Asi som sa prvý z Vás vrátil domov. Aké sú Vaše zážitky a pocity? Ja osobne som mal dojem, že táto akcia by si zaslúžila viac miesta a času. Zvlášť ak sa jednalo o prednášky a "školenia". Sály natrieskané, záujem nad možnosť poskytnutia priestoru.
zdravim kazdeho, ktory sa zucasnil na sobotnajsej akcii,bolo super, ale mna by aj to zaujimlo kolko ludi tam vlastne bolo, lebo nas tam bolo neurekom :)))))))))))))))))))) a to je super. pozna niekto presny pocet alebo cca??? to je len moja zvedavost, lebo som bol prekvapeny kolko nas tam doslo z kutov celeho slovenska =)
Tak Ti pridám tú jedinú čo som si spravil:)Takú PROFESIONÁLNE amatérsku.Cvakol som si ju, aby som mohol doma manželke ukázať, že som sa netrajdal kde kade a ,,nezahýbal ´ :))
Ahoj, clenovia a sympatizanti nasho kamenneho FK GA absolvovali pocas celeho dna viacero prijemnych stretnuti so zaujimavymi ludmi, aj z okruku tohto portalu (okrem teba, IR-Photo, Dusan, Koma, Lama..) ci mimo. Podujatie bolo fajn, bolo silne determinovane priestorovymi moznostami DK, jeho vzuchotechnikou. Samotny program bol trocha zahusteny a dlhy, vratane poslednej prednasky Neila Warnera. Vydrzali sme do konca a tesime sa na dalsi rocnik.
P.S. Pozdravujem toho kto si ´pozical a zabudol vratit´ z nasho stolika s reprezentivnymi materialmi cinnosti fotoklubu knizne publikacie L.Sabo-Sochy a monografiu Rasta Cambala. Je to viacmenej pocta autorom.. ;)
Dakujem za prijemnu spolocnost a pozdravujem aj ostatnych clenov FK.
Ahoj, clenovia a sympatizanti nasho kamenneho FK GA absolvovali pocas celeho dna viacero prijemnych stretnuti so zaujimavymi ludmi, aj z okruku tohto portalu (okrem teba, IR-Photo, Dusan, Koma, Lama..) ci mimo. Podujatie bolo fajn, bolo silne determinovane priestorovymi moznostami DK, jeho vzuchotechnikou. Samotny program bol trocha zahusteny a dlhy, vratane poslednej prednasky Neila Warnera. Vydrzali sme do konca a tesime sa na dalsi rocnik.
P.S. Pozdravujem toho kto si ´pozical a zabudol vratit´ z nasho stolika s reprezentivnymi materialmi cinnosti fotoklubu knizne publikacie L.Sabo-Sochy a monografiu Rasta Cambala. Je to viacmenej pocta autorom.. ;)
Dakujem za prijemnu spolocnost a pozdravujem aj ostatnych clenov FK.
heh no ja som sa vratil domov az dnes o 6:30 rano, :) bolo to podla mna vydarene... ako bolo spomenute, ze casovy sklz a podobne, ale na prvy rocnik super. Najviac sa mi pacila prednaska s Martinom Vrabkom :) neviem ako vy, ale mne sa zdala ta prednaska uplne genialna :)
heh no ja som sa vratil domov az dnes o 6:30 rano, :) bolo to podla mna vydarene... ako bolo spomenute, ze casovy sklz a podobne, ale na prvy rocnik super. Najviac sa mi pacila prednaska s Martinom Vrabkom :) neviem ako vy, ale mne sa zdala ta prednaska uplne genialna :)
Jj. Emócie a energia tam bola cítiť. Hlavne záver bol super ;-) Moja obľúbená skladba, ktorá bola o.i. použitá aj vo filme BARAKA.
Ahoj ephotaci, na tomto portali som novy, aj ked ho uz dlhsi cas sledujem. Na vcerajsiu akciu som sa velmi tesil a podarilo sa mi na nej s niektorymi z vas zoznamit, comu sa naozaj velmi tesim. Myslim, ze FotoSlovakia 2009 bolo v prvom rocniku zvladnute naozaj bravurne a organizatorom za to patri uznanie a vdaka. Ciastocny chaos bol podla mojho nazoru sposobeny hlavne obrovskym zaujmom ludi vdaka ktoremu cely Dom kultury posobil stiesnene. A to je prave super (ved o to predsa islo), aj ked to nikto nevedel predpokladat. Ako vsetci citili ludi bolo vela, ale ako sa Julius pyta, viete kolko? Vcera som sa na chvilu pristavil pri Julovi a prehodil s nim zopar slov. Predbezne skonstatoval, ze celkovo prislo asi 1800 ludi (a myslim si, ze vacsina z nich zotrvala cely den), z toho hned rano (ale nie dostatocne vcas) sa navalilo naraz asi 800 ludi, ktori chceli stihnut prve prednasky..., no a tento napor nebolo mozne pri pokladni zvladnut za 5 minut! Iste drobne nedostatky sa vyskytli, a organizatori su si ich vedomi, takze ak tato premierova akcia bola tak skvela, co nas caka buduci rok? Pokial ide o oznacenia ephotakov, doobeda so mal problem niekoho stretnut, ale potom som uz videl mnohych (aj ked nie az tolko, ako som ocakaval...) Najviac ma asi mrzi, ze pred akciou sa hovorilo o vecernom posedeni pri pive (kofole) vo vedlajsom podniku, nakoniec sa nekonalo. Cakal som, ze pokecame osobne... V kazdom pripade organizatorom aj zucastnenym este raz dakujem za skvely den!
Označkovaných tam fakt bolo poskromne. Naša skupinka bola komplet. Ale hľadal som tam jedného jediného, ktorého som chcel stretnúť, ale žiaľ len jeho smajlíka som našiel... Že koho mám na mysli? No predsa ADMINa! ;-)
tak to si asi nebol pri stanku ephoto..tam bola nalepka ephoto ADMIN ;-)
Napriek tomu, ze v ´otvorenom studiu´ to vobec nebolo jednoduche, podarilo sa mi vyuzit vzacny moment, a tak sa teraz mozem s vami podelit o svoje ´amaterske foto profesionalneho modela...´
caute ludkovia :o) tak ja som len teraz prisiel domov z BA :o)
Myslim, ze tie chybicky boli spomenutte, no keby to bolo dokonale, nebolo by co vylepsovat a na prvykrat bolo neskutocne super :o) ten casovy sklz a nasledne casova tiesen sa daju pochopit, kedze to islo uz od rana a zaujem ludi bol velky, preto sa improvizovalo ale s velmi dobrym vysledkom...Negativom bola prednaska o Photoshope, coho dokazom bol aj pocetny odchod ludi z nej, no kedze to bola prezentacia zrejme vystavovatelskej firmy, navrhujem jej zmenit lektora, lebo ten ujo nema o tom ani sajnu..je cisty obchodnik, no lektor ani z daleka...sedel pri mne kamos, co vystudoval grafiku a animaciu, uci na sukromnej skole aj photoshop a nestacil sa cudovat, ako ten pan odflakol minimalne pripravu. vlastne ziadnu nemal...ale k meritu veci :o)
Dakujem za super den Julovi, Karolovi, Majke a ostatnym ludom, co sa na tom podielali, dakujem i ePhotakom - Zolcovi, Komovi, bearovi, staleusmiatemu atd, ze ma spoznali i vdaka nicku na bunde i mozno podla ksichtu a pristavili sa na kus reci :o) A to pivo po akcii nemalo chybu, kto nebol, moze lutovat :o) traja sme s Karolom koncili nieco pred jedenastou a mali sme problem skoncit pokec :o)
Bol to perfektny vylet, tesim sa na dalsi rocnik a kto nebol, uz aj klacat do kuta na polienko :o)))
Ľudia všetko bolo super až na to že ma skoro ....... kým som to niekde odparkoval ešte s mojim kus rozmernejším autom jedna vec ma ešte štvala a to fotky pod nohami inak super záležitosť. Tak na rok v Inchebe poprosím ďakujem.....
heh...aj ja som tam...:o) v strede v oranzovom....Bolo dobre az na to ze som tam nikoho z ephoto nestretol...to sa mali hned pri listkoch pytat z ephoto? ano...bum velke razitko na celo...mozno inspiracia na buduce..:o)
Zdar, tiež sa chcem pripojiť ku gratulácii adminom, akcia bol veľmi podarená, aj keď trochu chaotická. Úprimne závidím Nikoňákom, ich stánok bol úplne perfektný, super technika, hocikdo ju mohol vyskúšať. To sa s FaxCopy stánkom a ich úbohou prezentáciou Canonu nedá porovnať, len 3 objektívy a zopár tiel a všetko pekne za sklom, aby si to človek nemohol náhodou pozrieť. FUJ!
FotoSlovakia DK Ružinov
Nájde sa partia z PB sem >> http://digiforum.cz/
Myslim, ze tie chybicky boli spomenutte, no keby to bolo dokonale, nebolo by co vylepsovat a na prvykrat bolo neskutocne super :o) ten casovy sklz a nasledne casova tiesen sa daju pochopit, kedze to islo uz od rana a zaujem ludi bol velky, preto sa improvizovalo ale s velmi dobrym vysledkom...Negativom bola prednaska o Photoshope, coho dokazom bol aj pocetny odchod ludi z nej, no kedze to bola prezentacia zrejme vystavovatelskej firmy, navrhujem jej zmenit lektora, lebo ten ujo nema o tom ani sajnu..je cisty obchodnik, no lektor ani z daleka...sedel pri mne kamos, co vystudoval grafiku a animaciu, uci na sukromnej skole aj photoshop a nestacil sa cudovat, ako ten pan odflakol minimalne pripravu. vlastne ziadnu nemal...ale k meritu veci :o)
Dakujem za super den Julovi, Karolovi, Majke a ostatnym ludom, co sa na tom podielali, dakujem i ePhotakom - Zolcovi, Komovi, bearovi, staleusmiatemu atd, ze ma spoznali i vdaka nicku na bunde i mozno podla ksichtu a pristavili sa na kus reci :o) A to pivo po akcii nemalo chybu, kto nebol, moze lutovat :o) traja sme s Karolom koncili nieco pred jedenastou a mali sme problem skoncit pokec :o)
Bol to perfektny vylet, tesim sa na dalsi rocnik a kto nebol, uz aj klacat do kuta na polienko :o)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa