Mili ePhoto-aci :o)
Ako ste si prednedávnom mohli všimnúť, riešilo sa tu víkendové stretnutie niekde na chate.
Po plodnej rozprave sa vykryštalizovala nasledovná ponuka:
Termín: 7.8.-9.8.2009
Miesto: Staré Hory /chata-donovaly.sk/
Cena: 35€/osoba
V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vratane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš...
Program (predbežný) - piatok poobede príchod, večer niečo z dvojice grilovačka/guľáš, v sobotu spoločné raňajky, cez deň menšia túra spojená s fotografovaním, večer druhá časť grilovačka/guľáš, nedeľa - raňajky a pred obedom zrejme zaver pobytu :o)
Je to kostra programu, jednotlive detaily sa poriešia až na mieste po spoločnom dohovore...
Účastníci "zájazdu" :o)
andizv, branislavbuzek, dodo_bb, kralik_j, mago, mrco, Slafco, Strhak, Ultra TXF, velecky a moja maličkosť...
Preto sú momentálne ešte voľné 3 miesta.
Nezáleží na pohlaví, veku ci fotografickej odbornosti. Stretnú sa tam ľudia, ktorí majú krásny spoločný koníček, to je hlavná pointa celého víkendu.
Pokiaľ má niekto záujem, nech sa páči...v rámci motta - Kto platí, ten ide a len ten tam bude - sa záväzne poponáhľajte...pekný večer
pivo nemam :o)) lae fakt, ja tam nemam dokonca ani N a E, ale nejake ine pismena...teraz to neriesim, vsak ludia, co tam idu su inteligentny, tak si to daju spravne :o) riesim vlastne, kto tam pojde, lebo takymto tempom odhlasovania tam pojdem sam :o)
jj, s tymi pismenom to je ok, len ten slovensky vyraz k tomu nesedi.
N severna sirka a E-vychodna dlzka -- takto to ma byt
Ja len keby niekto pri tom ´maturoval´ :D
keby bolo po mojom, určite by som ťa tam rád privítal, no kľúče od miešačky má Michal
Keďže ja som odpadol na poslednú chvíľu,možno by do miešačky vošli aj iní :)
Nejaká návšteva v rámci môjho uvoľneného miesta nemôže uškodiť.
Osobne sa prihováram u DJ , aby môje miesto dal k dispozícii pre návštevu 1-2 osôb.
stretnutie priateľov ePhoto II.
Sirka musi byt ten prvy udaj a dlzka druhy.
Je to vymenene..
poludnik bude tych 19 a rovnobezka 48
N severna sirka a E-vychodna dlzka -- takto to ma byt
Ja len keby niekto pri tom ´maturoval´ :D
napr.
http://www.gpsbase.sk/engine/quickview.php?count=449
Nejaká návšteva v rámci môjho uvoľneného miesta nemôže uškodiť.
Osobne sa prihováram u DJ , aby môje miesto dal k dispozícii pre návštevu 1-2 osôb.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa