Ahojte, máte niekto skúsenosti s tlačou fotografie na plátno cez web služby? Chcel by som dať pár fotiek na stenu a zvažujem túto možnosť tlače, konkrétne cez CEWE. Mám cez nich spred pár rokov vytlačený kalendár a fotoknihu a to vyšlo celkom fajn, s obrazmi na stenu nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem za info.
To , že aj na monitor dopadá nejaké okolité osvetlenie, od trebárs 2700 st.K až po napr.6500 st.K. a sú kalibračné sondy ktoré to trvale snímajú a priebežne korigujú farby na monitore.
neviem ako vy, ja vzdy upravujem fotografie v polotme.. to by malo byt asi kazdemu jasne, ze pri plnom svetle by sa to nemalo robit
alebo oni narazaju na teba, zatial tu pisem k teme na rozdiel od vas spamovacov
Ty génius, píšeš pod moju otázku vo fóre Ešte ma presvedčíš, že som sa pýtal niečo iné a že nespamuješ Ale rozosmial si ma, neviem na čom frčíš ale dám si to tiež.
Stracam cas, lebo vzdy robis slameniaka tzv. straw man fallacy. Teraz som pisal cosi uplne ine k uplne inej teme, cisto technickej, ci ma monitor, tlaciaren a dokonca osvetlenie vplyv na to ako oko vnima farby. Nebavime sa o tom ci niekto bude robit modu v Milanskom studiu... No nic, je mi Ta luto, za to ze sam si zo seba robis hlupaka a si tak hlupy ze si myslis ze Ty si ten mudry. Ked cely svet od Madridu po Tokyo, od Alabamy po Rio de Janero vnima tie rozdiely a ma na to vybudovany cely priemysel, len Ty zijes v akejsi inej realite kde je vsetko inac... Alebo ber to tak, ze sme len votrelci Tvojho sveta kde patris len Ty sam...
este raz moj zlaty, ukaz nejake foto ked ti je treba taky monitor..
Ty génius, píšeš pod moju otázku vo fóre Ešte ma presvedčíš, že som sa pýtal niečo iné a že nespamuješ Ale rozosmial si ma, neviem na čom frčíš ale dám si to tiež.
mal som na mysli, ze spamujes vo vlastnom fore, ja som ti normalne odpovedal a ty zacnes urazat, uz to chapes?
Za svoj život som narazil na dosť tupcov, čo si mysleli o sebe že sú majstrami sveta, jeden hore dole Ešte otázka, prečo zase spamuješ fórum, uspokojuje ťa to nejakým spôsobom?
Mne je luto nielen ich ale aj ludstva: Ich pretoze stracaju svoju omniscienciu a talenty na bezny plebs a mozu mierit vyssie kam geniovia patria, teda k ziskavaniu nobeloviek a podobne. A nas ostatnych ze takito ludia neriadia OSN alebo svetovladu, mali by sme sa ako v raji!
alebo oni narazaju na teba, zatial tu pisem k teme na rozdiel od vas spamovacov
Nerad to vravim ale mas technicke myslenie babkineho kvetinaca. Vzdy ked sa bavime technicke veci, tak Ty reagujes citovo. Nie moj mily, veda a technika nie je o citoch, ale o objektivnych faktoch.
Mne je luto nielen ich ale aj ludstva: Ich pretoze stracaju svoju omniscienciu a talenty na bezny plebs a mozu mierit vyssie kam geniovia patria, teda k ziskavaniu nobeloviek a podobne. A nas ostatnych ze takito ludia neriadia OSN alebo svetovladu, mali by sme sa ako v raji!
uz sa tomu vobec necudujem, ze ti nadaval a nadaval ti za to iste co si pisal aj tu.. ale urcite ste teraz kamosi. aky je ten svet zvlastny, aky sme krivaci
Nerad to vravim ale mas technicke myslenie babkineho kvetinaca. Vzdy ked sa bavime technicke veci, tak Ty reagujes citovo. Nie moj mily, veda a technika nie je o citoch, ale o objektivnych faktoch.
to si pamatam, testy a nic len testy.. ziadna prax ziadne foto, teoria a testy
Ked Ti kazdy ublizuje chod za mamou, nech Ti pofuka bobo chudatku malickemu, uplackanemu. A ked chces vecne pisat, tak chod uz do tej Alzy aby si na vlastne oci videl...
mal som na mysli, ze spamujes vo vlastnom fore, ja som ti normalne odpovedal a ty zacnes urazat, uz to chapes?
Ešte raz, prestaň si vyberať z kontextu čo sa ti hodí. Raz ti ten internet v ústave zrušia a potom som zvedavý, čo budeš robiť v tej svojej hlave sám. A prestaň tu láskavo spamovať fórum, ten čo má na starosti toto fórum (ak taký niekto je) ťa už mal dávno kopnúť do zadku.
Ked Ti kazdy ublizuje chod za mamou, nech Ti pofuka bobo chudatku malickemu, uplackanemu. A ked chces vecne pisat, tak chod uz do tej Alzy aby si na vlastne oci videl...
a nikto ma nemiluje... paradne si medzi nich zapadol
Alzu prenecham tebe, to je na teba ako site, tam si urcite robil aj diplomovku
uz sa tomu vobec necudujem, ze ti nadaval a nadaval ti za to iste co si pisal aj tu.. ale urcite ste teraz kamosi. aky je ten svet zvlastny, aky sme krivaci
Ešte raz, prestaň si vyberať z kontextu čo sa ti hodí. Raz ti ten internet v ústave zrušia a potom som zvedavý, čo budeš robiť v tej svojej hlave sám. A prestaň tu láskavo spamovať fórum, ten čo má na starosti toto fórum (ak taký niekto je) ťa už mal dávno kopnúť do zadku.
ziadny vyber kontextu, keby si mal v tej kotrbe nieco vedel by si, ze staci jeden smejd aby sa do mna pustil, zbytok bandy necaka na nic ine. ty naozaj na to co fotis nepotrebujes nic, len si kontorlovat farby a jas
a nikto ma nemiluje... paradne si medzi nich zapadol
Presne tak všetci čo ti vyvracajú tvoje nezmysli sa mýlia a pravdu máš len ty!!!! Oni sa na teba dohodli... Celý svet sa spojil proti tebe... Je to väčšie ako si dokážeš predstaviť. Všetci výrobcovia monitorov v tom idú. Tebe ukazujú vždy to isté a ostatným niečo iné... To robia naschvál!!!
ziadny vyber kontextu, keby si mal v tej kotrbe nieco vedel by si, ze staci jeden smejd aby sa do mna pustil, zbytok bandy necaka na nic ine. ty naozaj na to co fotis nepotrebujes nic, len si kontorlovat farby a jas
Nezhadzujes sam seba tym ze sa bavis so smejdami? Preco sa stale bavis s takou spodinou? Ty mas na viac! Ty by si sa mal bavit len s polobohmi a vyssie!
Presne tak všetci čo ti vyvracajú tvoje nezmysli sa mýlia a pravdu máš len ty!!!! Oni sa na teba dohodli... Celý svet sa spojil proti tebe... Je to väčšie ako si dokážeš predstaviť. Všetci výrobcovia monitorov v tom idú. Tebe ukazujú vždy to isté a ostatným niečo iné... To robia naschvál!!!
Nedaj sa Paľko!!! Nedaj sa!!!!
pocuj vsetci, uz si v tom sanatoriu? teba sa uz ani netreba pytat, ci to po sebe citas
Nezhadzujes sam seba tym ze sa bavis so smejdami? Preco sa stale bavis s takou spodinou? Ty mas na viac! Ty by si sa mal bavit len s polobohmi a vyssie!
pisal som to tu uz vela krat, nevyhladavam to ani necakam, ze tu nejaky posahanec zase na mna vyleti, ale ked to prite beriem to ako zabavu
ubohost je to, ze tu urazaju a mudruju ludia ktori to co tvrdia nemaju ako dokazat
chapem, ze ty si z toho na prasky, nabity teoriou testami informaciami... a nemas to ako dokazat, to bolí.. prasknu nervy..
Ide Ti😄, ani si nechcem predstaviť čo sa stane keď sa dozvie,že zem je plochá....
Fotografia na plátne
a sú kalibračné sondy ktoré to trvale snímajú a priebežne korigujú farby na monitore.
No nic, je mi Ta luto, za to ze sam si zo seba robis hlupaka a si tak hlupy ze si myslis ze Ty si ten mudry. Ked cely svet od Madridu po Tokyo, od Alabamy po Rio de Janero vnima tie rozdiely a ma na to vybudovany cely priemysel, len Ty zijes v akejsi inej realite kde je vsetko inac...
Alebo ber to tak, ze sme len votrelci Tvojho sveta kde patris len Ty sam...
Ich pretoze stracaju svoju omniscienciu a talenty na bezny plebs a mozu mierit vyssie kam geniovia patria, teda k ziskavaniu nobeloviek a podobne.
A nas ostatnych ze takito ludia neriadia OSN alebo svetovladu, mali by sme sa ako v raji!
Ich pretoze stracaju svoju omniscienciu a talenty na bezny plebs a mozu mierit vyssie kam geniovia patria, teda k ziskavaniu nobeloviek a podobne.
A nas ostatnych ze takito ludia neriadia OSN alebo svetovladu, mali by sme sa ako v raji!
aky je ten svet zvlastny, aky sme krivaci
A ked chces vecne pisat, tak chod uz do tej Alzy aby si na vlastne oci videl...
A ked chces vecne pisat, tak chod uz do tej Alzy aby si na vlastne oci videl...
aky je ten svet zvlastny, aky sme krivaci
ty naozaj na to co fotis nepotrebujes nic, len si kontorlovat farby a jas
ty naozaj na to co fotis nepotrebujes nic, len si kontorlovat farby a jas
Preco sa stale bavis s takou spodinou?
Ty mas na viac!
Ty by si sa mal bavit len s polobohmi a vyssie!
Ty mas na viac!
ubohost je to, ze tu urazaju a mudruju ludia ktori to co tvrdia nemaju ako dokazat
Ty mas na viac!
Lebo hoc sa v tejto diskusii s tebou prie koľko 4? 6? užívateľia?
Aj tak si budeš neochvejne tvrdiť svôj nezmysel.
Za pravdu ti dal kto?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie