Mili ePhoto-aci :o)
Ako ste si prednedávnom mohli všimnúť, riešilo sa tu víkendové stretnutie niekde na chate.
Po plodnej rozprave sa vykryštalizovala nasledovná ponuka:
Termín: 7.8.-9.8.2009
Miesto: Staré Hory /chata-donovaly.sk/
Cena: 35€/osoba
V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vratane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš...
Program (predbežný) - piatok poobede príchod, večer niečo z dvojice grilovačka/guľáš, v sobotu spoločné raňajky, cez deň menšia túra spojená s fotografovaním, večer druhá časť grilovačka/guľáš, nedeľa - raňajky a pred obedom zrejme zaver pobytu :o)
Je to kostra programu, jednotlive detaily sa poriešia až na mieste po spoločnom dohovore...
Účastníci "zájazdu" :o)
andizv, branislavbuzek, dodo_bb, kralik_j, mago, mrco, Slafco, Strhak, Ultra TXF, velecky a moja maličkosť...
Preto sú momentálne ešte voľné 3 miesta.
Nezáleží na pohlaví, veku ci fotografickej odbornosti. Stretnú sa tam ľudia, ktorí majú krásny spoločný koníček, to je hlavná pointa celého víkendu.
Pokiaľ má niekto záujem, nech sa páči...v rámci motta - Kto platí, ten ide a len ten tam bude - sa záväzne poponáhľajte...pekný večer
otazka do plena - pri tych flaskach a ostatnych tekutych stativoch, budeme aj nieco fotit? aby som neniesol ruksak nadarmo :o)) bo zoberiem len male koltove puzdro a vsjo jasno :o)
otazka do plena - pri tych flaskach a ostatnych tekutych stativoch, budeme aj nieco fotit? aby som neniesol ruksak nadarmo :o)) bo zoberiem len male koltove puzdro a vsjo jasno :o)
to akoze berieme aj kolty? a nebude sa teta domaca stazovat na hluk?
kompliment, komplement, element, impotent ... pouzivaj jazyk mojho kmena, lebo inak budem mysliet ze ma urazas a tiez ta budem musiet urazit flaskou cerveneho ...
Ja neviem mi sa tu tak celkom bežne vyjadrujeme. Urážku hlaškou červeného nooo to znie dobre, ešte tak tie hovorkyne nahovoriť
Som dakde čítal že do toho kotlového púzdra veľmi dobre pasuje 7dc fľaša vína, a že dobre drží teplotu, ale nie nejdeme chľastať len taká malá degustácia vín. Ja som to tu už písal že ja moc na alkohol nie som
Som dakde čítal že do toho kotlového púzdra veľmi dobre pasuje 7dc fľaša vína, a že dobre drží teplotu, ale nie nejdeme chľastať len taká malá degustácia vín. Ja som to tu už písal že ja moc na alkohol nie som
co sa trasies? je nie som na chlapov a idem na cisto chlapsku akciu ... a spravny chlap (slovak) s flaskou domacej nikdy nie je sam ;-)))
clovece, ja nevoiem, neskusal som...ale sedem deci je vela...jedno mam len na zakladny zoom, tam isto nevojde a druhe je na tele, tam tiez nie...vsak ani ja, ja pijem len mlieko s grankom, to je moja droga :o))
clovece, ja nevoiem, neskusal som...ale sedem deci je vela...jedno mam len na zakladny zoom, tam isto nevojde a druhe je na tele, tam tiez nie...vsak ani ja, ja pijem len mlieko s grankom, to je moja droga :o))
No teraz pozor na to mlieko. Ono je hodne zradné v týchto teplotách aby si nedostal dáku salmonelu alebo iného môjho kamaráta. Domáca má jednu výhodu že sa ti to pri nej nemôže stať, tá sa veru nepokazí ale pozor tiež má svoje tienisté stránky
No teraz pozor na to mlieko. Ono je hodne zradné v týchto teplotách aby si nedostal dáku salmonelu alebo iného môjho kamaráta. Domáca má jednu výhodu že sa ti to pri nej nemôže stať, tá sa veru nepokazí ale pozor tiež má svoje tienisté stránky
z toho UHT z tesca, kde je viac vody ako mlieka? prosim ta, to sa neskysne, ani keby chcelo :o)) ja viem, preto iba milk and water :o)
stretnutie priateľov ePhoto II.
p.s.
pozerali ste saudka?
PS: saudeka som nekukal, nemam ceske programy :o))) a aj ked som kupil telku, nekukam ju :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa