Mili ePhoto-aci :o)
Ako ste si prednedávnom mohli všimnúť, riešilo sa tu víkendové stretnutie niekde na chate.
Po plodnej rozprave sa vykryštalizovala nasledovná ponuka:
Termín: 7.8.-9.8.2009
Miesto: Staré Hory /chata-donovaly.sk/
Cena: 35€/osoba
V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vratane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš...
Program (predbežný) - piatok poobede príchod, večer niečo z dvojice grilovačka/guľáš, v sobotu spoločné raňajky, cez deň menšia túra spojená s fotografovaním, večer druhá časť grilovačka/guľáš, nedeľa - raňajky a pred obedom zrejme zaver pobytu :o)
Je to kostra programu, jednotlive detaily sa poriešia až na mieste po spoločnom dohovore...
Účastníci "zájazdu" :o)
andizv, branislavbuzek, dodo_bb, kralik_j, mago, mrco, Slafco, Strhak, Ultra TXF, velecky a moja maličkosť...
Preto sú momentálne ešte voľné 3 miesta.
Nezáleží na pohlaví, veku ci fotografickej odbornosti. Stretnú sa tam ľudia, ktorí majú krásny spoločný koníček, to je hlavná pointa celého víkendu.
Pokiaľ má niekto záujem, nech sa páči...v rámci motta - Kto platí, ten ide a len ten tam bude - sa záväzne poponáhľajte...pekný večer
Kedze cez tyzden tu budem malo, davam Vam na znamost podrobnejsie info ohladom nasho stretnutia na Starych horach...
Prichod sa pocita okolo 16.00 poobede, Slafco podla predchadzajucich info pride az vecer (4Velecky+Mago - Milan a Martin, nakontaktujte sa nanho ohladom casu vyzdvihnutia, pokial je vyhodna pre vas jeho trasa resp. viete sa jej prisposobit) pre ostatnych-mrco, Ultra, Brano, Andi a Janci Kralik - plati cas cca po tej stvrtej poobede
Aby ste trafili, podla satelitnej mapy GoogleMaps pripajam priblizne koordinaty
Dĺžka: N 48.84166 Šírka: E 19.107343
Je to predposledny dom smerom na Turecku po lavej strane, podla vsetkeho zlta omietka a tmavocervena strecha - vid obrazok
Program je predbezny v popise vlakna, dohodneme sa v piatok vecer, ked budeme vsetci.
Co sa tyka stravy, bude postarane o piatkovy gulas vecer a sobotnu vecernu opekacku, to znamena, ze sobotne a nedelne ranajky si riesi kazdy sam (je mozne, ze sa nieco zvysi z gulasu resp. z grilu, no nemusi sa, preto sa na to nespoliehajte - radsej byt prejedeny ako hladny)
Co sa tyka sobotneho obedu, kedze budeme pravdepodobne na fotovylete, myslite na to a zariadte sa podla toho - proviant je podla chuti kazdeho samostatne...Co sa tyka pitiva, budem sa snazit poriesit minimalne nejaku mineralku, sam som zvedavy, co vsetko vyda zo zvysnej sumy po odcitani ubytka, kedze to zistim az po nakupe. Hlavny je gulas a opekacka a pribuzne potrebne veci...Ostatne - alko, nealko, fajne vinecko (Ultra slubil, ze zoberie, takze smadom nepomrieme :o)), v mojom pripade mlieko s grankom si riesi kazdy sam...
Co sa tyka fotovybavy, odporucam pouzit zoznam, nieco v style podobnom v tomto tipe dna http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/checklist/ aby ste na nieco nezabudli ci uz pri prichode alebo odchode...
Mrco slubil projektor, takze aktualne bude i vypoctova technika, no to uz necham na kazdeho zvazeni...
nejak mi zblbli tagy, no aspon to nie je v kope :o) a pripajam spominany obrazok
Áno, môžem potvrdiť, chata vyzerá presne tak bol som sa tam pozrieť pre cca 2 týždňami. Na vôkol je pekná príroda a keď sa pôjde na túru tak v okolí je toho hodne čo popozerať a samozrejme pofotiť ;-))
na 90% to vyzera tak, ze nas bude 10, z pochopitelnych dovodov sa mrco nezucastni, aj ked velmi chcel...kedze dnes je posledna prilezitost, chce este niekto ist na spominane stretnutie?
no cafte, konecne som sa tu zavesil i ja..
DJGranko, pomozem nejako pri nakupe, odvoze nikomu? V piatok budem v Ziari nad hronom a pred 16 i v BB, mozem niekoho teda zobrat z tychto dvoch lokalit priamo na tu chatu.
Beriem i NB a ext. disk a nejake MP3, len nemam repraky
Chcelo by to i nejake kocky, aby nam bolo veselo, nie? :D
Inak v sobotu ta turicka by bola fajn. Ale ak budeme robit vystup na kriznu, tak sa poriadne pripravte, je to dobre prevysenie. Avsak o konecnom cieli sa mozme porozpravat v piatok po prichode.
no cafte, konecne som sa tu zavesil i ja..
DJGranko, pomozem nejako pri nakupe, odvoze nikomu? V piatok budem v Ziari nad hronom a pred 16 i v BB, mozem niekoho teda zobrat z tychto dvoch lokalit priamo na tu chatu.
Inak v sobotu ta turicka by bola fajn. Ale ak budeme robit vystup na kriznu, tak sa poriadne pripravte, je to dobre prevysenie. Avsak o konecnom cieli sa mozme porozpravat v piatok po prichode.
Mi vrav sme tade išli zo starých hôr okolo cintorína a zničilo ma to viacej ako výstup na Rysy, no dá sa to uľahčiť ak sa pôjde po pri lyžiarskom vleku. Je to kratšie a aj ten stupák je menší ;-)
zatial mam vsetko poriesene, keby nieco, telefon mam, ozvem sa...repro som predal v pondelok a tie drevene bedne nebudem trepat 100km...a nezabudni k tomu predlzovacku :o))
moj navrh je co tak vyjst na kriznu a prejst na Zvolen - vrchol nad donovalmi?
kto má mapu VF, nech donesie, ja mám jednu. je možné, že sa rozdelíme na skupinky, niekomu - napr. mne - bude celkom stačiť len Kráľova studňa a Krížna, až na Zvolen by som nešiel... Radšej by som si odskočil pozrieť Španiu Dolinu, v živote som tam nebol :(
Rad by som vas prisiel pozriet na nejaku hodinku v piatok vecer ak mozem,
a niekto mi posle cislo na MT pre pripad, ze moje orientacne schopnosti budu na normale, tzn. strasne mizerne :)
kto má mapu VF, nech donesie, ja mám jednu. je možné, že sa rozdelíme na skupinky, niekomu - napr. mne - bude celkom stačiť len Kráľova studňa a Krížna, až na Zvolen by som nešiel... Radšej by som si odskočil pozrieť Španiu Dolinu, v živote som tam nebol :(
zoberiem elektronicke mapy celeho Slovenska...ved prave preto sa dohodneme vecer, ked sa zideme....
stretnutie priateľov ePhoto II.
Kedze cez tyzden tu budem malo, davam Vam na znamost podrobnejsie info ohladom nasho stretnutia na Starych horach...
Prichod sa pocita okolo 16.00 poobede, Slafco podla predchadzajucich info pride az vecer (4Velecky+Mago - Milan a Martin, nakontaktujte sa nanho ohladom casu vyzdvihnutia, pokial je vyhodna pre vas jeho trasa resp. viete sa jej prisposobit) pre ostatnych-mrco, Ultra, Brano, Andi a Janci Kralik - plati cas cca po tej stvrtej poobede
Aby ste trafili, podla satelitnej mapy GoogleMaps pripajam priblizne koordinaty
Dĺžka: N 48.84166 Šírka: E 19.107343
Je to predposledny dom smerom na Turecku po lavej strane, podla vsetkeho zlta omietka a tmavocervena strecha - vid obrazok
Program je predbezny v popise vlakna, dohodneme sa v piatok vecer, ked budeme vsetci.
Co sa tyka stravy, bude postarane o piatkovy gulas vecer a sobotnu vecernu opekacku, to znamena, ze sobotne a nedelne ranajky si riesi kazdy sam (je mozne, ze sa nieco zvysi z gulasu resp. z grilu, no nemusi sa, preto sa na to nespoliehajte - radsej byt prejedeny ako hladny)
Co sa tyka sobotneho obedu, kedze budeme pravdepodobne na fotovylete, myslite na to a zariadte sa podla toho - proviant je podla chuti kazdeho samostatne...Co sa tyka pitiva, budem sa snazit poriesit minimalne nejaku mineralku, sam som zvedavy, co vsetko vyda zo zvysnej sumy po odcitani ubytka, kedze to zistim az po nakupe. Hlavny je gulas a opekacka a pribuzne potrebne veci...Ostatne - alko, nealko, fajne vinecko (Ultra slubil, ze zoberie, takze smadom nepomrieme :o)), v mojom pripade mlieko s grankom si riesi kazdy sam...
Co sa tyka fotovybavy, odporucam pouzit zoznam, nieco v style podobnom v tomto tipe dna http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/checklist/ aby ste na nieco nezabudli ci uz pri prichode alebo odchode...
Mrco slubil projektor, takze aktualne bude i vypoctova technika, no to uz necham na kazdeho zvazeni...
Ak ma nieco este napadne, dopisem. Zatial tolko.
a niekto mi posle cislo na MT pre pripad, ze moje orientacne schopnosti budu na normale, tzn. strasne mizerne :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa