Fórum » Spracovanie fotografie

Adobe Photoshop CS6

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2010-12-24 17:37:48+01
Toto som sa dnes dočítal a neviem, či tomu mám veriť:

Adobe Photoshop CS6 Extended
Create images with instant impact with Adobe Photoshop CS6--the industry standard in digital imaging software. Adobe Photoshop CS6 redefines digital imaging with powerful new photography tools and breakthrough capabilities for complex image selections, realistic painting and intelligent retouching. Easily select and mask intricate image content such as hair.
Remove any image element and watch the space fill in almost magically. Create stunning high dynamic range (HDR) images. Paint with realistic strokes and colour blends. Remove noise, add grain and create vignettes with state-of-the-art photography tools. Benefit from more memory and experience massive speed gains with native cross-platform 64-bit support, and full optimisation for Windows 7 Adobe Photoshop CS6 Extended Edition contains: Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Air Adobe Device Central CS6 Adobe Media Player Adobe Extended Script Toolkit CS6 Adobe Extension Manager CS6 Adobe Fonts CS6 Adobe Bridge CS6.

wlad
2011-11-18 22:49:08+01
príspevok od: keko
Ano moze sa, lebo najvacsi moralista sam kradne...
tak nekradni

Fatty
2011-11-18 22:53:32+01
príspevok od: wlad
Upozornil som na to preto, aby si ludia uvedomili ze mozu mat riadne licencovany softver a neplatit pritom slovenske premrstene ceny. Nepisal som to softverovym piratom ako si ty, lebo take socky nikdy nezaplatia ani cent za nieco co nemozu chytit do ruky.
no a uz je to tu....socky sme, vsetci do jedneho ...

keko
2011-11-18 22:56:59+01
Ja nie. To ty neplatis DPH. Alebo si jednoducho presvedceny o tom, ze by si nezaplatil. A navyse sa priznavas, ze v tejto krajine dane neplatis, ked mozes. A to je nieco ma ako obyvatela tejto krajiny irituje tiez.
Si zlodej, clovek, co chce aby slovac platila za drahy soft a sam na slovac seres.
Chyba ti sebareflexia.

wlad
2011-11-18 23:11:04+01
Ja nie. To ty neplatis DPH. Alebo si jednoducho presvedceny o tom, ze by si nezaplatil. A navyse sa priznavas, ze v tejto krajine dane neplatis, ked mozes. A to je nieco ma ako obyvatela tejto krajiny irituje tiez.
Si zlodej, clovek, co chce aby slovac platila za drahy soft a sam na slovac seres.
Chyba ti sebareflexia.
Platim DPH inde.
A podla tvojej logiky je zlodejom kazdy, kto si nieco kupi trebars v Rakusku.

Este nejake dalsie perly mas poruke ?

keko
2011-11-18 23:25:24+01
Platim DPH inde.
A podla tvojej logiky je zlodejom kazdy, kto si nieco kupi trebars v Rakusku.

Este nejake dalsie perly mas poruke ?
Si farizej. Chces od ludi tejto krajiny, aby platili za drahy sofwre. Sam vyhybanim sa plateniu dani v tejto krajine obratom na nich series. To je moralny problem. Moralny problem, ktory ta dehonestuje poucovat ludi, co mozu a co nie. Neplatis dane. Aby si sa vyhol DPH a clu uvadzas bydlisko v USA. Ale vadi ti, ze pre svoje potreby niekto stiahne soft a skusa.
Mam este jednu perlu a budem sa opakovat. Ja som za svoj soft riadne zaplatil (dokonca aj DPH v tejto krajine) a tudiz poucovat mozem.
Mozno mas viac penazi ako ja. Ale keby som aj bol chudobny, tak sa za to nehanbim. Na tvojom mieste zlodeja a cloveka s tak vrelym postojom k tejto krajine, by som po kanaloch chodil.
Opovrhujem tebou.

JOK3R
2011-11-18 23:26:32+01
Len tak mimochodom, nezaplatil si DPH. Alebo sa mylim? To ni eje kradez?
Nestačím sa diviť akí sú tu všetci poctiví. Zarobím na SK napr. 1000eur v hrubom, z toho 300eur ide štátu a keď si v USA kúpim za svoje zarobené a riadne zdanené peniaze photoshop a nezaplatím na SK ďalšiu daň tak mám mať ešte výčitky svedomia hej? LOL
Vieš čo je krádež? To čo sa deje s našimi zaplatenými daňami potom ako ich poctivo zaplatíme.

wlad
2011-11-18 23:38:46+01
Si farizej. Chces od ludi tejto krajiny, aby platili za drahy sofwre. Sam vyhybanim sa plateniu dani v tejto krajine obratom na nich series. To je moralny problem. Moralny problem, ktory ta dehonestuje poucovat ludi, co mozu a co nie. Neplatis dane. Aby si sa vyhol DPH a clu uvadzas bydlisko v USA. Ale vadi ti, ze pre svoje potreby niekto stiahne soft a skusa.
Mam este jednu perlu a budem sa opakovat. Ja som za svoj soft riadne zaplatil (dokonca aj DPH v tejto krajine) a tudiz poucovat mozem.
Mozno mas viac penazi ako ja. Ale keby som aj bol chudobny, tak sa za to nehanbim. Na tvojom mieste zlodeja a cloveka s tak vrelym postojom k tejto krajine, by som po kanaloch chodil.
Opovrhujem tebou.
Nechcem aby platili za drahy softver. Ti co nie su ochotni platit vobec, nech pouzivaju Gimp alebo podobne free alternativy. Ti co su ochotni platit trochu, nech si kupia Photoshop Elements. Ti, co potrebuju velky Photoshop a maju v rodine skolaka, maju moznost kupy studentskej verzie Photoshopu za vyhodnu cenu. A este aj ti, co nemaju ani toho studenta, mozu kupit a legalne pouzivat Photoshop za podstatne menej ako slovenskych 850 eur.
Tych moznosti je dost vela. Ale ty tu stale omielas len tu jedinu - ukradnut softver, ved Slovaci maju hole zadky a potrebuju Master Collection v hodnote 2000 eur. Chudaci.
Za moj postoj ku krajine su zodpovedni politici, ktori z uspesnych ludi spravili triedneho nepriatela, a sprosti ludia, ktori tymto politikom dali moc.

keko
2011-11-18 23:40:58+01
príspevok od: JOK3R
Nestačím sa diviť akí sú tu všetci poctiví. Zarobím na SK napr. 1000eur v hrubom, z toho 300eur ide štátu a keď si v USA kúpim za svoje zarobené a riadne zdanené peniaze photoshop a nezaplatím na SK ďalšiu daň tak mám mať ešte výčitky svedomia hej? LOL
Vieš čo je krádež? To čo sa deje s našimi zaplatenými daňami potom ako ich poctivo zaplatíme.
Pocuj, je mi jedno, co robis, len som hentomu nevychovancovi chcel ukazat, ake je to prijemne, ked do teba niekto stale strka ten blby rypak. A este k tomu sam nema doma pazametane.
Ty si ten pripad co neplati ani DPH, ani za software?
A sypatizuje s LOZ?

JOK3R
2011-11-18 23:42:24+01
Chyba ti sebareflexia.
Ja si myslím že je správne zaplatiť tvorcovi SW za program ktorý používam, ale nevidím jediný logický dôvod prečo by mal za každý predaný photoshop zhrabnúť slovenský štát ešte 19% z ceny? Za čo? Nestačí že zdaňujeme platy? Všetci platíme dane a odvody ako blbci, ale keď som raz za rok chorý tak si platím plnú cenu liekov, u zubára mi preplatí poisťovňa iba čiernu plombu a dôchodku na ktorý mi štát celý život strháva sa pri neustálom zvyšovaní dôchodkového veku s najväčšou pravdepodobnosťou nedožijem! Niekomu možno chýba sebereflexia a niekomu zdravý rozum...

keko
2011-11-18 23:42:50+01
Nechcem aby platili za drahy softver. Ti co nie su ochotni platit vobec, nech pouzivaju Gimp alebo podobne free alternativy. Ti co su ochotni platit trochu, nech si kupia Photoshop Elements. Ti, co potrebuju velky Photoshop a maju v rodine skolaka, maju moznost kupy studentskej verzie Photoshopu za vyhodnu cenu. A este aj ti, co nemaju ani toho studenta, mozu kupit a legalne pouzivat Photoshop za podstatne menej ako slovenskych 850 eur.
Tych moznosti je dost vela. Ale ty tu stale omielas len tu jedinu - ukradnut softver, ved Slovaci maju hole zadky a potrebuju Master Collection v hodnote 2000 eur. Chudaci.
Za moj postoj ku krajine su zodpovedni politici, ktori z uspesnych ludi spravili triedneho nepriatela, a sprosti ludia, ktori tymto politikom dali moc.
Nemoralizuj, nemas pravo.

JOK3R
2011-11-18 23:45:41+01
Pocuj, je mi jedno, co robis, len som hentomu nevychovancovi chcel ukazat, ake je to prijemne, ked do teba niekto stale strka ten blby rypak. A este k tomu sam nema doma pazametane.
Ty si ten pripad co neplati ani DPH, ani za software?
A sypatizuje s LOZ?
Písal som o DPH, aké/ý LOZ?

wlad
2011-11-18 23:45:42+01
Nemoralizuj, nemas pravo.
povedal podporovatel softveroveho piratstva

keko
2011-11-18 23:49:49+01
Písal som o DPH, aké/ý LOZ?
LOZ su ludia, co chcu vyssie platy pre doktorov...

keko
2011-11-18 23:50:22+01
povedal podporovatel softveroveho piratstva
Chyba ti sebareflexia. Sebareflexia zlodeja.

wlad
2011-11-18 23:51:37+01
Chyba ti sebareflexia. Sebareflexia zlodeja.
beriem si slova pirata k srdcu. arrrr

keko
2011-11-18 23:56:31+01
beriem si slova pirata k srdcu. arrrr
Chudacik, co musi na milionarsku dan zaplatit odrbavanim statu.

wlad
2011-11-18 23:58:00+01
Chudacik, co musi na milionarsku dan zaplatit odrbavanim statu.
To beriem ako kompliment. Dakujem.

A uz nekradni dalej softver

JOK3R
2011-11-18 23:58:31+01
LOZ su ludia, co chcu vyssie platy pre doktorov...
No to viem, len som myslel že myslíš nejakú inú skratku a nie že vytiahneš takúto vec v diskusii o photoshope ktorá sa zvrhla na diskusiu o "zlodejoch" ktorí si dovolia zaplatiť daň v inom štáte

keko
2011-11-19 00:08:15+01
No to viem, len som myslel že myslíš nejakú inú skratku a nie že vytiahneš takúto vec v diskusii o photoshope ktorá sa zvrhla na diskusiu o "zlodejoch" ktorí si dovolia zaplatiť daň v inom štáte
To suvisi s tym, ze vsetci podporuju myslienku zvysenia platov doktorov, ale kazdy "optimalizuje" svoje danove povinnosti. Na jednej strane je tu idea krasnej spolocnosti so zdravotnou starostlivostou a inymi sluzbami zadarmo na druhej potom pocit, ze stat cim viac uzurpuje ulohu prerozdelovania, tym viac sa rozkradne. A to este v kombinacii najlacnejsie nakupit (teda nedat druhemu zarobit) naproti vysokemu prijmu (ci uz z podnikania alebo zavislej cinnosti). To bolo za tymi dvoma otazkami.
Inak toto tu uz davno nie je o Photoshope CS6, ale o tom, ze moderator je na lyzovacke.

keko
2011-11-19 00:10:50+01
A este: Tu nejde o to, ze niekto zaplatil dan v inom state, s cim mam tiez problem, ale o tom, ze ju nezapaltil vobec, blbec sa k tomu priznal potom, co tu moralizoval hodne dlho na temu kradnutia software ...

Strana 7 z 11

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()