Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

neBeta - pripomienky

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2012-07-13 14:00:16+02
Keďže dnes prestala byť Beta Betou, dovoľujem si založiť novú tému, aby sme mali kde tí, čo radi frfľú, písať svoje frfľošiny...

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-12 21:04:02+02
príspevok od: xmartankox
Mám taký drobný problém, a neviem či som sám.
Ráno komentujem nejakú fotku, poobede sa chcem pozrieť čo k nim napísali ostatní. Tak štandardne idem profil => komentáre => moje komentáre.
A tam nič. Teda, staré tam sú, ale tie dnešné nie. Uvidím ich tam až zajtra.

To je cieľ, alebo to máte chlapci ako nejakú offline table ktorú plníte v noci?

Aj keď osobne to vidím na bug, keďže som skúšal aj iný prehliadač v ktorom som bol naposledy prihlásený ani neviem kedy, a ani tam ništ. {Keď už ste sa vykašlali na filtrovanie galérie podľa výrobcu, a ide iba podľa konkrétneho objektívu - aj keď som si nemyslel že môže byť problém mrknúť na ten select/proceduru že čo do rici to robí za sprostosci )
pozrieme sa na to. Bude to bug. Dame vediet.

seifi
2012-08-12 21:06:56+02
príspevok od: admin
preco treba hned pisat do vlakna? Uz sme to riesili a pozrieme sa na to znova. Neviem o tom, ze by sme pripadne chyby neriesili a hlavne nekomunikovali. Ovela rychlejsie je napisat a hlavne podrobne popisat svoj problem na podpora@ephoto.sk alebo adminovi. Cez Ameriku by ste sa toho nedockal ani na druhy den, takze to bude najskor v aktualizacii tejto sekcie. Kazdopadne to urcite skontrolujeme.
vďaka za bleskovú odpoveď; dobrý pracovný týždeň a viac tepla tento týždeň prajem
0
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 11:21:18+02
preco treba hned pisat do vlakna? Uz sme to riesili a pozrieme sa na to znova. Neviem o tom, ze by sme pripadne chyby neriesili a hlavne nekomunikovali. Ovela rychlejsie je napisat a hlavne podrobne popisat svoj problem na podpora@ephoto.sk alebo adminovi. Cez Ameriku by ste sa toho nedockal ani na druhy den, takze to bude najskor v aktualizacii tejto sekcie. Kazdopadne to urcite skontrolujeme.
Admin, a kedy sa ja dočkám odpovede na moje podnety...?
Pre istotu pripomeniem:

1. Zlé vyhodnocovanie Foto týždňa. Fotka pridaná v nedeľu je oproti fotkám dňa v danom týždni ukrátená - podrobne som problém popísal a vysvetlil - žiadna odpoveď, žiadna náprava.

2. Poukázal som, že pod fotkami sa zobrazujú všetky albumy autora - načo? Nech sa zobrazí len ten, do ktorého daná foto patrí. Žiadna odpoveď, žiadna náprava...

... a je tam toho viac... Či to len na mňa sa kašle...?
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-08-13 11:44:04+02
príspevok od: Stratený Stano
Pre istotu pripomeniem:

1. Zlé vyhodnocovanie Foto týždňa. Fotka pridaná v nedeľu je oproti fotkám dňa v danom týždni ukrátená - podrobne som problém popísal a vysvetlil - žiadna odpoveď, žiadna náprava.

2. Poukázal som, že pod fotkami sa zobrazujú všetky albumy autora - načo? Nech sa zobrazí len ten, do ktorého daná foto patrí. Žiadna odpoveď, žiadna náprava...

Akoze nereagujeme? Niekoľko vasich pripomienok sme uz aj zapracovali do projetku.
O "problematike" Foto tyzdna bola medzi vami a sefredaktorom vedena rozsiahla diskusia.
Nie je to vsak jedina vec, ktoru riesime a myslim, ze uplne spravodlivo nebude riesena nikdy.
Vzdy budu posledne fotky v nevýhode oproti fotkam, ktore boli publikovane skor. A vzdy bude nejaka fotka posledna.
Co sa tyka albumov. Tak sme sa rozhodli a zatial to menit nebudeme. Sú autori, ktorí nemaju albumy, ini zase maju viac albumov. Chceli sme pri fotografii poukazat na dalsiu tvorbu autora
a rozsah jeho portfolia. Z akeho albumu je zobrazena fotka je viditeľne pri popise fotografie, nie je nutne to opakovat nizsie.

