Asi som sa prvý z Vás vrátil domov. Aké sú Vaše zážitky a pocity? Ja osobne som mal dojem, že táto akcia by si zaslúžila viac miesta a času. Zvlášť ak sa jednalo o prednášky a "školenia". Sály natrieskané, záujem nad možnosť poskytnutia priestoru.
akcia vyborna no vazne dost casovo husta.ale ak tu zacneme od dnes pisat svoje navrhy a postrehy myslim ze ta najblizsia bude suprova.vsetkym organizatorom vdaka.
Označkovaných tam fakt bolo poskromne. Naša skupinka bola komplet. Ale hľadal som tam jedného jediného, ktorého som chcel stretnúť, ale žiaľ len jeho smajlíka som našiel... Že koho mám na mysli? No predsa ADMINa! ;-)
Ahojte. Po 24hodinovom tripe som konecne doma. asi medzi poslednymi :D stastne som dosiel a som plny vedomosti. diki za super prednasky a tesim sa o rok, alebo dufam ze nieco podobne by mohlo byt aj na vychode ;DDD ale to by som uz asi vela chcel
´Právě jsem se vrátil z hradu!´ A hanba vám, ephoťákom! Podľa zoznamu tu na stránke vás tam mali byť hory a namiesto toho bolo smajlíka vidieť kde-tu... :( Bojíte sa odkryť svoju identitu?! Akcia to bola inak výborná, veľká vďaka organizátorom a tešíme sa na budúco ročník!!!
Označkovaných tam fakt bolo poskromne. Naša skupinka bola komplet. Ale hľadal som tam jedného jediného, ktorého som chcel stretnúť, ale žiaľ len jeho smajlíka som našiel... Že koho mám na mysli? No predsa ADMINa! ;-)
dakujem za prezentaciu zakladov kompozicie. Ak som to spravne pochopil ma to ist zlava doprava, po uhlopriecke zhora nadol, to velke a tazke ma byt viacej v strede z lavej strany.
Do buducna by som este navrhol prezentaciu : ako doma vysvetlim manzelke, ze som bol na odbornom seminary...
No ja som si myslel ze moj ksicht uz ani netreba znackovat smajlikom. Riso prisiel som o nieco zaujimave vecer? Bolo nejake pivecko a inteligentne reci?
Mohol by tu uz konecne niekto pridat PROFESIONALNU fotografiu motorkarok - rozumej s tymi studiovymi bleskami, nech to viem porovnat s mojim vycvakom naslepo nad ramenami + interny blesk :D
PS: s tymi motorkarkami to trochu prehanali, bol som tam od 09:30 do 14:30 a inu scenu ako ´motorka´ + 1-2 zenske som nevidel... ;) A ako motorku som cakal minimalne nejaku KW ninju :D
Ty si sa predo mnou schovaval Ivan? Nikde ta nebolo. :-)
Ja som bol 4x v sále C a hľadal som známe tváre,pár ľudí sme sa našli,
pokiaľ som nepočúval prednášku ,tak som brouzdal medzi vystavovateľmi.
Ani na záchode som nebol celý deň :)
Ale pri odchode po predposlednej prednáške som ťa zazrel,viedol si debatu s niekým,ale už som nemal čas začínať rozhovor,lebo otec toho už mal od rána dosť,takže ma súril domov a čakal ma už pri vchode nejakú chvíľu.
Ale pozvanie na kávu stále platí,pokiaľ sa odtiaľto nezdekuješ,čo nepredpokladám,tak si ešte sadneme :)
Ak môžem, tak sa k Tebe vrelo ,,pripájam“ :) . Tak ako som TO urobil osobne, keď som o 16.00 musel už odísť– tak by som TO rád urobil aj tu, písomne. Tomu sympaťákovi ,,moderátorovi“ :) , čo nás takmer celý deň upozorňoval cez mikrofón čo kde nájdeme a čo sa kde koná, a tými istými pár slovami: ,,Dovidenia. Ďakujem. Výborná akcia a výborná prednáška!“
P.S. Prvý ročník je asi najťažší ...– taký ,,skúšobný“. Nikdy neklapne všetko čo má na 100 percent. Ťažko predpokladať účasť a či bude kapacita priestorov stačiť. A organizátori TO dnes zvládli na 3x7 :) – do budúceho roka ,,vychytajú muchy“ a bude len lepšie a máme sa na čo tešiť. Takže teraz buďme radi, že sa im niečo TAKÉ podarilo vôbec zorganizovať. VĎAKA!
FotoSlovakia DK Ružinov
Ja som nalepku ephoto tiez nemal, nie ze by som ju nechcel, ale nebolo casu ;)
dakujem za prezentaciu zakladov kompozicie. Ak som to spravne pochopil ma to ist zlava doprava, po uhlopriecke zhora nadol, to velke a tazke ma byt viacej v strede z lavej strany.
Do buducna by som este navrhol prezentaciu : ako doma vysvetlim manzelke, ze som bol na odbornom seminary...
PS: s tymi motorkarkami to trochu prehanali, bol som tam od 09:30 do 14:30 a inu scenu ako ´motorka´ + 1-2 zenske som nevidel... ;) A ako motorku som cakal minimalne nejaku KW ninju :D
pokiaľ som nepočúval prednášku ,tak som brouzdal medzi vystavovateľmi.
Ani na záchode som nebol celý deň :)
Ale pri odchode po predposlednej prednáške som ťa zazrel,viedol si debatu s niekým,ale už som nemal čas začínať rozhovor,lebo otec toho už mal od rána dosť,takže ma súril domov a čakal ma už pri vchode nejakú chvíľu.
Ale pozvanie na kávu stále platí,pokiaľ sa odtiaľto nezdekuješ,čo nepredpokladám,tak si ešte sadneme :)
http://www.cufajphoto.com/FotoSlovakia/index.html
stranka ma cca 2 dni, tak pls ...
P.S. Prvý ročník je asi najťažší ...– taký ,,skúšobný“. Nikdy neklapne všetko čo má na 100 percent. Ťažko predpokladať účasť a či bude kapacita priestorov stačiť. A organizátori TO dnes zvládli na 3x7 :) – do budúceho roka ,,vychytajú muchy“ a bude len lepšie a máme sa na čo tešiť. Takže teraz buďme radi, že sa im niečo TAKÉ podarilo vôbec zorganizovať. VĎAKA!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa