ak hovorite o sekcii forum, su tam dve vlakna. Beta a nebeta.
jaj taže ak sa najde chyba ktoru niekto prpomenie tak napišete hore že beta a ked sa odstrani tak už šiste ephoto tak to dookola ide ale inak som už spominal že už to je ovela lepšie aj na kritiku sa už lahko pridava
Nešlo by vo vyhľadávači zrušiť interpunkčné znamienka...? Napr. ak dám vyhľadať meno MartinaSvitanová (s dlhým a na konci), tak ju nájde... ak však zadám MartinaSvitanova s krátkym a na konci, tak nie sú žiadne výsledky... Človek si nemôže pamätať, aký nick má v názve dĺžeň či mäkčeň...
Taktiež nie je vo vyhľadávači poriešené vyhľadávanie užívateľov - po zadaní mena a kliknutí na Užívatelia vyhodí kadečo, len nie to, čo potrebujem... Skúste napríklad nájsť užívateľa menom objektív...
Nešlo by vo vyhľadávači zrušiť interpunkčné znamienka...? Napr. ak dám vyhľadať meno MartinaSvitanová (s dlhým a na konci), tak ju nájde... ak však zadám MartinaSvitanova s krátkym a na konci, tak nie sú žiadne výsledky... Človek si nemôže pamätať, aký nick má v názve dĺžeň či mäkčeň...
Taktiež nie je vo vyhľadávači poriešené vyhľadávanie užívateľov - po zadaní mena a kliknutí na Užívatelia vyhodí kadečo, len nie to, čo potrebujem... Skúste napríklad nájsť užívateľa menom objektív...
Skús takto, ako radíš, nájsť napr. užívateľa Ľubomíra Karšai-a... Jeho nick správne znie (s tromi interpunkčnými znamienkami) - ľubomír.karšai
Ak zabudneš, či nevieš, dať vo vyhľadávači čo len jediné znamienko, tak ho vyhľadávač nenájde...
Ešte dopĺňam - ak aj dáš v prípade Ľubomíra Karšai-a do vyhľadávača správne všetky tri interpunkčné znamienka a nedáš bodku medzi menami, tak máš tiež smolu...
Skús takto, ako radíš, nájsť napr. užívateľa Ľubomíra Karšai-a... Jeho nick správne znie (s tromi interpunkčnými znamienkami) - ľubomír.karšai
Ak zabudneš, či nevieš, dať vo vyhľadávači čo len jediné znamienko, tak ho vyhľadávač nenájde...
A ešte raz dopĺňam - ak aj napíšeš v prípade Ľubomíra Karšai-a všetky tri interpunkčné znamienka a dáš aj bodku medzi menami, ale napíšeš mená veľkými písmenami, tak máš tiež smolu...
moja chyba, skúšal som to s užívateľom "objektiv" a našlo ho, tak som si myslel, že tam diakritika rolu nehrá ... lenže on aj je "objektiv", nie "objektív"
A ešte raz dopĺňam - ak aj napíšeš v prípade Ľubomíra Karšai-a všetky tri interpunkčné znamienka a dáš aj bodku medzi menami, ale napíšeš mená veľkými písmenami, tak máš tiež smolu...
Stano, na jednotku. Ale to predsa musia aj oni vedieť, že takto to fungovať nemôže.
Pri otvorení fotografie ktoréhokoľvek z užívateľov vidím na pravej strane údaje k predmetnej foto - exif a popis. Je tam aj kolónka, kam autor zaradil, do akej témy, svoju foto.
Potom sú tam Albumy. Ale prečo sú vypísané všetky albumy autora...? Tie si viem nájsť v jeho profile. Nemal by tam byť len ten album, kam autor foto zaradil...?
Pri otvorení fotografie ktoréhokoľvek z užívateľov vidím na pravej strane údaje k predmetnej foto - exif a popis. Je tam aj kolónka, kam autor zaradil, do akej témy, svoju foto.
Potom sú tam Albumy. Ale prečo sú vypísané všetky albumy autora...? Tie si viem nájsť v jeho profile. Nemal by tam byť len ten album, kam autor foto zaradil...?
Dnes som chcel pridať foto na Kritiku. Pýta ale odo m§a nainštalovať Flash plugin, je tam link na Adobe Player, ktorý nainštalovaný mám. Nevieš poradiť, ako na to ? Písal som aj adminovi, ale chcem to urýchliť. Vďaka za prípadné info. Môže to byť spojené napr. aj s doplnkami, ktoré bežia. Nevidím tak do toho.
Dnes som chcel pridať foto na Kritiku. Pýta ale odo m§a nainštalovať Flash plugin, je tam link na Adobe Player, ktorý nainštalovaný mám. Nevieš poradiť, ako na to ? Písal som aj adminovi, ale chcem to urýchliť. Vďaka za prípadné info. Môže to byť spojené napr. aj s doplnkami, ktoré bežia. Nevidím tak do toho.
V tomto veľmi neporadím, možno to chce ten Flash plugin aktualizovať... ja to robím často...
jaj taže ak sa najde chyba ktoru niekto prpomenie tak napišete hore že beta a ked sa odstrani tak už šiste ephoto tak to dookola ide ale inak som už spominal že už to je ovela lepšie aj na kritiku sa už lahko pridava
nie su dve vlakna a zalezi od uzivatela, do ktoreho vlakna napise koment. Snazime sa odstranovat vsetky chyby, na ktore pridete vy alebo my. Nieco nejde tak rychlo akoby sme chceli, kedze kapacity nepustia ale snazime sa. Dakujeme za upozornenia aj pochopenie
Mám taký drobný problém, a neviem či som sám. Ráno komentujem nejakú fotku, poobede sa chcem pozrieť čo k nim napísali ostatní. Tak štandardne idem profil => komentáre => moje komentáre. A tam nič. Teda, staré tam sú, ale tie dnešné nie. Uvidím ich tam až zajtra.
To je cieľ, alebo to máte chlapci ako nejakú offline table ktorú plníte v noci?
Aj keď osobne to vidím na bug, keďže som skúšal aj iný prehliadač v ktorom som bol naposledy prihlásený ani neviem kedy, a ani tam ništ. {Keď už ste sa vykašlali na filtrovanie galérie podľa výrobcu, a ide iba podľa konkrétneho objektívu - aj keď som si nemyslel že môže byť problém mrknúť na ten select/proceduru že čo do rici to robí za sprostosci )
Prečo v Mojich komentároch v odsekoch "Od užívateľov" a "Moje komentáre" sú zobrazované najčerstvejšie komentáre z predchádzajúceho dňa ? Prečo tam nie sú komentáre napr. z dnešného doobedia, zpred hodiny ? Rád by som sa pozrel, či niekto všeobecne na moje komentáre nereagoval, ale to musím najskôr nájsť medzi všetkými tie fotografie, kde som čosi písal. Už som sa pýtal, či to ide cez Ameriku, že to príde tak pozde, ale nikto neodpovedá, ak sa človek pýta slušne. Ale to je na ephoto tak, ako v celej SK republike.
Prečo v Mojich komentároch v odsekoch "Od užívateľov" a "Moje komentáre" sú zobrazované najčerstvejšie komentáre z predchádzajúceho dňa ? Prečo tam nie sú komentáre napr. z dnešného doobedia, zpred hodiny ? Rád by som sa pozrel, či niekto všeobecne na moje komentáre nereagoval, ale to musím najskôr nájsť medzi všetkými tie fotografie, kde som čosi písal. Už som sa pýtal, či to ide cez Ameriku, že to príde tak pozde, ale nikto neodpovedá, ak sa človek pýta slušne. Ale to je na ephoto tak, ako v celej SK republike.
preco treba hned pisat do vlakna? Uz sme to riesili a pozrieme sa na to znova. Neviem o tom, ze by sme pripadne chyby neriesili a hlavne nekomunikovali. Ovela rychlejsie je napisat a hlavne podrobne popisat svoj problem na podpora@ephoto.sk alebo adminovi. Cez Ameriku by ste sa toho nedockal ani na druhy den, takze to bude najskor v aktualizacii tejto sekcie. Kazdopadne to urcite skontrolujeme.
neBeta - pripomienky
Ráno komentujem nejakú fotku, poobede sa chcem pozrieť čo k nim napísali ostatní. Tak štandardne idem profil => komentáre => moje komentáre.
A tam nič. Teda, staré tam sú, ale tie dnešné nie. Uvidím ich tam až zajtra.
To je cieľ, alebo to máte chlapci ako nejakú offline table ktorú plníte v noci?
Aj keď osobne to vidím na bug, keďže som skúšal aj iný prehliadač v ktorom som bol naposledy prihlásený ani neviem kedy, a ani tam ništ. {Keď už ste sa vykašlali na filtrovanie galérie podľa výrobcu, a ide iba podľa konkrétneho objektívu - aj keď som si nemyslel že môže byť problém mrknúť na ten select/proceduru že čo do rici to robí za sprostosci