ak mám otvorenú fotku v plnej veľkosti, najskôr ti zoberie na klik lajk, pripísaný koment je odignorovaný, takže musíš písať až potom; moja otázka, neviem ako presne Strateného, znela, prečo nie je možné napísať koment a pri stlačení "páči sa" sa pridá aj koment aj lajk
Je otazne ci to nebude u niektorych vyvolavat zmatok, preco sa mu koment neodoslal. Poniektorí totiz napisu len koment a nelajkuju, ini zase len lajkuju.
skuste ctrl+F5 alebo na mac cmd+R. Ja to vidim v poriadku (safari).
ja to vidím presne tak ako on, na dve veci aj po ctrl+F5 v mozille firefox, kým ste nedali banner s photokina všetko bolo ok, keď kliknem na nejaké témy, tam už banner nie je a všetko je ok, na úvodnej stránke banner je a je to rozhádzané.
navrhujem (možno to ide zameniť, len neviem ) vymeniť čierne pozadie za neutrálne šedé; ohromne tie biele písmenka na čiernom pozadí vysilujú oči, plus foto s čiernym pozadím nie je vidieť kde je začiatok a kde koniec, napr. dnešné foto www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/307973/bojovnik/
okrem toho navrhujem zodvihnúť nadpisy, ktoré sú na čiare okraja fotografie, niekedy mám dojem, že nadpis fotografie je jej súčasťou; pretože ten nadpis je na čiare, okraji foto, oranžovou farbou, odpútava pozornosť www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/307973/bojovnik/?filter=critics
navrhujem (možno to ide zameniť, len neviem ) vymeniť čierne pozadie za neutrálne šedé; ohromne tie biele písmenka na čiernom pozadí vysilujú oči, plus foto s čiernym pozadím nie je vidieť kde je začiatok a kde koniec, napr. dnešné foto www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/307973/bojovnik/
okrem toho navrhujem zodvihnúť nadpisy, ktoré sú na čiare okraja fotografie, niekedy mám dojem, že nadpis fotografie je jej súčasťou; pretože ten nadpis je na čiare, okraji foto, oranžovou farbou, odpútava pozornosť www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/307973/bojovnik/?filter=critics
belost pisma trosku stiahneme. V ramci zmien pripravujeme aj moznost zmenit cierny podklad na iny napr. biely alebo sedy (?). Co sa tyka nadpisov pozrieme na to.
šípky vľavo a vpravo na fotografii majú akú funkciu plniť ? napr. dnes som šile do odd. do odd. na kritiku, rozkliknem foto, šípkou vľavo sa dostanem o 2-3 foto vpravo, poprípade aj dopredu, skrátka nejde to poslušne po jednej fotografii dopredu alebo dozadu
neBeta - pripomienky
Poniektorí totiz napisu len koment a nelajkuju, ini zase len lajkuju.
www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/307973/bojovnik/
okrem toho navrhujem zodvihnúť nadpisy, ktoré sú na čiare okraja fotografie, niekedy mám dojem, že nadpis fotografie je jej súčasťou; pretože ten nadpis je na čiare, okraji foto, oranžovou farbou, odpútava pozornosť
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/307973/bojovnik/?filter=critics
Na tento klenot by sme mali najst miesto.
www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/307973/bojovnik/
okrem toho navrhujem zodvihnúť nadpisy, ktoré sú na čiare okraja fotografie, niekedy mám dojem, že nadpis fotografie je jej súčasťou; pretože ten nadpis je na čiare, okraji foto, oranžovou farbou, odpútava pozornosť
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/307973/bojovnik/?filter=critics
Co sa tyka nadpisov pozrieme na to.