Tato diskusia je iste zaujimava. Problemy s prihlasenim, s nahratim fotografie a podobne, nam vsak mozete nahlasit aj na adresach podpora@ephoto.sk alebo info@ephoto.sk, kde je niekto stale k dispozii. Popri zmenach, ktore vidite riesime dalsie upravy, portal je rozsiahly a pri nahravani sa moze stat, ze system musime doladit. Aj ked vzdy vsetko pretestujeme na testovacej verzii, prax ukaze to, co sa na teste neobjavilo. Snazime sa to vsak odstranit co najskor. Odstavenie portalu na niekolko dni absolutne nepripada do uvahy. Dovolit si to moze portal, ktory ma malu navstevnost a aj tak by sa neeliminovali chyby, ktore sa niekedy ukazu az pri ostrej prevadzke. Dakujeme za pochopenie.
do ryti šak ešte pred par dnami to bolo lepši jak teraz dajak to zblblo ked pridam foto na ktitiku no tak je v rebrišku najnocvšie na kritiku a dam si nahlad profilu a fotografie na kritiku a nemam ju tam nechapem proste aj ten popis pri fotografii je blblo čitatelny a ked idem cez dakoho profil mu ohodnotit staršiu foto napr. spred 4 mesiacov tak napiše bez kritiki nevem jak ostatnym ale mne to tak všetko robi .................................... a pjekne ma to sere
Haló admin, už 2 deň mi nejde reagovať na komentáre pod fotkami (Opera/Linux). V tej BETA verzii mi všetko frčalo bez závad, tento look sa mi zdá menej prehľadný. Čiastočná nespokojnosť.
Haló admin, už 2 deň mi nejde reagovať na komentáre pod fotkami (Opera/Linux). V tej BETA verzii mi všetko frčalo bez závad, tento look sa mi zdá menej prehľadný. Čiastočná nespokojnosť.
Upresním, na niektoré komenty reagovať ide, na niektoré nejde... Nechápačky.
do ryti šak ešte pred par dnami to bolo lepši jak teraz dajak to zblblo ked pridam foto na ktitiku no tak je v rebrišku najnocvšie na kritiku a dam si nahlad profilu a fotografie na kritiku a nemam ju tam nechapem proste aj ten popis pri fotografii je blblo čitatelny a ked idem cez dakoho profil mu ohodnotit staršiu foto napr. spred 4 mesiacov tak napiše bez kritiki nevem jak ostatnym ale mne to tak všetko robi .................................... a pjekne ma to sere
v galerii sme nerobili v poslednych dnoch ziadne zmeny. Pokial fotka nie je na krtike, tak ju ani v profile nie je mozne ohodnotit (kedze si to autor nezela). Zobrazenie fotiek na kritiku v profile skontrolujeme.
slovo beta sme odstranili len v piatok. v galerii sme nerobili ziadne zmeny, takze look je taky isty ako bol v bete aj vo stvrtok Pozrieme na problem s komentarmi.
v galerii sme nerobili v poslednych dnoch ziadne zmeny. Pokial fotka nie je na krtike, tak ju ani v profile nie je mozne ohodnotit (kedze si to autor nezela). Zobrazenie fotiek na kritiku v profile skontrolujeme.
Zdravím ADMIN, možno to pomôže pri identifikácii problému. Ako som písal, že nejde reagovať na komentáre pod fotkami, tak som si všimol, že pokiaľ prezerám fotky normálne cez fotografie na kritiku, tak tam reagovať na komentár ide. Pokiaľ fotky otváram cez svoj profil kde ich vidím všetky pokope, tak tu mi reagovať na príspevok nejde...neviem prečo, predtým to išlo, možno nejaký bug ?
Zdravím ADMIN, možno to pomôže pri identifikácii problému. Ako som písal, že nejde reagovať na komentáre pod fotkami, tak som si všimol, že pokiaľ prezerám fotky normálne cez fotografie na kritiku, tak tam reagovať na komentár ide. Pokiaľ fotky otváram cez svoj profil kde ich vidím všetky pokope, tak tu mi reagovať na príspevok nejde...neviem prečo, predtým to išlo, možno nejaký bug ?
no už mi to ide lebo ja som to myslel tak že som pridal foto na kritiku a v profile v kolonke na kritiku sa mi zobrazla až po 10. min ale už to ide jak ma isť už som skušal dnes pridať dalšiu a šlo to
Poďakovanie za hodnotenie Vyskúšal som si dnes hromadne túto funkciu a rad za radom som v Aktivitách ďakoval kliknutím na smajlíka hodnotiacim. Poznatok - ak to robím hromadne, nevidím, komu som už ďakoval a systém dovoľuje tomu istému hodnotiacemu poďakovať aj viac krát...
Ak si opäť kliknem na Aktivity a otvorím nové okno, už sú realizované ďakovania vysvietené na červeno a nedá sa tam už ďakovať (čo je v poriadku), ale situácia u nepoďakovaných sa opakuje - nevidím, komu som už ďakoval a môžem ďakovať i viac krát...
Poďakovanie za hodnotenie II Po poďakovaní sa hodnotiacemu ukladá sa správa o poďakovaní do priečinka Odoslaná pošta. Načo...? Veď komu som poďakoval, to vidím v Aktivitách a nepotrebujem to duplicitne vidieť v pošte. Takto sa mi zbytočne priečinok zapĺňa a tieto správy potom mažem. Nie je to zbytočnosť...? Aj pre server nadbytok dát...?
no ani mne na firefoxe vobec nejde komentovat komenty k fotke...a na opere ma stale vyhadzuje,nezapamate si moje prihlasenie..a pritom odskrtnem zapametanie si....a dalsie,ked som v profile svojom, nasvojich fotkach, vpravo je oddelenie komentare k mojim fotografiam..ked na kliknem na akukolvek foto, vyhodi mi chybu....
neBeta - pripomienky
database query failed...skušal som 3x nahravať ten snimok, aj meniť kategorie, resp pridavať nepridavať popisy čiže je tam určite nejaký bug.
Dakujeme za pochopenie.
Vyskúšal som si dnes hromadne túto funkciu a rad za radom som v Aktivitách ďakoval kliknutím na smajlíka hodnotiacim. Poznatok - ak to robím hromadne, nevidím, komu som už ďakoval a systém dovoľuje tomu istému hodnotiacemu poďakovať aj viac krát...
Ak si opäť kliknem na Aktivity a otvorím nové okno, už sú realizované ďakovania vysvietené na červeno a nedá sa tam už ďakovať (čo je v poriadku), ale situácia u nepoďakovaných sa opakuje - nevidím, komu som už ďakoval a môžem ďakovať i viac krát...
Po poďakovaní sa hodnotiacemu ukladá sa správa o poďakovaní do priečinka Odoslaná pošta. Načo...?
Veď komu som poďakoval, to vidím v Aktivitách a nepotrebujem to duplicitne vidieť v pošte. Takto sa mi zbytočne priečinok zapĺňa a tieto správy potom mažem.
Nie je to zbytočnosť...? Aj pre server nadbytok dát...?