Neviem o dalsich veciach, ktorymi sme sa nezoberali. Podnety uzivatelov vitame. Niektore zapracujeme, niektore posunieme na neskor. Su vsak aj take, ktore nekoresponduju s nasou koncepciou portalu resp. su zmeny zbytocne, vzhladom k ich celkovemu prinosu pre vacsinu.
Na portali vsak stale pracujeme a pripravujeme dalsie zmeny a vylepsenia.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 12:00:13+02
Akoze nereagujeme? Niekoľko vasich pripomienok sme uz aj zapracovali do projetku.
O "problematike" Foto tyzdna bola medzi vami a sefredaktorom vedena rozsiahla diskusia.
Nie je to vsak jedina vec, ktoru riesime a myslim, ze uplne spravodlivo nebude riesena nikdy.
Vzdy budu posledne fotky v nevýhode oproti fotkam, ktore boli publikovane skor. A vzdy bude nejaka fotka posledna.
Co sa tyka albumov. Tak sme sa rozhodli a zatial to menit nebudeme. Sú autori, ktorí nemaju albumy, ini zase maju viac albumov. Chceli sme pri fotografii poukazat na dalsiu tvorbu autora
a rozsah jeho portfolia. Z akeho albumu je zobrazena fotka je viditeľne pri popise fotografie, nie je nutne to opakovat nizsie.

Neviem o dalsich veciach, ktorymi sme sa nezoberali. Podnety uzivatelov vitame. Niektore zapracujeme, niektore posunieme na neskor. Su vsak aj take, ktore nekoresponduju s nasou koncepciou portalu resp. su zmeny zbytocne, vzhladom k ich celkovemu prinosu pre vacsinu.
Na portali vsak stale pracujeme a pripravujeme dalsie zmeny a vylepsenia.
Admin, to je všetko pekné, ale podnecovateľ by mohol dostať odpoveď, že jeho podnet bol prijatý... aspoň to, nemusí byť tá odpoveď obsiahla, ako sa rieši... len nech viem, že to niekto prijal...

K mojej pripomienke o albumoch - som prekvapený, že ste to za 5 minút poriešili - teraz už vidím u foto len jeden album, pred chvíľou to zobrazovalo všetky... Za to patrí pochvala...

Čo sa týka vyhodnocovania Foto týždňa a Foto mesiaca - nedá sa to poriešiť tak, že ak Foto dňa vypadne z titulky, už sa jej prjaté body nebudú rátať do týždňového či mesačného rebríčka...? Potom by mali všetky rovnakú šancu, aj prvé, aj posledné v danom období...
0
0

inkubbus
2012-08-13 13:12:52+02
Pre istotu pripomeniem:

Co furt riesis? Ved si kazdu chvilu v top day
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 13:51:37+02
príspevok od: inkubbus
Chcem, aby si bol aj ty...
0
1

inkubbus
2012-08-13 13:59:24+02
Chcem, aby si bol aj ty...
Lacnejsi chleba za to mat nebudem
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:00:09+02
A čo ťa je do toho...? Je to fórum na pripomienkovanie, tak pripomienkujem... Moja starosť, nie tvoja... Starám sa ja niekde do teba...? Nie. Tak daj pokoj...
2
2

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:01:18+02
Lacnejsi chleba za to mat nebudem
Ale ja dobrý pocit...
0
1

inkubbus
2012-08-13 14:03:46+02
A čo ťa je do toho...? Je to fórum na pripomienkovanie, tak pripomienkujem... Moja starosť, nie tvoja... Starám sa ja niekde do teba...? Nie. Tak daj pokoj...
Ta musi strasne srat ked ta niekto tesne pred pol nocou o par hlasov predbehne, vsak? ...a navyse nejakou hnusnou reportaznou fotkou...
2
2

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:05:46+02
Ta musi strasne srat ked ta niekto tesne pred pol nocou o par hlasov predbehne, vsak? ...a navyse nejakou hnusnou reportaznou fotkou...
Rád sa bavím s inteligentnými ľuďmi... Zbohom...
0
1

transporti686
2012-08-13 14:10:05+02
yesssssssss
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:15:13+02
príspevok od: transporti686
yesssssssss
Moje pripomienkovanie nemá nič spoločné s nejakým predbiehaním... To by si aj ty musel mať zdravý úsudok...
Ináč, chlapci, keď už točíte kraviny - nože napíšte konkrétne, kedy ma kto predbehol s nejakou reportážnou foto, presne deň a názov foto... Neviete povedať...? No lebo trepete bludy...
A ako ste prišli na to, že ma to strašne serie...? Ani to zrejme nevysvetlíte... Lebo opäť trepete bludy...
0
1

transporti686
2012-08-13 14:23:03+02
Moje pripomienkovanie nemá nič spoločné s nejakým predbiehaním... To by si aj ty musel mať zdravý úsudok...
Ináč, chlapci, keď už točíte kraviny - nože napíšte konkrétne, kedy ma kto predbehol s nejakou reportážnou foto, presne deň a názov foto... Neviete povedať...? No lebo trepete bludy...
A ako ste prišli na to, že ma to strašne serie...? Ani to zrejme nevysvetlíte... Lebo opäť trepete bludy...
čo ti akože vadí na systéme fotky týždňa alebo mesiace? však ten systém nikdy nebude fungovať v tomto móde spravodlivo a nájsť spravodlivý systém snáď ani nejde

to čo si navrhol ty absolútne popiera názov alebo status fotka týždňa resp. mesiaca, veď hodnotitelia fotky týždňa alebo mesiaca nehodnotia fotku iba v dni, keď je na titulke

tvoj návrh nie je dobrý, musel by byť úplne iný alebo by sa museli zrušiť tieto dva kategórie....
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:28:51+02
čo ti akože vadí na systéme fotky týždňa alebo mesiace? však ten systém nikdy nebude fungovať v tomto móde spravodlivo a nájsť spravodlivý systém snáď ani nejde

to čo si navrhol ty absolútne popiera názov alebo status fotka týždňa resp. mesiaca, veď hodnotitelia fotky týždňa alebo mesiaca nehodnotia fotku iba v dni, keď je na titulke

tvoj návrh nie je dobrý, musel by byť úplne iný alebo by sa museli zrušiť tieto dva kategórie....
Keď to tak ako navrhujem funguje k spokojnosti užívateľov na www.fotoaparat.cz, tak nerozumiem, prečo by to nemohlo fungovať aj na ephoto...

Môj návrh nepoznáš, bavil som sa o ňom len so šéfredaktorom, tu som uviedol len taký "výcuc"...

Ale nepovedal si mi, prečo si tak nadšene yesssoval... Došli argumenty...? S hovnom v ruke sa ťažko argumentuje...
1
2

transporti686
2012-08-13 14:32:23+02
Keď to tak ako navrhujem funguje k spokojnosti užívateľov na www.fotoaparat.cz, tak nerozumiem, prečo by to nemohlo fungovať aj na ephoto...

Môj návrh nepoznáš, bavil som sa o ňom len so šéfredaktorom, tu som uviedol len taký "výcuc"...

Ale nepovedal si mi, prečo si tak nadšene yesssoval... Došli argumenty...? S hovnom v ruke sa ťažko argumentuje...
prepáč, ale prečo som dal yessss si nechám ako svoje tajomstvo, nesledujem kto koho predbehol ani kto sa dostáva na titulky aj keď ich vidím.
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:36:36+02
prepáč, ale prečo som dal yessss si nechám ako svoje tajomstvo, nesledujem kto koho predbehol ani kto sa dostáva na titulky aj keď ich vidím.
Pozri sa transporti, namiesto bla-bla poďme radšej písať komentáre pod fotky... To bude pre portál prínosnejšie...
0
1

transporti686
2012-08-13 14:39:35+02
Pozri sa transporti, namiesto bla-bla poďme radšej písať komentáre pod fotky... To bude pre portál prínosnejšie...
ja píšem, keď mám chuť a vidím, čo sa mi páči.....
1
0

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2012-08-13 14:48:52+02
ja píšem, keď mám chuť a vidím, čo sa mi páči.....
Ja samozrejme tiež len vtedy, keď mám chuť, ale komentujem aj fotografie, ktoré sa mi nepáčia a snažím sa autorom v rámci mojich skúseností a vedomostí poradiť... Robím v tomto chybu...?
0
1

Strana 4 z 22

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()