Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

neBeta - pripomienky

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2012-07-13 14:00:16+02
Keďže dnes prestala byť Beta Betou, dovoľujem si založiť novú tému, aby sme mali kde tí, čo radi frfľú, písať svoje frfľošiny...

Martin Školiak
2012-08-30 16:27:44+02
príspevok od: admin
tak nedavajte priemernym autorom like. Je to na vas.
Je to ale o tom že tá fotka môže byť dobrá ale niečo málo jej chýba. Tam sa to dalo v bodoch vyjadriť. Preto bol ten systém lepší.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-30 16:37:53+02
príspevok od: Martin Školiak
Je to ale o tom že tá fotka môže byť dobrá ale niečo málo jej chýba. Tam sa to dalo v bodoch vyjadriť. Preto bol ten systém lepší.
to je pravda, ale ako som uz napisal body autora nikam neposunu. Ak vam da niekto za kompoziciu 4 viete preco? A tak tomu bolo. Velakrat ta stvorka tam bola len preto lebo ju dali ostatni, ale nikto nenapisal preco. Ak fotka nedostala sedmickove hodnotenia, aj tak sa nikam neposunula v rebricku hodnoteni. Nehovorim, ze ten system bol zly, ale pokial tu budete tak urputne zapasit o body este na to nie je vhodna doba.

Dano Leitman
2012-08-30 16:43:03+02
a tu je kamen urazu ... aj priemerny autor moze spravit nadpriemernu fotku ...
0
0

Dano Leitman
2012-08-30 16:47:38+02
co tak zrusit celu tu habaduru s lajkmi ci bodmi hm ? na inych forach je to riesene tim ze sa otvori sutazny tematicky celok ziadne foto dna tyzdna atd... temy sa menia a vitaza vybera porota (admini moderatori redaktori proste vedenie fora) ked sa tak velmi chcete nahlit za hlasovanim a nezmyselnym bodovanim budiz strcte tam aj hlasovanie 1 user ma iba 1 hlas ... snad to donuti nahliadnut ludi na tie fotky z bilzsia ... navrh padol spracovanie je na vas
0
1

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-30 16:52:01+02
príspevok od: Dano Leitman
a tu je kamen urazu ... aj priemerny autor moze spravit nadpriemernu fotku ...
suhlasim ta nech ma like.

seifi
2012-08-30 16:52:27+02
No pre začiatok by autorovi pri slabšej fotke (subjektívne pravdaže) pomohol menší lajk, tak za 4 body. Ja mu pravda veľkého lajka nedám, a stredný nie je (za 4), čiže foto je nanič, pomyslí si autor; ale to nie je pravda, zas tak zlé to nie je, cesta je správna. A pri dobrých autoroch treba dať lajka za 4 ako výchovného. Dajte tam 3 symboly, palec hore, vodorovne, dole a vybavené.
Medzi nami, ženami, debatujete v ephote, všimli ste si, ako klesla úroveň fotografii, aké ptákoviny tu pribúdajú ? Ľudia dávajú foto na kritiku s poznámkou, skúška objektívu, a pritom drb, 5 lajkov, cellkom zábavné.
0
0

Martin Školiak
2012-08-30 16:57:56+02
to je pravda, ale ako som uz napisal body autora nikam neposunu. Ak vam da niekto za kompoziciu 4 viete preco? A tak tomu bolo. Velakrat ta stvorka tam bola len preto lebo ju dali ostatni, ale nikto nenapisal preco. Ak fotka nedostala sedmickove hodnotenia, aj tak sa nikam neposunula v rebricku hodnoteni. Nehovorim, ze ten system bol zly, ale pokial tu budete tak urputne zapasit o body este na to nie je vhodna doba.
Urputne zápasiť o body sa bude dokiaľ sa bude vyhlasovať fotografia dňa. Však to je vlastne súťaž a človek je tvor súťaživý.
0
0

transporti686
2012-08-30 17:17:14+02
co tak zrusit celu tu habaduru s lajkmi ci bodmi hm ? na inych forach je to riesene tim ze sa otvori sutazny tematicky celok ziadne foto dna tyzdna atd... temy sa menia a vitaza vybera porota (admini moderatori redaktori proste vedenie fora) ked sa tak velmi chcete nahlit za hlasovanim a nezmyselnym bodovanim budiz strcte tam aj hlasovanie 1 user ma iba 1 hlas ... snad to donuti nahliadnut ludi na tie fotky z bilzsia ... navrh padol spracovanie je na vas
pane bože ďakujem ti máme tu aj normálnych, čo sú podobne zmýšľajúci, ty si to napísal úplne správne, tohto by som sa chcel dočkať na tomto fóre, nie aby som bol v tom výbere, ale aby to malo nejakú hodnotu, resp. kvalitu, punc, bolo to kvázi nestranné a zaujímavé

bodaj by sa tohto niekto chytil, len či to bude nahrávať návštevnosti tohto fóra, ktorá je dôležitá pre jeho chod..
0
2

Dano Leitman
2012-08-30 17:31:49+02
príspevok od: transporti686
pane bože ďakujem ti máme tu aj normálnych, čo sú podobne zmýšľajúci, ty si to napísal úplne správne, tohto by som sa chcel dočkať na tomto fóre, nie aby som bol v tom výbere, ale aby to malo nejakú hodnotu, resp. kvalitu, punc, bolo to kvázi nestranné a zaujímavé

bodaj by sa tohto niekto chytil, len či to bude nahrávať návštevnosti tohto fóra, ktorá je dôležitá pre jeho chod..
obavam sa ze komercionalita zase zvitazi ...
0
0

transporti686
2012-08-30 17:40:26+02
čo už, žily mi to neroztrhne........
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-30 18:57:58+02
tu vobec nejde o komercionalitu. Asi nechapete, ze ak ma portal v takom rozsahu fungovat potrebuje technicke vybavenie, programatora, redakciu, server, hosting atd., atd. a to musi niekto zaplatit. Ak by islo o komercionalitu portal by tu uz nebol.

transporti686
2012-08-30 19:03:05+02
tu vobec nejde o komercionalitu. Asi nechapete, ze ak ma portal v takom rozsahu fungovat potrebuje technicke vybavenie, programatora, redakciu, server, hosting atd., atd. a to musi niekto zaplatit. Ak by islo o komercionalitu portal by tu uz nebol.
samozrejme, že to chápeme, však preto som tu poznámku ja dal do svojho postu a neuvažovali ste o nejakom povedzme ročnom predplatnom alebo tak, pokiaľ by to bola prijateľná suma, tak prečo nie, ak niekto má na techniku za stovky eur, tak si môže dovoliť aj na prijateľné predplatné.........
0
0

transporti686
2012-08-30 19:03:58+02
ale ako by na to reagovala Slovač neviem
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-30 19:13:37+02
príspevok od: transporti686
samozrejme, že to chápeme, však preto som tu poznámku ja dal do svojho postu a neuvažovali ste o nejakom povedzme ročnom predplatnom alebo tak, pokiaľ by to bola prijateľná suma, tak prečo nie, ak niekto má na techniku za stovky eur, tak si môže dovoliť aj na prijateľné predplatné.........
ale uvazujeme. Chceme vsak za to ponuknut aj nejake male benefity. Nebude to nic co by niekoho zabilo. Coskoro budeme informovat. Kazdopadne nam to uvolni ruky, lebo z reklamnym trhom je to na Slovensku katastrofa. Umozni nam to zlepsit este dalsie veci a optimalizovat portal tak, aby s nom bola vacsina spokojna.

transporti686
2012-08-30 19:17:50+02
ale uvazujeme. Chceme vsak za to ponuknut aj nejake male benefity. Nebude to nic co by niekoho zabilo. Coskoro budeme informovat. Kazdopadne nam to uvolni ruky, lebo z reklamnym trhom je to na Slovensku katastrofa. Umozni nam to zlepsit este dalsie veci a optimalizovat portal tak, aby s nom bola vacsina spokojna.
páni, tak ja kľudne do tohto pôjdem, ak to prinesie plusy, tak prečo nie...........
0
0

rasto.tn
2012-08-30 19:26:28+02
príspevok od: seifi
No pre začiatok by autorovi pri slabšej fotke (subjektívne pravdaže) pomohol menší lajk, tak za 4 body. Ja mu pravda veľkého lajka nedám, a stredný nie je (za 4), čiže foto je nanič, pomyslí si autor; ale to nie je pravda, zas tak zlé to nie je, cesta je správna. A pri dobrých autoroch treba dať lajka za 4 ako výchovného. Dajte tam 3 symboly, palec hore, vodorovne, dole a vybavené.
Medzi nami, ženami, debatujete v ephote, všimli ste si, ako klesla úroveň fotografii, aké ptákoviny tu pribúdajú ? Ľudia dávajú foto na kritiku s poznámkou, skúška objektívu, a pritom drb, 5 lajkov, cellkom zábavné.
S posledným odstavcom o znižovaní úrovne fotografii súhlasím. Strašne veľa nekvalitných fotiek je tu a ľudia to pritom kladne hodnotia. Na druhej strane, "Like it" je defacto "777", len sa zmenila forma. Gro komentároch pri "páčivých" fotkách sú typu: páči, super, +++, alebo ...Musím vyjadriť podporu portálu (adminovi) - web je fajn, len užívatelia ho prznia.
0
0

Marcel Rebro
2012-08-31 10:47:31+02
prijimam akekolvek pripomienky, nakoniec niekolko sme ich aj zakomponovali. Niekedy to vsak pripomina vedenie vojny a nie konstruktivnu diskusiu (vid.prechadzajuce prispevky). Vzdy odkladam nabok emocie a veci riesim. Da sa to optimalizovat Najprv like a potom koment.
"Najprv like a potom koment" ... a to nakerumariu?

Ved zodpovedny kritik si predsa otvori fotku v plnej velkosti a tam moze napisat koment a lajkovat bez toho aby musel skrolovat hore dole. Z nahladu lajkuju len lajkovaci.
0
2

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-31 11:54:30+02
príspevok od: Marcel Rebro

Ved zodpovedny kritik si predsa otvori fotku v plnej velkosti a tam moze napisat koment a lajkovat bez toho aby musel skrolovat hore dole. Z nahladu lajkuju len lajkovaci.
odpoved na staznost Strateneho, ze ked da koment musi skrolovat hore aby lajkoval.

b.a.f.o.a.r.t.
2012-08-31 12:18:56+02
uz vcera bolo neskoro
0
0

seifi
2012-08-31 13:16:08+02
príspevok od: Marcel Rebro

ak mám otvorenú fotku v plnej veľkosti, najskôr ti zoberie na klik lajk, pripísaný koment je odignorovaný, takže musíš písať až potom; moja otázka, neviem ako presne Strateného, znela, prečo nie je možné napísať koment a pri stlačení "páči sa" sa pridá aj koment aj lajk
0
0

Strana 10 z 22
1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 21 22

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()