nepotrebujem im dokazovať aké sú socky že na to nemajú, atd. ...človeče, je mi to tak nejak jedno a dokážem s tým žiť
Sockarstvo nie je to, ze nemas na Photoshop. Tiez som pouzival mnozstvo programov po vyprsani trialu a s crackom, avsak akonahle som mohol, tak som si ich kupil - a dalej si kupujem. Cize uplne chapem, ak si student tie softy stiahne. Tiez nemam realne este vsetko legalne, ale postupnymi krokmi si tie programy kupujem.
Ale je trochu od veci, ak si ich stahuju ludia, ktori zarabaju a dlhodobo si ich nechcu kupit. Tiez by sa ti nepacilo, keby si sa na niecom narobil, stanovil si si cenu a ludia by ti za tvoju pracu neplatili.
Zober si napriklad filmy - ked nakrucas film, tak vstavas niekolko mesiacov o styroch rano, aby si isiel na plac. Ked mate konecne nakruteny material, tak si dalsich niekolko mesiacov zavrety 18 hodin denne v strizni. A napokon pride niekto, kto ti za to nezaplati. Je to uplne rovnaka praca ako kazda ina.
Sockarstvo nie je to, ze nemas na Photoshop. Tiez som pouzival mnozstvo programov po vyprsani trialu a s crackom, avsak akonahle som mohol, tak som si ich kupil - a dalej si kupujem. Cize uplne chapem, ak si student tie softy stiahne. Tiez nemam realne este vsetko legalne, ale postupnymi krokmi si tie programy kupujem.
Ale je trochu od veci, ak si ich stahuju ludia, ktori zarabaju a dlhodobo si ich nechcu kupit. Tiez by sa ti nepacilo, keby si sa na niecom narobil, stanovil si si cenu a ludia by ti za tvoju pracu neplatili.
Zober si napriklad filmy - ked nakrucas film, tak vstavas niekolko mesiacov o styroch rano, aby si isiel na plac. Ked mate konecne nakruteny material, tak si dalsich niekolko mesiacov zavrety 18 hodin denne v strizni. A napokon pride niekto, kto ti za to nezaplati. Je to uplne rovnaka praca ako kazda ina.
veľmi rád si kúpim film alebo dokument od slovenského tvorcu ale hollywoodsku produkciu? tak to sory, odmietam sa skladať na $20 miliónový honorár tajtrlíkovi typu Pitt alebo Hanks....
zle prirovnanie keby vykradli vyrobcovy kamion fotakov tak by to bolo nieco podobne...
...ale v zasade stebov suhlasim, na slovensku ale neodsudzujem ludi ktory proste nemaju 500e na soft ked ich fotovybava nedosahuje casto ani tejto hodnoty... Ked sa tym niekto zivi tak to uz je samozrejme ine...
To je prirovnanie úplne ale úplne od veci. Výrobca musel na výrobu fotoaparátov okrem iného vynaložiť nemalé priame náklady. Materiál, práca atď. A o tie prišiel. Výrobca software nemá absolútne žiadne priame náklady s ukradnutým softom. Navyše ak obchodníkovi ukradnú kamión fotoaparátov, tak musí štátu zaplatiť DPH ktorú si nárokoval. Ďaľšia priama škoda. Adobe nemusí platiť nič. Takže porovnávajte porovnateľné a netárajte tu o Fábiách a pod. Len tak mimochodom. Filmy a pesničky si môžete legálne nelegálne sťahovať. Tiež je to duševné vlastníctvo. Opakujem pre nechápavých. Netvrdím že stiahnutie PS je legálne. Ale výrobcovi tým nevzniká žiadna priama škoda a v 90% prípadov nekradnú jeho potenciálni zákazníci takže nemá ani ušlý zisk v pravom slova zmysle. 500 EUR by totiž dal málokto z amatérov u nás za PS. Prešli by na lacnejší soft keby nemali inú možnosť.
veľmi rád si kúpim film alebo dokument od slovenského tvorcu ale hollywoodsku produkciu? tak to sory, odmietam sa skladať na $20 miliónový honorár tajtrlíkovi typu Pitt alebo Hanks....
hmm, a ked mam len na Fabiu a chcem sa vozit na Ferrari, tiez si ho mozem ukradnut ?
Mám Mondeo ale kľudne si ho ukradni, ak to dokážeš tak, že mi nevznikne žiadna priama škoda. Že sa budeš ty voziť zadarmo mi nevadí. Lebo viem že si socka a že keby si si ho odo mňa musel kúpiť, tak si ho nekúpiš. Takže ma to netrápi. Navyše by som nijako nepocítil, či si mi to auto ukradol alebo nie
suhlasim. co to predstavitelia zabaveneho priemyslu posledne roky vyvadzaju uz prekracuje normalne medze. ja uz ani do kina nechodim, aby z mojho vrecka ani cent nesiel na ucet zabavneho priemyslu, ale vidim ze toto uz nestaci a je potrebne zacat bojovat na inych frontoch. nestaci ze velke studia nicia dnesnu generaciu vecami typu lady gaga a romatickymi komediami ktorych vyjde mesacne 8, ale potom tahaju pred sud pubertakov ktori nahodou tento brak si stiahli lebo spolocensky tlak ich k tomu prinutil a presadzovat nastroje ktore brania slobode slova na internete. samozrejme politici su na strane tychto firiem, lebo za to dostavaju stedro zaplatene, a potom v vznikaju zakony ako dmca v us alebo hadopi vo francuzsku.
doteraz sme sa k tomu stavali iba pasivne, ale zacinam rozmyslat ze je asi uz na case proti tymto spolocnostiam zakrocit inak ako iba bojkotom ich produktov.
ked chcem podporit nejakeho umelca, tak pojdem na jeho koncert, kupim si tam nejakeho tricko a cedecko priamo OD NEHO OSOBNE, a takto som si isty ze moje peniaze isli priamo tam kam mali ist a nie to masinerie nejakej medzinarodnej korporacie. podobne nemam problem poslat nejakemu softverovemu developerovi donaciu. viete vy co urobi taky adobe s vasimi 500 eurami? ked posles 10 dolarov nejakemu nezavislemu developerovi tak do tyzdna ti doprogramuje novu funkciu ktora ti tak chybala a casto to urobi aj bez honorara (hovorim z vlastnej skusenosti)
za niektore veci jednoducho nie som ochotny platit nie je preto ze som sockar, ale preto ze tie spolocnosti nenavidim a urobim vsetko co je v mojich silach aby zkrachovali a naveky zmizli. taky microsoft, apple alebo adobe svojimi patentovymi vojnami len brania rozvoju technologii takze je na case s nimi skoncovat
No keby tie filmy neboli tak prehnane drahé tak by si ich viac ľudí kupovalo ako sťahovalo. A producenti by zarobili viac. Ale každopádne ani teraz, minimálne tí americkí zďaleka netrú biedu. Filmy sú ale iná kategória ako soft. Tie sa môžu legálne nelegálne sťahovať. Kúpou každého záznamového média a zariadenia sa stávaš potenciálny pirát a platíš určitý poplatok autorskému zväzu. EU ale chystá nejakú zmenu.
Aha, ale film si pozries... Nevadi, snaha bola, spamuj to tu dalej Pekny den.
To je prirovnanie úplne ale úplne od veci. Výrobca musel na výrobu fotoaparátov okrem iného vynaložiť nemalé priame náklady. Materiál, práca atď. A o tie prišiel. Výrobca software nemá absolútne žiadne priame náklady s ukradnutým softom. Navyše ak obchodníkovi ukradnú kamión fotoaparátov, tak musí štátu zaplatiť DPH ktorú si nárokoval. Ďaľšia priama škoda. Adobe nemusí platiť nič. Takže porovnávajte porovnateľné a netárajte tu o Fábiách a pod. Len tak mimochodom. Filmy a pesničky si môžete legálne nelegálne sťahovať. Tiež je to duševné vlastníctvo. Opakujem pre nechápavých. Netvrdím že stiahnutie PS je legálne. Ale výrobcovi tým nevzniká žiadna priama škoda a v 90% prípadov nekradnú jeho potenciálni zákazníci takže nemá ani ušlý zisk v pravom slova zmysle. 500 EUR by totiž dal málokto z amatérov u nás za PS. Prešli by na lacnejší soft keby nemali inú možnosť.
Skoda ti vypisovat slohy tak napisem ti to len jednou vetou: "Hovorim to iste co ty!" Teraz, nemyslel som to v zlom... len nemam rad taketo dohadovacky toto je donekonecna to iste rovnaka bezvyznamna debata ako nikon vs canon. Vsetci vieme o co ide ale aj tak mame potrebu k tejto teme nieco napisat... Inac pozeraj aj smajle, nahradzaju neverbalnu komunikaciu a ta je pri rozhovoroch dôlezita.
Adobe Photoshop CS6
Adobe Photoshop CS6 Extended
Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair.
Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
Btw photoshop je asi najlahsie crackovatelny software svojho formatu aky som kedy videl (aj ked je mi jasne ze za tym crackom je zrejme viac roboty ako sa zda koncovemu "uzivatelovi"). Myslim ze keby adobe az tak zalezalo na tom, ci ho par (rozumej vacsina) amaterov nelegalne pouziva na fotky do webovych galerii, trosku by to po tych par verziach hadam stazili...
kúpil si si CS5? OK...gratulujem, využívaj ho, podnikaj....ale prečo máš nutkavú potrebu starať sa do ľudí ktorí si ho nekúpili a používajú ho len pre domácu potrebu, t.zn. nevytvára im zisk???
...si snáď fízel alebo čo?
Akurat jedine co som povedal ze chapem ludi ktory si nekupia soft za 500€ obzvlast na svk kedy by nato museli niektory studenti setrit aj pol roka. Kedze casto ani ich cela foto technika nedosahuje tejto hodnoty. Ale samozrejme je to kradez.
kúpil si si CS5? OK...gratulujem, využívaj ho, podnikaj....ale prečo máš nutkavú potrebu starať sa do ľudí ktorí si ho nekúpili a používajú ho len pre domácu potrebu, t.zn. nevytvára im zisk???
...si snáď fízel alebo čo?
...ale v zasade stebov suhlasim, na slovensku ale neodsudzujem ludi ktory proste nemaju 500e na soft ked ich fotovybava nedosahuje casto ani tejto hodnoty... Ked sa tym niekto zivi tak to uz je samozrejme ine...
Takže porovnávajte porovnateľné a netárajte tu o Fábiách a pod.
Len tak mimochodom. Filmy a pesničky si môžete legálne nelegálne sťahovať. Tiež je to duševné vlastníctvo.
Opakujem pre nechápavých. Netvrdím že stiahnutie PS je legálne. Ale výrobcovi tým nevzniká žiadna priama škoda a v 90% prípadov nekradnú jeho potenciálni zákazníci takže nemá ani ušlý zisk v pravom slova zmysle. 500 EUR by totiž dal málokto z amatérov u nás za PS. Prešli by na lacnejší soft keby nemali inú možnosť.
doteraz sme sa k tomu stavali iba pasivne, ale zacinam rozmyslat ze je asi uz na case proti tymto spolocnostiam zakrocit inak ako iba bojkotom ich produktov.
ked chcem podporit nejakeho umelca, tak pojdem na jeho koncert, kupim si tam nejakeho tricko a cedecko priamo OD NEHO OSOBNE, a takto som si isty ze moje peniaze isli priamo tam kam mali ist a nie to masinerie nejakej medzinarodnej korporacie. podobne nemam problem poslat nejakemu softverovemu developerovi donaciu. viete vy co urobi taky adobe s vasimi 500 eurami? ked posles 10 dolarov nejakemu nezavislemu developerovi tak do tyzdna ti doprogramuje novu funkciu ktora ti tak chybala a casto to urobi aj bez honorara (hovorim z vlastnej skusenosti)
za niektore veci jednoducho nie som ochotny platit nie je preto ze som sockar, ale preto ze tie spolocnosti nenavidim a urobim vsetko co je v mojich silach aby zkrachovali a naveky zmizli. taky microsoft, apple alebo adobe svojimi patentovymi vojnami len brania rozvoju technologii takze je na case s nimi skoncovat
http://vimeo.com/31100268
http://graphjam.files.wordpress.com/2010/12/0ab6a473-c2a2-4383-a497-2842fd310f78.png
Filmy sú ale iná kategória ako soft. Tie sa môžu legálne nelegálne sťahovať. Kúpou každého záznamového média a zariadenia sa stávaš potenciálny pirát a platíš určitý poplatok autorskému zväzu. EU ale chystá nejakú zmenu.
za 500E mas verziu pre studakov ...
Takže porovnávajte porovnateľné a netárajte tu o Fábiách a pod.
Len tak mimochodom. Filmy a pesničky si môžete legálne nelegálne sťahovať. Tiež je to duševné vlastníctvo.
Opakujem pre nechápavých. Netvrdím že stiahnutie PS je legálne. Ale výrobcovi tým nevzniká žiadna priama škoda a v 90% prípadov nekradnú jeho potenciálni zákazníci takže nemá ani ušlý zisk v pravom slova zmysle. 500 EUR by totiž dal málokto z amatérov u nás za PS. Prešli by na lacnejší soft keby nemali inú možnosť.
Teraz, nemyslel som to v zlom... len nemam rad taketo dohadovacky toto je donekonecna to iste rovnaka bezvyznamna debata ako nikon vs canon. Vsetci vieme o co ide ale aj tak mame potrebu k tejto teme nieco napisat... Inac pozeraj aj smajle, nahradzaju neverbalnu komunikaciu a ta je pri rozhovoroch dôlezita.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa