zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
pošli,uvidíme,alebo,nechceš si zobrať túto funkciu ty?:)) a víťazom je sese,mala ten originálny náramok,mám ho ako základný kameň stretávok:))))
Nie, nie, len pekne zaloz kroniku Ty :-)
Mam upravenych 42 fotiek na rozmer 1800x1200 px, ale aj tak maju spolu 65 MB :-( Skor by som to dal na CD a odovzdal Ti to osobne v BA. Co Ty na to ?
Poslal som nejaké foto v rámci fotoreportu zo stretka priamo na e-photo. Hádam by bolo dobré, obohatiť tento môj úbohejší 11 obrázkový záznam večera Tvojimi fotkami Lubos... predsa len u mňa ten šum ... napr... priložené foto
Poslal som nejaké foto v rámci fotoreportu zo stretka priamo na e-photo. Hádam by bolo dobré, obohatiť tento môj úbohejší 11 obrázkový záznam večera Tvojimi fotkami Lubos... predsa len u mňa ten šum ... napr... priložené foto
Fesak ten Peto, co ? :-)
Co som fotil bez blesku je zasumene tiez, ale to je v pohode, nie su to glamour fotografie. Neviem, ci portal zverejni foto z akcie - budme realisti, je to zaujivame pre nas, ucastnikov, pre ostatnych ani velmi nie. Ale ak by zriadili sekciu stretnutia, tak tam by si to svoje miesto naslo. Urcite by aj Kosicania, Banskobystricania atd. dodali dobry material :-)
jojo... Vysoko pozitivne je, ze tato komunita sa zrealnuje aj v skutocnom zivote. No nie je to super, ked za stolom sedi 16-rocny mladik a zaroven clovek, ktory zacal fotit v case ked mnohi z ucastnikov neboli na svete ? :-)
A pritom si maju co povedat.
Jojojo, vo tom to je! Foto je nadčasový fenomén modernej doby, Vďaka Bohu za neho ... inak som sa k tomu vyjadril i na svojom webe... link nájdeš v profile... ;-), nechcem si robiť reklamu ...
Jojojo, vo tom to je! Foto je nadčasový fenomén modernej doby, Vďaka Bohu za neho ... inak som sa k tomu vyjadril i na svojom webe... link nájdeš v profile... ;-), nechcem si robiť reklamu ...
tvoje blogy(niektoré)som už čítal,podporujem tvoju snahu o vytvorenie sekcie stretávky ePhotakov,,, :))
no dufam,ze ano...ten vecer bol pre mna nezabudnutelny a boli sme svetkami,ze aj v tejto hektickej dobe sa vedia ludia spojit ak su rovnako naladeny,,,tesim sa na dalsie stretka:)
Mozete nakuknut aj na moje fotky z tejto akcie. Je ich dost, urcite sa na nich vsetci
najdete. ´Leto´, ak budes nejake chcet do kroniky tak poslem v plnom
rozliseni... Pekny víkend vsetkym ephotakom...
Fotky su bez postprocesu, surove, len zmensene, myslim ako reportazne dostacujuce..
link:
http://www.radovanmisik.com/gallery/events/EPHOTO%20stretavka%204.12.09/index.html
Mal, celu dobu mojho posobenia na ephote som bol ´cerumenko´, ale vsade ´vo svete´, na inych portaloch, na mojom webe atd. pouzivam velmi dlho a uz na vzdy nick ´onehalf´. Chcel som to ujednotit a tak som poprosil redakciu. Pisali, ze bezne taketo zmeny nerobia, ale moj dovod sa im zdal ako opodstatneny... Tak zmene vyhoveli, za co im velmi pekne dakujem...
Jaaaj,mne sa to cerumenko tak páčilo,ale akceptujem že si ONEHALF,som rad že za tým nikom je ten istý(dnes už známy) človek,vďaka za link,kľudne pošli,niečo skúsim,keď už mám robiť kronikara,len za kvalitu nerucim,,,:]]]]]
Jaaaj,mne sa to cerumenko tak páčilo,ale akceptujem že si ONEHALF,som rad že za tým nikom je ten istý(dnes už známy) človek,vďaka za link,kľudne pošli,niečo skúsim,keď už mám robiť kronikara,len za kvalitu nerucim,,,:]]]]]
:o) Dohodnime sa tak ze vsetky foto v plnom rozliseni ti dam na CD, pri nasledujucom ephoto stretnuti..., Uz sa neviem dockat... mame uz nejaky datum na nase stretko? , myslim ze sme sa bavili, ze by to mohlo byt prvy piatok v kazdom mesiaci... Vyhovuje Vam to vsetkym ? , pripadne navrhnite nejaky datum...
:o) Dohodnime sa tak ze vsetky foto v plnom rozliseni ti dam na CD, pri nasledujucom ephoto stretnuti..., Uz sa neviem dockat... mame uz nejaky datum na nase stretko? , myslim ze sme sa bavili, ze by to mohlo byt prvy piatok v kazdom mesiaci... Vyhovuje Vam to vsetkym ? , pripadne navrhnite nejaky datum...
Myslím že zopár ľudí bude vtedy ešte využívať dovolenky,skusil by som to o týždeň 15.01. A potom už môžeme tento harmonogram prvých piatkou v mesiaci dodržiavať,čo povieš??!!
a konecne stretnutie v BA
posnazim sa nabuduce, a uricte daj viac otaznikov, vyskusame co to da :)
Mam upravenych 42 fotiek na rozmer 1800x1200 px, ale aj tak maju spolu 65 MB :-( Skor by som to dal na CD a odovzdal Ti to osobne v BA. Co Ty na to ?
Co som fotil bez blesku je zasumene tiez, ale to je v pohode, nie su to glamour fotografie. Neviem, ci portal zverejni foto z akcie - budme realisti, je to zaujivame pre nas, ucastnikov, pre ostatnych ani velmi nie. Ale ak by zriadili sekciu stretnutia, tak tam by si to svoje miesto naslo. Urcite by aj Kosicania, Banskobystricania atd. dodali dobry material :-)
A pritom si maju co povedat.
najdete. ´Leto´, ak budes nejake chcet do kroniky tak poslem v plnom
rozliseni... Pekny víkend vsetkym ephotakom...
Fotky su bez postprocesu, surove, len zmensene, myslim ako reportazne dostacujuce..
link:
http://www.radovanmisik.com/gallery/events/EPHOTO%20stretavka%204.12.09/index.html
hm, ked kukam na profil fotecku a nick, nemal si ty iny nick? hmm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa