Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

FotoSlovakia DK Ružinov

pavel
pavel 2009-10-17 19:06:00+02
Asi som sa prvý z Vás vrátil domov. Aké sú Vaše zážitky a pocity? Ja osobne som mal dojem, že táto akcia by si zaslúžila viac miesta a času. Zvlášť ak sa jednalo o prednášky a "školenia". Sály natrieskané, záujem nad možnosť poskytnutia priestoru.

katulka25
2009-10-17 21:10:41+02
Ahojte, pacilo sa mi, chybicky boli spomenute, ale to organizatori vychytaju. Na to, ze to bol 1.rocnik velka pochvala... Tesime sa znova o rok ;-)

lu_boss
2009-10-17 21:11:22+02
Ja som chcel ist, no napokon som nemohol... Rodinne zalezitosti. Takze na rok :-) Celkom som rad, ze Vase nazory su pozitivne, mal som vyhliadnute veci, ktore ma zaujimali... Dost ma pobavila poznamka o slintajucich fotografoch - viem si to zivo predstavit, ale ruku na srdce - podla mna je to vyvojova faza, kto ju nezazil ?

lucifer
2009-10-17 21:42:38+02
hen, moj hlava na foto.
hm, fotila by som, ale som si nevsimla, ze mi kamarat vcera vymlatil baterky a dnes som len schmatla fotak bez vsetkeho a bezala na akciu, bo byvam tot za rohom.
ale cvakla som aspon mobilom, bo sa mi tie dve tetusky pacili

SHoDaN
2009-10-17 21:48:26+02
Konečne sme dorazili aj my. J3richo, Lasipotramos a moja maličkosť. Bolo super a na to, že to bol prvý ročník, popasovali sa s tým návalom ľudí vynikajúco. Zážitky budú ešte dlho rezonovať in my head.

SHoDaN
2009-10-17 21:51:38+02
Julova prednáška bola presunutá pre brutálny záujem. Ešte dobre, že v hale mali telku (priamy prenos), pred ktorou to bolo natrieskané, asi ako vnútri.

cathrin
2009-10-17 22:03:49+02
Ja by som to zhrnula asi do jednej vety: Niekedy menej znamená viac...Ten program bol veľmi nahustený - na úkor kvality. Týka sa to hlavne prednášok. Pre ďalšie ročníky navrhujem radšej menej prednášok, ale s väčším časovým priestorom. Napr. 30 min. prednáška Adobe Phs CS4 bola úplne zbytočná a namiesto nej mohla byť radšej o 30 min. dlhšia prednáška Martina Vrabka alebo Jula Kotusa....
No a tiež mám pocit, že tam ephoťákov bolo veľmi málo - resp. neboli označení a s tým označeným nickom som tam snáď behala iba ja:-)

Ultra TXF
2009-10-17 22:05:36+02
ePhoťákov tam bolo hodneeee,len asi nemal každý guráž tam chodiť označkovaný :)

cathrin
2009-10-17 22:08:29+02
príspevok od: Ultra TXF
na to treba guráž?:-) Môj muž sa za to moje označkovanie asi tiež hanbil, tak mi ho potom ku koncu strhol zo svetra a dal mi ho na kabelu:-)

kucerawa
ocenenie redakciou 2009-10-17 22:09:52+02
Ja som sa aj označkovala :) ale tiež som videla veľmi málo ďalších označených.
FOTO Slovakia bolo výborné, aj keď som nevedela, čo mám od toho čakať, v rámci možností a skutočnosti, že to bol prvý ročník, to bolo zvládnuté veľmi dobre...samozrejme, že organizátori chybičky vychytajú a budúci rok sa tam zbláznime od radosti ;)
Ja osobne (nech prispejem niečím konštruktívnym) by som uvítala viac priestoru pre stánky s technikou, aby ju človek nemusel skúšať v dave obzerajúcich sa a motajúcich sa ľudí.
Aj prednášky mi veľmi rýchlo ubehli, lebo boli zaujímavé(mne sa najviac páčila Julova) a tak by si určite niektoré zaslúžili oveľa viac priestoru.
Už teraz sa teším na ďalší ročník a samozrejme ĎAKUJEM za krásne strávený deň! :)

Ultra TXF
2009-10-17 22:10:38+02
K tej časovej tiesni....pravdepodobne nepredpokladali taký záujem ,ale je lepšie plná malá sála ako poloprázdna veľká.
Nedalo sa dopredu predpokladať a odhadnúť záujem ľudí,určite o rok poskytnú viac času.
Ako prvé takéto podujatie to bolo nad moje očakávania a všewtkých organizátorom vyslovujem uznanie a vďaku.

Micka
2009-10-17 22:12:10+02
Ja osobne som bola s dneskom velmi spokojna, kedze som sa dozvedela vsetko, na co som chcela dostat odpovede ako ´zacinajuci fotograf´ a pomohlo mi to vyriesit moju dilemu, ci si k Vianociam zaobstarat Canon alebo Nikon :)

je pravda, ze to mohli poriesit lepsie, co sa tyka miest na sedenie, mohlo to byt aj bez toho zbytocneho stresu ku koncu prednasok, vsetkeho toho oneskorenia s tym suvisejucim, keby sa tam ratalo s urcitymi rezervami, ale to tu uz vsetko bolo povedane...

co sa tyka adobe photoshop cs4, uz dlhsie sa v nom ucim sama, na prednasku som sa tesila, ze sa dozviem urcite nieco, co som este sama nestihla preskumat, ale povedzme si pravdu, nestalo sa tak :) viacmenej sa ukazovali len tie najzakladnejsie veci a aj to stale dookola to iste a k niecomu sa dokonca ani nedostalo :)) proste to chcelo cas...a ten nebol :))

ale kazdopadne ked sa na toto vsetko zabudne, bolo vidiet, ze ludia, ktori prednasali, sa do toho naozaj vyznaju a vedeli to podat tak, ze tomu rozumel aj uplny laik :) takze vam patri jedno velke dakujem odomna za dnesny den :)

cathrin
2009-10-17 22:17:20+02
Ja som ani tak nenarážala na časový sklz, ale na to, že bolo úplne zbytočné dať prednášku o CS4, ktorá trvá iba 30 min. - to je veľmi krátky čas a taká krátka prednáška o tak rozsiahlej problematike nemá podľa mňa zmysel.

Ale to neznamená, že sa mi táto akcia nepáčila, len som napísala, čo by som urobila ja inak. Tiež majú origanizátori akcie môj veľký obdiv a treba im samozrejme poďakovať. Za 3 EUR dosť veľa muziky:-)

Julius
2009-10-17 22:18:02+02
Uz aj my sme doma a boli sme pekvapeni ze na prvy x to bolo SUPER, lebo kazda vystava, ktora sa kona prvykrat je tazka, ale usporiadatelia to zmakli celkom ok az na tie prednasky =( bol tam trosku chaos. ziadna pauza a staly sklz =( ale ked to odratame tak im treba dat hodnotenie ***** lebo si to zasluzia. Tak im prajeme do buduceho roku vela uspechov.

2009-10-17 22:30:35+02
príspevok od: Ultra TXF
Cely den som chodil oznackovany a nik sa mi neprihovoril, ja sam som sa prihovoril asi piatim ludom, s nimi som aj pokecal, po tejto stranke som sklamany.. Inak som s akciou spokojny, dakujem organizatorom.

singi
2009-10-17 22:38:38+02
Bol som,videl som,fotil som a bolo naozaj super.Bol to pre mna velky prinos hlavne prednasky o foteni(pozdravujem Jula,ucta)a tesim sa na dalsi rocnik,alebo ine akcie ephota.Cakal som ze ephotaci budu mat placky s nickom ale bolo ich malo vidno,nabuduce musime viac pokecat.Zaver,bolo SUPER dakujem organizatorom.

norris
2009-10-17 22:47:11+02
Pridávam sa k ďakovaniu....ďakujem organizátorom za to, že sa pustili do takejto akcie. Dúfam, že aj oni z toho mali dobrý pocit a že tento rok budú brať ako štart série dobrej akcie s dobrým potenciálom.

čo sa ´chybičiek krasy´ týka, myslím, že celý sklz zapríčinili dve veci. Možno nepredpokladaný počet návštevníkov, záujem o prednášky. Stánky vystavovateľov splnili moje očakáavanie. Otvorený ateliér bl super, aj ked som si z dôvodu nekompatibility odpalovacieho zariadenia nemohol vyskúšať štúdiovú techniku (no čo už, možno nabudúce)

...a mám tričkooooooo :D

kucerawa
ocenenie redakciou 2009-10-17 22:47:23+02
príspevok od:
Cely den som chodil oznackovany a nik sa mi neprihovoril, ja sam som sa prihovoril asi piatim ludom, s nimi som aj pokecal, po tejto stranke som sklamany.. Inak som s akciou spokojny, dakujem organizatorom.
nevidela som...aj keď som asi skôr pozerala na tváre, než na hrude s menovkami...

slavmiro
2009-10-17 22:47:49+02
príspevok od:
Ahoj, clenovia a sympatizanti nasho kamenneho FK GA absolvovali pocas celeho dna viacero prijemnych stretnuti so zaujimavymi ludmi, aj z okruku tohto portalu (okrem teba, IR-Photo, Dusan, Koma, Lama..) ci mimo. Podujatie bolo fajn, bolo silne determinovane priestorovymi moznostami DK, jeho vzuchotechnikou. Samotny program bol trocha zahusteny a dlhy, vratane poslednej prednasky Neila Warnera. Vydrzali sme do konca a tesime sa na dalsi rocnik.

P.S. Pozdravujem toho kto si ´pozical a zabudol vratit´ z nasho stolika s reprezentivnymi materialmi cinnosti fotoklubu knizne publikacie L.Sabo-Sochy a monografiu Rasta Cambala. Je to viacmenej pocta autorom.. ;)

singi
2009-10-17 22:54:39+02
príspevok od: kucerawa
nevidela som...aj keď som asi skôr pozerala na tváre, než na hrude s menovkami...
No veru ja som ta videl a pozerala si sa kazdemu na hrud ci tam ma nick.Bol som totiz hore a tam je krasny rozhlad.

cufaj
2009-10-17 23:03:56+02
Bolo super, na prvy rocnik a ´Slovenske podmienky´ az necakane dobre.
privital by som
- dlhsie trvanie (2-3 dni)
- vacsie priestory (bolo strasne vela ludi)
- tel. cislo na modelku :)))

do buducna by som odporucal :
- vyssie vstupne medzi 7-15Eur, za 3 Eur ste to zvladli neskutocne bravurne, ale pre vas sa to asi velmi nevyplatilo. pre ludi z BA a okolia je vyssie vstupne zaplatitelne, ostatni, ak cestuju vecer predtym alebo skoro skoro rano, tak tych par eur im to je urcite hodne

- poproste vystavovatelov nech nekydaju na konkurenciu a hlavne ak vystavuje vedla nich (stanok canonu : videl som vystupy z C a N a je to neporovnatelne, rozdiel vidi aj slepy....). ja sam mam aj vyrobky C aj N a myslim si ze patria obidve k svetovej spicke. trochu treningu pre obchodnych reprezentantov by im nezaskodilo

celkovy zaver : bolo to super, vsetka cest a ucta organizatorom

Strana 2 z 8

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()