Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

stretnutie priateľov ePhoto II.

2009-07-10 21:24:55+02
Mili ePhoto-aci :o) Ako ste si prednedávnom mohli všimnúť, riešilo sa tu víkendové stretnutie niekde na chate. Po plodnej rozprave sa vykryštalizovala nasledovná ponuka: Termín: 7.8.-9.8.2009 Miesto: Staré Hory /chata-donovaly.sk/ Cena: 35€/osoba V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vratane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš... Program (predbežný) - piatok poobede príchod, večer niečo z dvojice grilovačka/guľáš, v sobotu spoločné raňajky, cez deň menšia túra spojená s fotografovaním, večer druhá časť grilovačka/guľáš, nedeľa - raňajky a pred obedom zrejme zaver pobytu :o) Je to kostra programu, jednotlive detaily sa poriešia až na mieste po spoločnom dohovore... Účastníci "zájazdu" :o) andizv, branislavbuzek, dodo_bb, kralik_j, mago, mrco, Slafco, Strhak, Ultra TXF, velecky a moja maličkosť... Preto sú momentálne ešte voľné 3 miesta. Nezáleží na pohlaví, veku ci fotografickej odbornosti. Stretnú sa tam ľudia, ktorí majú krásny spoločný koníček, to je hlavná pointa celého víkendu. Pokiaľ má niekto záujem, nech sa páči...v rámci motta - Kto platí, ten ide a len ten tam bude - sa záväzne poponáhľajte...pekný večer

Marcel Rebro
2009-07-16 21:47:36+02
príspevok od: Strhak
Kdeže projektor nemám nepotreboval som ho takže žiaľ nie. Už som aj premýšľal nad tím od koho by som ho požičal ale nikoho nepoznám čo by ho mal.
projektor mozem doniest

Strhak
2009-07-16 21:51:08+02
príspevok od: Marcel Rebro
projektor mozem doniest
Super jeden problém by bol za nami. Projektor už máme

2009-07-16 21:56:27+02
projektor mozem doniest
posli fotku, za toto si ta dam na tricko s textom - uznavam mrca :o)

Ultra TXF
2009-07-16 21:57:25+02
Ja idem z Trnavy,kto je odtiaľto a potrebuje zobrať,nie je problém.

Marcel Rebro
2009-07-16 21:57:38+02
Super jeden problém by bol za nami. Projektor už máme
A dufam ze pani majitelke nebude vadit ak pribalim aj par lahviniek Racianskej frankovky ... aby mi ten projektor v kufri nehrkal ;-)

Idem z BA, kade neviem, som magor pouzivam GPS ... ak je niekto po ceste nech sa hlasi na krajskom velitelstve VB, vyzdvihnem ho tam

Marcel Rebro
2009-07-16 21:59:07+02
príspevok od:
posli fotku, za toto si ta dam na tricko s textom - uznavam mrca :o)
moze byt?

;-)

2009-07-16 22:02:46+02
príspevok od: Ultra TXF
Ja idem z Trnavy,kto je odtiaľto a potrebuje zobrať,nie je problém.
mrco ide z BA, to skor vyzdvihne on teba...slebo pojdes vlastnym? len tym padom tam bude pomaly pocet ucastnikov rovnaky s poctom aut :o))

Strhak
2009-07-16 22:03:07+02
A dufam ze pani majitelke nebude vadit ak pribalim aj par lahviniek Racianskej frankovky ... aby mi ten projektor v kufri nehrkal ;-)

Idem z BA, kade neviem, som magor pouzivam GPS ... ak je niekto po ceste nech sa hlasi na krajskom velitelstve VB, vyzdvihnem ho tam
Tak do BB snáď nepotrebuješ GPS a odtiaľ ťa už môžem navigovať trebárs aj ja. Inak od príslušníkov verejnej bezpečnosti by si mohol vypýtať hovorkyňu, že jéj také fotky narobíme že na to nezabudne minimálne 18 rokov ;-)))

2009-07-16 22:03:41+02
toto mi posles na noc? vsak nezaspim :o)) len neviem, ic od lasky alebo strachu :o)))

2009-07-16 22:04:52+02
Tak do BB snáď nepotrebuješ GPS a odtiaľ ťa už môžem navigovať trebárs aj ja. Inak od príslušníkov verejnej bezpečnosti by si mohol vypýtať hovorkyňu, že jéj také fotky narobíme že na to nezabudne minimálne 18 rokov ;-)))
nepoznas tu z BB? ma okolo 35 a neskutocne dobre sa s nou rozprava...a to som tam bol len raz :o))

Strhak
2009-07-16 22:05:25+02
moze byt?

;-)
To je vynikajúca fotka tú zástavu by si mohol zobrať spravíme dáky pochod

Slavo Jancisin
2009-07-16 22:07:46+02
či s maskou, alebo bez ... vyzeráš rovnako ... :)))

Strhak
2009-07-16 22:07:48+02
príspevok od:
nepoznas tu z BB? ma okolo 35 a neskutocne dobre sa s nou rozprava...a to som tam bol len raz :o))
Žiaľ len s tetky. A jej by sme spravili fotky a možno by nám aj vybavila miesto u polície ;-)

Marcel Rebro
2009-07-16 22:08:52+02
To je vynikajúca fotka tú zástavu by si mohol zobrať spravíme dáky pochod
Zial zastava je vystavene v sieni revolucnych tradicii Modrovistanu ...

http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/photopoint-sr/trenciansky-kraj/modrova/

... a ani ako ´Prvy, druhy a dozivotny ale naozaj nezavisly prezident´ ju bez suhlasu RNR nemozem odinstalovat :(

Strhak
2009-07-16 22:09:07+02
príspevok od: Slavo Jancisin
či s maskou, alebo bez ... vyzeráš rovnako ... :)))
Tak to bol iní kompliment, hodní javelina :-DDD

2009-07-16 22:11:17+02
Žiaľ len s tetky. A jej by sme spravili fotky a možno by nám aj vybavila miesto u polície ;-)
asi sa dam k hovorcom a budem robit sukromne foto hovorkyniam :o)) je ich pozehnane a skoro kazda modelka :o)) a potom uz fakt presedlam na Nikon :o))

Slavo Jancisin
2009-07-16 22:11:34+02
niečomu som sa tu za ten čas priučil ... :)))

Marcel Rebro
2009-07-16 22:13:25+02
kompliment, komplement, element, impotent ... pouzivaj jazyk mojho kmena, lebo inak budem mysliet ze ma urazas a tiez ta budem musiet urazit flaskou cerveneho ...

2009-07-16 22:13:45+02
aka druzna debata zrazu :o) takto sa mi to paci...aj driemoty sa mi po nudnom dni prebrali :o)))

Strhak
2009-07-16 22:15:04+02
Zial zastava je vystavene v sieni revolucnych tradicii Modrovistanu ...

http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/photopoint-sr/trenciansky-kraj/modrova/

... a ani ako ´Prvy, druhy a dozivotny ale naozaj nezavisly prezident´ ju bez suhlasu RNR nemozem odinstalovat :(
Si si zlú funkciu vybral prezident je len figúrka, musíš na sebe popravovať a keď sa s teba stane tá najvyššia bytosť na zemi Josif Vissarionovič už ti nikto nebude odporovať a od nikoho nebudeš potrebovať súhlas. Treba si stanoviť ciele do života ;-)

Strana 3 z 9
1 2 3 4 5 ... 8 9

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()