Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

stretnutie priateľov ePhoto II.

2009-07-10 21:24:55+02
Mili ePhoto-aci :o) Ako ste si prednedávnom mohli všimnúť, riešilo sa tu víkendové stretnutie niekde na chate. Po plodnej rozprave sa vykryštalizovala nasledovná ponuka: Termín: 7.8.-9.8.2009 Miesto: Staré Hory /chata-donovaly.sk/ Cena: 35€/osoba V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vratane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš... Program (predbežný) - piatok poobede príchod, večer niečo z dvojice grilovačka/guľáš, v sobotu spoločné raňajky, cez deň menšia túra spojená s fotografovaním, večer druhá časť grilovačka/guľáš, nedeľa - raňajky a pred obedom zrejme zaver pobytu :o) Je to kostra programu, jednotlive detaily sa poriešia až na mieste po spoločnom dohovore... Účastníci "zájazdu" :o) andizv, branislavbuzek, dodo_bb, kralik_j, mago, mrco, Slafco, Strhak, Ultra TXF, velecky a moja maličkosť... Preto sú momentálne ešte voľné 3 miesta. Nezáleží na pohlaví, veku ci fotografickej odbornosti. Stretnú sa tam ľudia, ktorí majú krásny spoločný koníček, to je hlavná pointa celého víkendu. Pokiaľ má niekto záujem, nech sa páči...v rámci motta - Kto platí, ten ide a len ten tam bude - sa záväzne poponáhľajte...pekný večer

Strhak
2009-07-16 16:28:37+02
Kdeže projektor nemám nepotreboval som ho takže žiaľ nie. Už som aj premýšľal nad tím od koho by som ho požičal ale nikoho nepoznám čo by ho mal.

2009-07-16 16:32:03+02
príspevok od: Kveto
nuž ja to tu naozaj nechcem zbytočne rozvirovať, ale nevysvetlil si to, len si mi jasne dal na javo, že nemám chodiť
a cital si pirspevky 11.7. o 15:25 a 15:30? tam je to vysvetlene...bud pojdes na cely vikend alebo vobec...stredna cesta nie je...co na tom nie je jasne?

2009-07-16 16:39:24+02
a preco by si mal potom prist len vecer?
jednoducho budu tam ti, co si zaplatia...tolko bude ludi aj nahlasenych, ani o jedneho navyse...zazil som uz situaciu, ked prislo na chatu par ludi len na hodinku-dve, nespali tam a potom boli problemi s chatarom a majitelom, ze tam bolo viac ludi ako nahlasenych...nechcem to zazit znovu, tak preto...

Strhak
2009-07-16 16:43:12+02
príspevok od:
a cital si pirspevky 11.7. o 15:25 a 15:30? tam je to vysvetlene...bud pojdes na cely vikend alebo vobec...stredna cesta nie je...co na tom nie je jasne?
Chcel som ti povedať že do mojich vlákien môžeš prispievať ale až potom ma napadlo že ja som zatiaľ ani jedine nevytvoril. Možno keď si budem chcieť kúpiť TAMRON 17-50/2,8 tak založím nové vlákno lebo sa mi zdá že tu také ešte nieje :-DDDD

2009-07-16 16:49:20+02
príspevok od: Strhak
Chcel som ti povedať že do mojich vlákien môžeš prispievať ale až potom ma napadlo že ja som zatiaľ ani jedine nevytvoril. Možno keď si budem chcieť kúpiť TAMRON 17-50/2,8 tak založím nové vlákno lebo sa mi zdá že tu také ešte nieje :-DDDD
no pekne, tym by som sa nechvalil :o)) vynimky nerobim, jedine za peniaze, za techniku, za oblicky....:o))))

2009-07-16 17:01:37+02
a inak k tomu Tamronu sa neviem vyjadrit...

Strhak
2009-07-16 17:08:27+02
príspevok od:
a inak k tomu Tamronu sa neviem vyjadrit...
To snáď ani nemyslíš vážne že si ho budem kupovať :-DDD Mám rád svoje peniaze a na hlúposti ich nemíňam ak budem chcieť dáky objektív tak to bude CANON EF 24-70/2, 8 L USM a keď vyrastiem a budem veľký možno CANON EF 85/1,2 L II USM. To s tím Tamtronom bolo myslené len ironicky, nie nie ja ho nechcem, bože chráň

2009-07-16 17:09:41+02
To snáď ani nemyslíš vážne že si ho budem kupovať :-DDD Mám rád svoje peniaze a na hlúposti ich nemíňam ak budem chcieť dáky objektív tak to bude CANON EF 24-70/2, 8 L USM a keď vyrastiem a budem veľký možno CANON EF 85/1,2 L II USM. To s tím Tamtronom bolo myslené len ironicky, nie nie ja ho nechcem, bože chráň
vsak ten chcem aj ja...teda 24-70 :o)) ja viem, preto som to tak vazne napisal :o))

Strhak
2009-07-16 17:14:15+02
príspevok od:
vsak ten chcem aj ja...teda 24-70 :o)) ja viem, preto som to tak vazne napisal :o))
To je fajnové sklo je pravda že svoju kvalitu ukáže naplno na FF ale časom sa ja k takému fotoaparátu hádam dopracujem. Už dlho po ňom poškuľujem a len ľutujem že som ho nekúpil kým som bol v DE a mal naň prachy. No nevadí dáko sa naň naškriabu len to nebude tak rýchlo ;-)

2009-07-16 17:17:42+02
To je fajnové sklo je pravda že svoju kvalitu ukáže naplno na FF ale časom sa ja k takému fotoaparátu hádam dopracujem. Už dlho po ňom poškuľujem a len ľutujem že som ho nekúpil kým som bol v DE a mal naň prachy. No nevadí dáko sa naň naškriabu len to nebude tak rýchlo ;-)
nepis offtopic, lebo pojdes klacat na polienko do kuta :o)))

Kveto
2009-07-16 20:42:08+02
Ak si to prečítaš hore tak zistíš ten dôvod. Ide tu o klasickú akciu kto chce nech príde na ten víkend komu sa to nepáči alebo mu to z nejakého dôvodu nevyhovuje žiaľ bohu, dohadované to bolo pred mesiacom a tam sa dohodol termín a chata. Ak ti to nevyhovuje kvôli dátumu mal si sa ozvať skorej. Nikto nepovedal že nesmieš prísť ale má to aj svoje pravidlá, ak sa ich vedia držať ostatný prečo ti nie???
Čítal som to , dôvod tam nevidím. Nie že by mi to špecialne vadilo, proste tam nie je žiadny dôvod, ktorý by mi vysvetlil, prečo sa nemôžem cestou okolo na chvíľu zastaviť pozdraviť a o hodinku - dve odísť, je to proste absurdné. Samozrejme po tvojom vysvetlení mi je jasné, že je to v podstate jedno :)

2009-07-16 20:46:47+02
vysvetlim ti to takto...majitelka si moze a verim ze aj bude za zvyseny pocet ludi pytat aj zaplatene...nebude ju zaujimat, ze si tam bol na hodinku-dve, jednoducho tam bude viac ludi, ako je nahlasene...kto to zaplati?

Kveto
2009-07-16 20:47:39+02
príspevok od:
príspevok som čítal, toto čo si teraz uviedol tam píšeš trochu opisnejším štýlom, tak že mi to celkom jasné nebolo. Teraz si to napísal pekne zrozumiteľne.

Kveto
2009-07-16 20:52:44+02
rešpektujem tvoje rozhodnutie, myslel som že ide o to aby sme sa stretli, toto je organizované, skôr aby sme sa nestretli, ako vravím, plne to rešpektujem a sľubujem že neprídem.

2009-07-16 20:53:56+02
príspevok som čítal, toto čo si teraz uviedol tam píšeš trochu opisnejším štýlom, tak že mi to celkom jasné nebolo. Teraz si to napísal pekne zrozumiteľne.
no nie je to tam polopate...preto je rozdiel sukromna chata zadara a platene ubytko...takto tam moze prist pozriet 5-10 i viac ludi a stane sa z toho festival...to je nemyslitelne...preto take ´tvrde´ pravidla, no inak to nejde...

2009-07-16 20:58:32+02
rešpektujem tvoje rozhodnutie, myslel som že ide o to aby sme sa stretli, toto je organizované, skôr aby sme sa nestretli, ako vravím, plne to rešpektujem a sľubujem že neprídem.
ano, ide o stretnutie...mna to tiez netesi takyto spartansky pristup, no nikoho si nezoberiem na zodpovednost a ver mi, ze som par chat zazil, kde boli s tymito a podobnymi vecami problemy...a zazival to i teraz ohladom ludi...ked pride na lamanie chleba, ludia casto menia nazor...nic v zlom..ani proti tebe, ani proti niekomu inemu, kto by chcel prist len pozriet...prihlasit sa moze hocikto, v tom ja nerobim rozdiel...

Kveto
2009-07-16 21:01:00+02
príspevok od:
ano, ide o stretnutie...mna to tiez netesi takyto spartansky pristup, no nikoho si nezoberiem na zodpovednost a ver mi, ze som par chat zazil, kde boli s tymito a podobnymi vecami problemy...a zazival to i teraz ohladom ludi...ked pride na lamanie chleba, ludia casto menia nazor...nic v zlom..ani proti tebe, ani proti niekomu inemu, kto by chcel prist len pozriet...prihlasit sa moze hocikto, v tom ja nerobim rozdiel...
:)

Slavo Jancisin
2009-07-16 21:24:40+02
ja skôr k cestovným veciam (nie cestovinovým) ...
Pôjdem svojim autom po trase Stará Ľubovňa (cca 18:00) - Kežmarok (18:30) - Poprad - Matejovce (18:45) ...diaľnica ... Svit (18:55) ... znovu diaľnica ... Ružomberok (cca 19:40) - Donovaly (cca 20:15) - Staré Hory (cca 20:25), časy sú len orientačné. Ak by mal chuť niekto pristúpiť po trase, nech sa ozve. Skôr vyraziť sa mi pravdepodobne nepodarí. V aute budem mať 4 (štyri) miesta voľné ...

2009-07-16 21:37:04+02
no po tejto trase je Velecky - LM a mozno mago, ten je z KE, mozno by vedel prist niekde do PP...ma to blizsie, ako ist na Donovaly...

Slavo Jancisin
2009-07-16 21:39:51+02
príspevok od:
no po tejto trase je Velecky - LM a mozno mago, ten je z KE, mozno by vedel prist niekde do PP...ma to blizsie, ako ist na Donovaly...
V LM by som vedel zíjsť z diaľnice a Poprad by som tiež neobišiel po diaľnici, ale išiel by som centrom ... bolo by to iba pár minút zdržania ...

Strana 2 z 9

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()