zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
skvely meeting lidi!! ...musel som odist skor, ale meeting mal svojho ducha a aj svoj patricny vyznam ... pre kazdeho zucastneneho .... du buducna taketo meetingy urcite budeme opakovat! ...
inak ten barman co nas tam obsluhoval, co si potom aj vymedzil svoju chvilku na svoj preslov, bol srandista :D
Práve som dorazila domov a predbehla som LETO :) som rada, že som mala moźnosť spoznať ďaľších zanietených fotografov :) teším sa na ďaľšie podobné stretko prípadne fotovýlet. čuz buz
Práve som dorazila domov a predbehla som LETO :) som rada, že som mala moźnosť spoznať ďaľších zanietených fotografov :) teším sa na ďaľšie podobné stretko prípadne fotovýlet. čuz buz
:))))))) Inak,pozerám galériu,a tá zo Slavína je skveláá,,,
To nie je zo Slavína, ale z hradu ;-) Inak stretko bolo super, celkom postačil počet účastníkov. Ak by nás bolo viac, podobný program by asi nebol možný, predstavovali by sme sa a pripomienkovali portál e-photo tak do pondelka... Už sa teším na ďalšie, ak budete plánovať nejaké fotovýlety v okolí Ba, hlásim sa... Pridávam jednu foto ... ideálne zátišie fotografa ;-)
Ďakujem vám všetkým, ktorí ste boli a za vaše podnetné názory, pripomienky... a aj za povzbudenie. Opäť som sa uistil, že táto práca má význam. Bolo nás iba 17? Ja som mal dojem pri predstavovaní a rozhovoroch o ePhoto, že nás je 30. Ale to bolo spôsobené asi čašníkovým vstupom. :D Verím, že sa budeme môcť stretávať aj pri fotkách - je len potrebná väčšia miestnosť s plátnom. A zátišie fotografa... :D
No tak myslim ze bolo super a kto nebol moze len a len lutovat :) tesim sa na najblizsiu stretavku ktora dufam ze bude uz coskoro :)
..to vies,clovek mieni.... a dalej poznas :)
..super, ze vam bolo super... tak snad to nebolo posledne stretko - prave naopak, prve z desiatok :) a preto tí, co neboli, budu mat moznost.. dufam :)
dakujem, ludkovia...aj ked velmi neplanovane, no v konecnom dosledku som rad, ze som vas stretol...len skoda, ze som nemohol ostat do zaverecnej :o))
verim, ze sme sa nevideli naposledy...
..maly reportazny sumar do okamihu, nez som spolocnost, zda sa v najlepsom :-( musel opustit. Osobitne by som upriamil pozornost na fotografiu vpravo hore - to bol nas casnik :-) Za svoje skvele vystupenie o dievcatach z Dell-u si svoje miesto v reporte zasluzil :-)
Zial nemohol som sa zucastnit (uz aj tak som prisiel domov o druhej rano ;) ), ale ak sa bude na buduce nieco planovat a bude velky zaujem, poznam jeden podnik v Petrzalke, kde sa da zarezervovat cely podnik, objednat teple svedske stoly a tak. Majitel je pohodak a v pripade, ze by bol zaujem, tak po dohode by sa dal zabezpecit projektor a platno na premietanie fotiek, aby bolo co komentovat. Dufam, ze sa to niekedy zopakuje a ucast bude hojna.
a konecne stretnutie v BA
inak ten barman co nas tam obsluhoval, co si potom aj vymedzil svoju chvilku na svoj preslov, bol srandista :D
Tomas
..super, ze vam bolo super... tak snad to nebolo posledne stretko - prave naopak, prve z desiatok :) a preto tí, co neboli, budu mat moznost.. dufam :)
verim, ze sme sa nevideli naposledy...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa