Toto som sa dnes dočítal a neviem, či tomu mám veriť:
Adobe Photoshop CS6 Extended Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair. Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
To suvisi s tym, ze vsetci podporuju myslienku zvysenia platov doktorov, ale kazdy "optimalizuje" svoje danove povinnosti. Na jednej strane je tu idea krasnej spolocnosti so zdravotnou starostlivostou a inymi sluzbami zadarmo na druhej potom pocit, ze stat cim viac uzurpuje ulohu prerozdelovania, tym viac sa rozkradne. A to este v kombinacii najlacnejsie nakupit (teda nedat druhemu zarobit) naproti vysokemu prijmu (ci uz z podnikania alebo zavislej cinnosti). To bolo za tymi dvoma otazkami. Inak toto tu uz davno nie je o Photoshope CS6, ale o tom, ze moderator je na lyzovacke.
To suvisi s tym, ze vsetci podporuju myslienku zvysenia platov doktorov, ale kazdy "optimalizuje" svoje danove povinnosti. Na jednej strane je tu idea krasnej spolocnosti so zdravotnou starostlivostou a inymi sluzbami zadarmo na druhej potom pocit, ze stat cim viac uzurpuje ulohu prerozdelovania, tym viac sa rozkradne. A to este v kombinacii najlacnejsie nakupit (teda nedat druhemu zarobit) naproti vysokemu prijmu (ci uz z podnikania alebo zavislej cinnosti). To bolo za tymi dvoma otazkami. Inak toto tu uz davno nie je o Photoshope CS6, ale o tom, ze moderator je na lyzovacke.
odkedy je zdravotna starostlivost zadarmo ? Platim mesacny pausal vyse 350 eur a poistovna ma na mna vydavky 150 eur za rok. Co je na tom prosim ta zadarmo ?
odkedy je zdravotna starostlivost zadarmo ? Platim mesacny pausal vyse 350 eur a poistovna ma na mna vydavky 150 eur za rok. Co je na tom prosim ta zadarmo ?
Slovac, neschopna sebareflexie...neschopna pochopit ze kradez je ako kradez... Povacsine berieme za pripustne to co robime my a za nepripustne to co robia ostatni
Slovac, neschopna sebareflexie...neschopna pochopit ze kradez je ako kradez... Povacsine berieme za pripustne to co robime my a za nepripustne to co robia ostatni
Ty si asi maďar keď dokážeš tak všeobecne nadávať na Slovákov čo?
Isto nie. To okrádaš štát a nie Adobe. Pekne. Tak najväčší moralista v tomto vlákne je takisto zlodej a ďaľší neodpovedal či je ešte študent, keď používa školskú verziu
Už 23 rokov som na dôchodku, ale stále mám školskú licenciu
Ano moze sa, lebo najvacsi moralista sam kradne...
Nerieš to,keď ti niekto napíše že porušovať daňové zákony z presvedčenia nie je podvod, nemá zmysel zabíjať s ním čas. Každý rozumný čitateľ si o ňom z posledných príspevkov spraví názor sám a to nemusí byť ani odborník na dane. Voľakedy som tu napísal, že kto je bez viny nech hodí kameňom. A to som netušil, že ten čo tu hádže najväčšie balvany nemá právo hodiť ani maličký kamienok.
Kupoval som PSE za 80 USD (60 eur), nie velky photoshop, a adresa dodania bola v US
A mimochodom, studentska licencia opravnuje majitela pouzivat ten softver AJ POTOM ako skonci skolu:
"Since CS5, the Student and Teacher Editions can be utilized for personal as well as commercial use, for all academic customers worldwide. And after graduation or completion of coursework, you can continue to use the software on your personal systems; there is no usage expiration."
To bola otázka na Misoo79. Slušne som sa ho opýtal, či 79 nie je ročník jeho narodenia. Na to odpovedal invektívou. Ak je študent, mal odpovedať, potom OK. Ak je ročník 79, tak nemôže mať CS5 legálne ani ako skončený študent. Predpokladám, že licencia platí pre denných študentov, nie diaľkových alebo študentov univerzity tretieho veku Už je to ale jedno. Mňa si dostatočne ty pobavil svojim farizejským kázaním. Keby sa ešte ukázalo, že Misoo79 má študentskú licenciu na syna alebo nejakého fiktívneho študenta, bola by to len taká čerešnička na torte.
Nerieš to,keď ti niekto napíše že porušovať daňové zákony z presvedčenia nie je podvod, nemá zmysel zabíjať s ním čas. Každý rozumný čitateľ si o ňom z posledných príspevkov spraví názor sám a to nemusí byť ani odborník na dane. Voľakedy som tu napísal, že kto je bez viny nech hodí kameňom. A to som netušil, že ten čo tu hádže najväčšie balvany nemá právo hodiť ani maličký kamienok.
Ake porusovanie danovych zakonov mas na mysli ? To ze zaplatim DPHcku radsej inde mi umoznuju zakony.
To bola otázka na Misoo79. Slušne som sa ho opýtal, či 79 nie je ročník jeho narodenia. Na to odpovedal invektívou. Ak je študent, mal odpovedať, potom OK. Ak je ročník 79, tak nemôže mať CS5 legálne ani ako skončený študent. Predpokladám, že licencia platí pre denných študentov, nie diaľkových alebo študentov univerzity tretieho veku Už je to ale jedno. Mňa si dostatočne ty pobavil svojim farizejským kázaním. Keby sa ešte ukázalo, že Misoo79 má študentskú licenciu na syna alebo nejakého fiktívneho študenta, bola by to len taká čerešnička na torte.
A opat nemas sajnu o com rozpravas. Student & teacher licencia sa vztahuje aj na ziakov zakladnych a strednych skol.
79 nemá s mojim dátumom narodenia nič spoločné, a netuším, ako si na to prišiel. Ale celý master collection používam legálne, o to sa báť nemusíš.
Adobe Photoshop CS6
Adobe Photoshop CS6 Extended
Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair.
Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.
Inak toto tu uz davno nie je o Photoshope CS6, ale o tom, ze moderator je na lyzovacke.
A uz nekradni dalej softver
Inak toto tu uz davno nie je o Photoshope CS6, ale o tom, ze moderator je na lyzovacke.
Povacsine berieme za pripustne to co robime my a za nepripustne to co robia ostatni
Povacsine berieme za pripustne to co robime my a za nepripustne to co robia ostatni
a už dosť !!!
Pekne. Tak najväčší moralista v tomto vlákne je takisto zlodej a ďaľší neodpovedal či je ešte študent, keď používa školskú verziu
Voľakedy som tu napísal, že kto je bez viny nech hodí kameňom. A to som netušil, že ten čo tu hádže najväčšie balvany nemá právo hodiť ani maličký kamienok.
A mimochodom, studentska licencia opravnuje majitela pouzivat ten softver AJ POTOM ako skonci skolu:
"Since CS5, the Student and Teacher Editions can be utilized for personal as well as commercial use, for all academic customers worldwide. And after graduation or completion of coursework, you can continue to use the software on your personal systems; there is no usage expiration."
Už je to ale jedno. Mňa si dostatočne ty pobavil svojim farizejským kázaním. Keby sa ešte ukázalo, že Misoo79 má študentskú licenciu na syna alebo nejakého fiktívneho študenta, bola by to len taká čerešnička na torte.
Voľakedy som tu napísal, že kto je bez viny nech hodí kameňom. A to som netušil, že ten čo tu hádže najväčšie balvany nemá právo hodiť ani maličký kamienok.
Už je to ale jedno. Mňa si dostatočne ty pobavil svojim farizejským kázaním. Keby sa ešte ukázalo, že Misoo79 má študentskú licenciu na syna alebo nejakého fiktívneho študenta, bola by to len taká čerešnička na torte.
Student & teacher licencia sa vztahuje aj na ziakov zakladnych a strednych skol.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa