Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

kasko
2014-06-09 22:01:51+02
Kde v sekcii - sutaze - sa nachadza ta posledna o Lytro? stvorcovy format? Nikde ju neviem najst, ani si uz nepamatam vyhercu a bol som zvedavy, kto nakoniec z hlasujúcich dostal tricko od ephoto....
0
0

kasko
2014-06-12 21:10:09+02
príspevok od: kasko
Kde v sekcii - sutaze - sa nachadza ta posledna o Lytro? stvorcovy format? Nikde ju neviem najst, ani si uz nepamatam vyhercu a bol som zvedavy, kto nakoniec z hlasujúcich dostal tricko od ephoto....
uz neplatne - dnes 12.6. je vyhodnotenie sutaze naspat.... Dik ephoto, ze ste reagovali a spravate sa tak, jak sa spravate.... Fakt neviem na co je to dobre.... Uzite si slavu - tak ako ja som urcite tiez nenahraditelny u zamestnavatela
0
1
editovaný

lacobi
redakcia ephoto.sk 2014-06-12 22:32:00+02
príspevok od: kasko
uz neplatne - dnes 12.6. je vyhodnotenie sutaze naspat.... Dik ephoto, ze ste reagovali a spravate sa tak, jak sa spravate.... Fakt neviem na co je to dobre.... Uzite si slavu - tak ako ja som urcite tiez nenahraditelny u zamestnavatela
Neviem o co ide? Sutaz bola v systeme nastavena do urciteho terminu a jednoducho sa vypla. Na zaklade upozornenia sme predlzili publikovanie. To je vsetko.
-1
0

seifi
2014-06-13 06:57:28+02
dnes 13/06 o 06.53 je foto dňa zo včera stále na obrazovke; ako to funguje ? vyhral aj včera ?
0
0

seifi
2014-06-15 20:09:01+02
Po nájzde kurzorom na "Páči sa" detail nejde vidieť, len prvých dvoch lajkujúcich, ONO JE TAM REKLAMA Olympusu, na ktorej nie že žiaden krížik, stačí, videl som;
myslím si, že prostredie na ephoto je neprívetivé a členov ephoto obmedzujúce v prístupe k informáciam na úkor reklamy; PALEC DOLE

0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-06-15 21:08:48+02
príspevok od: seifi
Po nájzde kurzorom na "Páči sa" detail nejde vidieť, len prvých dvoch lajkujúcich, ONO JE TAM REKLAMA Olympusu, na ktorej nie že žiaden krížik, stačí, videl som;
myslím si, že prostredie na ephoto je neprívetivé a členov ephoto obmedzujúce v prístupe k informáciam na úkor reklamy; PALEC DOLE

Chyba bola odstranena. Bolo chybne nastavenie bannera.

seifi
2014-06-15 21:39:10+02
príspevok od: admin
Chyba bola odstranena. Bolo chybne nastavenie bannera.
úprimne, proste názor, môžete to zmazať, myslím si, že to je nastavené nie chybne a počíta sa s tým, že ak sa niekto ozve, tak to prestavte, zatiaľ nech je to tak; máte príliš veľa rovnakých a opakujúcich sa chýb; a myslím si, že tratím tu čas a ešte si za to platím;
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-06-15 21:59:51+02
úprimne, proste názor, môžete to zmazať, myslím si, že to je nastavené nie chybne a počíta sa s tým, že ak sa niekto ozve, tak to prestavte, zatiaľ nech je to tak; máte príliš veľa rovnakých a opakujúcich sa chýb; a myslím si, že tratím tu čas a ešte si za to platím;
Napisal som vam, ze to bola chyba. Ti, ktori sa v tom trochu vyznaju vedia, ze v bannerovom system OpenX staci nezakliknut Allow transparent background a uz banner vidite tak, ako ste to napisali.
Chyba nas mrzi, ale stalo sa. Stranka je velka, takze sa nejake chyby mozu vyskytnut. Snazime sa ich eliminovat a hlavne odstranovat promptne, tak rychlo ako je to mozne.

om1ci
2014-06-20 09:58:06+02
Doporučil by som upraviť všetok zdrojový kód, prípadne to aspoň robiť v nasledujúcich príspevkoch.
Vopred definovať veľkosť obrázka.
Pretože pri načítavaní nejakého článku., ak ja prerolujem naspodok a chcem si pozrieť iba diskusiu, tá mi neustále odchádza, až pokým sa nenačíta posledný obrázok.
Ak by bola veľkosť obr. vopred definovaná, nestane sa tak.
Ďakujem
0
4

Rastislav
2014-07-06 09:54:30+02
Chcem sa opýtať. Keď píšem článok nejde mi text článku vložiť po skopírovaní z dokumentu v počítači do tunajšieho prostredia. Nejde to len mne, alebo musím to tu prácne vypísať? Ďakujem.
0
0

seifi
2014-07-06 15:29:09+02
ak chcem opraviť, editovať svoj príspevok v diskusii, pod fotografiou apod., nejde to hneď po odoslaní príspevku; aby sa mi vysvietila možnosť editácie, musím z danej témy, fotografie,... vyjsť a vrátiť sa späť; nie je to ono, plus neznalý je zaskočený, že editovať vôbec nejde
0
0

total empty
2014-07-06 16:11:21+02
príspevok od: Rastislav
Chcem sa opýtať. Keď píšem článok nejde mi text článku vložiť po skopírovaní z dokumentu v počítači do tunajšieho prostredia. Nejde to len mne, alebo musím to tu prácne vypísať? Ďakujem.
Aj ja to tak robím, že prepisujem,napíšem pár riadkov,vložím fotku a zase a editujem.
Text priamo nejde vložiť.,
0
0

Rastislav
2014-07-06 20:46:38+02
príspevok od: total empty
Aj ja to tak robím, že prepisujem,napíšem pár riadkov,vložím fotku a zase a editujem.
Text priamo nejde vložiť.,
Tak to spravím aj ja tak, škoda, je to zdĺhavé. Dík.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-07-07 08:11:39+02
príspevok od: Rastislav
dakujeme za pripomienku, pridame ikonu pre vkladanie textu.

admin
redakcia ephoto.sk 2014-07-07 08:12:24+02
ak chcem opraviť, editovať svoj príspevok v diskusii, pod fotografiou apod., nejde to hneď po odoslaní príspevku; aby sa mi vysvietila možnosť editácie, musím z danej témy, fotografie,... vyjsť a vrátiť sa späť; nie je to ono, plus neznalý je zaskočený, že editovať vôbec nejde
staci urobit refresh stranky. Aj tato funkcia bude v najblizsich dnoch zmenena. Refresh nebude potrebny.

Rastislav
2014-07-07 08:15:00+02
dakujeme za pripomienku, pridame ikonu pre vkladanie textu.
Super, pomôže asi mnohým.
0
0

Matúš Koprda
2014-07-08 18:46:15+02
Práve som dopísal článok na ephoto blog a musím povedať, že to bol dosť boj. Viacero vecí v tomto "blogovom rozhraní" je nefunkčných a užívateľsky nevľúdnych. V troch bodoch:

1. Okno na písanie článku je veľmi malé. Ak pridávam fotky priamo do textu, tak rýchlo prestáva stačiť plocha rozhrania. Pritom by to stačilo spraviť raz také široké a bolo by to omnoho pohodlnejšie.

2. Nefunkčné formátovania - napr. zarovnanie do bloku vôbec nefunguje. Ďalej, keď chcem začať nový riadok, nestačí pri písaní stlačiť Enter. Treba použiť kombináciu Shift+Enter, inak text neskočí do nového riadku. S farbou písma som mal tiež problém (zvláštne fungujúce).
Je škoda že formátovanie nefunguje. Popri vizuálnom zážitku treba čitateľovi/divákovi poskytnúť aj ľahkú čitateľnosť, čo teda chybové formátovanie blogového rozhrania neumožňuje.

3. Pridávanie fotografii - Nie je možné určiť si vlastné poradie fotografii v galérii. Automaticky sa zoradia podľa toho, ktorá sa skôr nahrala, tj. sú úplne poprehadzované. Toto poradie nie je možné následne zmeniť. Jediným riešením (čo som objavil) je nahrávať fotky pojednom a tak kontrolovať poradie, v ktorom sa fotky nahrávajú.

Dá sa s tým niečo robiť?
Ďakujem
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2014-07-09 11:59:21+02
príspevok od: Matúš Koprda
Práve som dopísal článok na ephoto blog a musím povedať, že to bol dosť boj. Viacero vecí v tomto "blogovom rozhraní" je nefunkčných a užívateľsky nevľúdnych. V troch bodoch:

1. Okno na písanie článku je veľmi malé. Ak pridávam fotky priamo do textu, tak rýchlo prestáva stačiť plocha rozhrania. Pritom by to stačilo spraviť raz také široké a bolo by to omnoho pohodlnejšie.

2. Nefunkčné formátovania - napr. zarovnanie do bloku vôbec nefunguje. Ďalej, keď chcem začať nový riadok, nestačí pri písaní stlačiť Enter. Treba použiť kombináciu Shift+Enter, inak text neskočí do nového riadku. S farbou písma som mal tiež problém (zvláštne fungujúce).
Je škoda že formátovanie nefunguje. Popri vizuálnom zážitku treba čitateľovi/divákovi poskytnúť aj ľahkú čitateľnosť, čo teda chybové formátovanie blogového rozhrania neumožňuje.

3. Pridávanie fotografii - Nie je možné určiť si vlastné poradie fotografii v galérii. Automaticky sa zoradia podľa toho, ktorá sa skôr nahrala, tj. sú úplne poprehadzované. Toto poradie nie je možné následne zmeniť. Jediným riešením (čo som objavil) je nahrávať fotky pojednom a tak kontrolovať poradie, v ktorom sa fotky nahrávajú.

Dá sa s tým niečo robiť?
Ďakujem
Samozrejme, pozrieme sa na to a opraviem chyby. Pripravujeme aj dalsi upgrade.
Dakujeme za upozornenie.

admin
redakcia ephoto.sk 2014-07-09 16:45:37+02
príspevok od: Matúš Koprda

Dá sa s tým niečo robiť?
Ďakujem
1/ okno sme upravili a zvacsili
2/ formatovanie nam pri kontrole fungovalo, mozete napisat v ktorom prehliadaci pracujete? Skontrolujeme to.
Enter sluzi len pre novy odsek, inak staci pisat text a ten skoci do noveho riadka sám. Ak chcete urobit uzsi riadok "umelo" treba urobit shift + enter (odporucame len vynimocne).
3/ V galerii urobime niektore zmeny, takze fotografie by sa mali dat presuvat mysou.

V priebehu dvoch tyzdnov planujeme menit editor pre pridavanie clanko, takze pridávanie clankov a vkladanie fotografií by malo byt komfortnejsie.

Pekny den.

Matúš Koprda
2014-07-09 17:59:44+02
1/ okno sme upravili a zvacsili
2/ formatovanie nam pri kontrole fungovalo, mozete napisat v ktorom prehliadaci pracujete? Skontrolujeme to.
Enter sluzi len pre novy odsek, inak staci pisat text a ten skoci do noveho riadka sám. Ak chcete urobit uzsi riadok "umelo" treba urobit shift + enter (odporucame len vynimocne).
3/ V galerii urobime niektore zmeny, takze fotografie by sa mali dat presuvat mysou.

V priebehu dvoch tyzdnov planujeme menit editor pre pridavanie clanko, takze pridávanie clankov a vkladanie fotografií by malo byt komfortnejsie.

Pekny den.
1. super
2. príklad - označím text a zvolím zarovananie do bloku. V editore článku to vyzerá ok (zarovná sa to do bloku), ale keď článok uložím a zobrazím, zarovnanie textu je stále na ľavú stranu
Enter - nefunguje mi to tak ako to popisujete - viď môj článok tu:
www.ephoto.sk/komunita/clanky-uzivatelov/1692/otvorenie-pesej-zony-fotoreport/
Na konci je zoznam použitej techniky. Napísal som ho spôsobom D7000 enter Sigma 18-35/1.8 enter Nikon 85/1.8 atď. Článok som uložil. A vyzerá to ako keby som Enter vôbec nestláčal, zoznam použitej techniky je v jednom riadku. Oddeliť novým riadkom to ide iba kombináciou shift+enter.

3. super

Používam posledný Chrome prehliadač.

Zároveň, keď už tu píšem - ako to vyzerá s optimalizáciou ephota pre mobilné zariadenia (resp. aplikáciou)? Písalo sa o tom už rok dva dozadu a zatiaľ žiaden posun v tomto smere nenastal. Nerozumiem tomu, veď návštev z mobilných zariadení musíte mať veľa...
Ďakujem.
0
0
editovaný

Strana 27 z 58
1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()