Asi som sa prvý z Vás vrátil domov. Aké sú Vaše zážitky a pocity? Ja osobne som mal dojem, že táto akcia by si zaslúžila viac miesta a času. Zvlášť ak sa jednalo o prednášky a "školenia". Sály natrieskané, záujem nad možnosť poskytnutia priestoru.
No ja som si myslel ze moj ksicht uz ani netreba znackovat smajlikom. Riso prisiel som o nieco zaujimave vecer? Bolo nejake pivecko a inteligentne reci?
no, vidim, ze som sa mohol dostavit.. ja by som mal urcite najviac tych znaciek na sebe, a tooo en preto aby si ma normalne nemylili s modelom :))
co sa tyka tej akcie modelka+motorka, ja by som to fotit nemohol, musel by som ju poslat dole z tej motorky :)
buduci rocnik (ak dozijem) nevynecham, len ma napadlo ze by bolo fajn vytlacit lapeky s nickmi, a nie nejake smajle :)))
no mam pocit ze to by sa asi strhla bitka este na zaciatku :))
No, chýbal si tam. Keby si ešte chodieval do PN, tak by sme išli spolu.
to by bolo fajn, naozaj... ale uz nechodievam... no este raz musim ist aj tak, mam tam bicykel :))
ale cakam na nejaku vhodnu foto prilezitost aby som spojil prijemne s uzitocnym...
a kupil som ten objektiv, tak finance mi to tento mesiac akosi nevychadza na podobne akcie :)
Cely den som chodil oznackovany a nik sa mi neprihovoril, ja sam som sa prihovoril asi piatim ludom, s nimi som aj pokecal, po tejto stranke som sklamany.. Inak som s akciou spokojny, dakujem organizatorom.
ja som ani nevedel :D ze sa davali nejake znaky ephoto :D nevadi
mne sa tiez pacilo, len k tomu casu by som povedal asi tolko, ze chyba sa spravila hned rano. Ja som bol na Autorskych pravach a zacali sme neskoro. Pritom vsetko (v ratane prednasajuceho) bolo nachystane, len dochadzali ludia a neviem preco sa cakalo. Mohli dochadzat aj pocas prednsaky... A potom to uz islo...
Inak prednasky boli super, co ma najviac sklamalo je, ze som nevyhral EIZA. Tak som ho chcel... :,(
mne sa tiez pacilo, len k tomu casu by som povedal asi tolko, ze chyba sa spravila hned rano. Ja som bol na Autorskych pravach a zacali sme neskoro. Pritom vsetko (v ratane prednasajuceho) bolo nachystane, len dochadzali ludia a neviem preco sa cakalo. Mohli dochadzat aj pocas prednsaky... A potom to uz islo...
Inak prednasky boli super, co ma najviac sklamalo je, ze som nevyhral EIZA. Tak som ho chcel... :,(
to ranne cakanie sme si zapricinili asi trosku aj sami.ja som prisiel 9.10min s predpokladom ze kupim listok a 9.20 som v sale.no pri pokladni bolo vela ludi a babi v pokladni nestihali take mnozstvo naraz vybavit.stal som v rade cca 25min a za mnou bol este pekne dlhy rad.na buduce som tam o hodinku skor.
Ja som bol tiez oznackovany a nikto ma ani do zadku nekopol:D Inak bolo to naozaj super a som velmi rad, ze som sa dostavil, spolu s Pathy-m. Velka vdaka a uznanie patri organizatorom tejto akcie a este raz dakujem Karolovi Srncovi, za jeho cas a rady, ktore mi ochotne poskytol!
Ja sa tiez pripojim. Fotiek oboch modeliek aj so skutrom si vsetci (asi hlavne amateri ako ja, ktori normalne nemaju k dispozicii umele osvetlenie)urobili kopec. Ale bolo by pre mna velmi zaujimave vidiet, ake fotky v rovnakych podmienkach urobili profici. Mozno by to bola super tema na clanok aj s nejakym tym pokecom o kompozicii, nastaveniach, pouzitej technike atd. Aspon pre mna, ako amatera, by to bolo velmi poucne.
Ja sa tiez pripojim. Fotiek oboch modeliek aj so skutrom si vsetci (asi hlavne amateri ako ja, ktori normalne nemaju k dispozicii umele osvetlenie)urobili kopec. Ale bolo by pre mna velmi zaujimave vidiet, ake fotky v rovnakych podmienkach urobili profici. Mozno by to bola super tema na clanok aj s nejakym tym pokecom o kompozicii, nastaveniach, pouzitej technike atd. Aspon pre mna, ako amatera, by to bolo velmi poucne.
Pripajam sa, bol by som tiez rad za clanok s ukazkami fotiek a nastaveniami fotoaparatu
Mne osobne sa to celkom páčilo na to že to bolo po prvý krát tak chalani to zvladli ale na budúce by som to riešil na inom mieste kde sa zmestí viac ludi z pozdravom jozefko 2310 =)
Vyborna akcia, tesim sa na dalsi rocnik, dakujem organizatorom a vsetkym co prilozili ruku k dielu za ich snahu. Keby sa o rok podarili splasit vacsie a svetlejsie pristory bolo by len fajn...nie som znaly pomerov v BA. Potesila prezentacia Nikon...D3s a Nikkor 85 f2,8 PC-E: to sa amaterovi nedostane do ruky kazdy den:D Chybalo mi ale nieco podobne v style Canon. Viem ze to bola viac-menej vystava fototechniky ale velmi zaujali prace ephotakov vo velkych formatoch; vedel by som si predstavit velku cast priestoru vyhradenu pre fotomaratonove vycvaky nahradenu kvalitnymi pracami znamych ci menej znamych autorov. Zial museli sme pred 14:00 vypadnut (vychod je daleko) a nestihli sme ani celu Julovu prednasku. Preto som zvedavy ci existuju video zaznamy prednasok a ci sa planuje ich zverejnenie... myslim, ze by to potesilo viacerych.
FotoSlovakia DK Ružinov
co sa tyka tej akcie modelka+motorka, ja by som to fotit nemohol, musel by som ju poslat dole z tej motorky :)
buduci rocnik (ak dozijem) nevynecham, len ma napadlo ze by bolo fajn vytlacit lapeky s nickmi, a nie nejake smajle :)))
no mam pocit ze to by sa asi strhla bitka este na zaciatku :))
ale cakam na nejaku vhodnu foto prilezitost aby som spojil prijemne s uzitocnym...
a kupil som ten objektiv, tak finance mi to tento mesiac akosi nevychadza na podobne akcie :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa