zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
Zial nemohol som sa zucastnit (uz aj tak som prisiel domov o druhej rano ;) ), ale ak sa bude na buduce nieco planovat a bude velky zaujem, poznam jeden podnik v Petrzalke, kde sa da zarezervovat cely podnik, objednat teple svedske stoly a tak. Majitel je pohodak a v pripade, ze by bol zaujem, tak po dohode by sa dal zabezpecit projektor a platno na premietanie fotiek, aby bolo co komentovat. Dufam, ze sa to niekedy zopakuje a ucast bude hojna.
Takze si sa teraz dobrovolne ponukol na zorganizovanie druheho kola?
Bolo uzasne..vsetkych som vas moc rada spoznala. Este raz velke dik Ephotu za ich pracu a samozrejme casnikovi za nezabudnutelny zazitok, musime ho zobrat aj nabuduce :)))...uz tesim na dalsie stretnutie ;)
Bolo uzasne..vsetkych som vas moc rada spoznala. Este raz velke dik Ephotu za ich pracu a samozrejme casnikovi za nezabudnutelny zazitok, musime ho zobrat aj nabuduce :)))...uz tesim na dalsie stretnutie ;)
tak mám pre vas(tých čo prišli,aj tých čo im to tento krát nevyšlo) skvelú správu,dalšie stretnutie v Bratislave BUDE!!!!Kedže prichádzajú vianočné sviatky,a každý bude mať svoj čas,a program plne vyťažený,predpokladám že sa stretneme zasa v januári,čas a miesto sa včas dozviete:)Dakujem ešte raz všetkým čo prišli,som rád že som stretol samých príjemných ludí,a pri dobrom pití a dobrotách kecal 7 hodín!!:))obvzlášť vdaka za Julovi že prišiel,počúval,a uviedol vecnú a družnú debatu(myslím že vravím za všetkých ked poviem že je to človek na správnom mieste)a dufam že spolu(s Ním a s Vami)zorganizujeme tú dalšiu,a urobíme dobrú tradíciu:))pekný weekend a dobré svetlo všetkým,,, PS1:PROSíM,PROSíM zasypte ma fotkami(mail mám v profile) PS2:ten čašník bol borec,ešte teraz sa smejem :)))
tak mám pre vas(tých čo prišli,aj tých čo im to tento krát nevyšlo) skvelú správu,dalšie stretnutie v Bratislave BUDE!!!!Kedže prichádzajú vianočné sviatky,a každý bude mať svoj čas,a program plne vyťažený,predpokladám že sa stretneme zasa v januári,čas a miesto sa včas dozviete:)Dakujem ešte raz všetkým čo prišli,som rád že som stretol samých príjemných ludí,a pri dobrom pití a dobrotách kecal 7 hodín!!:))obvzlášť vdaka za Julovi že prišiel,počúval,a uviedol vecnú a družnú debatu(myslím že vravím za všetkých ked poviem že je to človek na správnom mieste)a dufam že spolu(s Ním a s Vami)zorganizujeme tú dalšiu,a urobíme dobrú tradíciu:))pekný weekend a dobré svetlo všetkým,,, PS1:PROSíM,PROSíM zasypte ma fotkami(mail mám v profile) PS2:ten čašník bol borec,ešte teraz sa smejem :)))
výborná myšlienka,stretávame sa v mnohých mestách,aspon by sme vedeli kto je kto,a ako bolo,,, :))))
pocuj, tie fotky zo vcerajska... Chces to len pre seba, alebo urobis nejaky kronikovy zaznam ? :-)
Inak, uplne som vcera zabudol na to pivo pre vitaza. Tak sa musime uzhodnut, kto si ho zasluzi a verejne mu ho slubime dnes s plnenim na najblizsom sretku :-)
Caute Ephotaci Blavaci,az teraz som sa dostal k pc,no musim povedat ze vcerajsok bol super a urcite musime udrziavat kontakt pravidelne.Dakujem hlavne Letu,ze to zorganizoval a tesim sa na dalsie stretnutia.Co ste fotili dajte nejake fotky do placu nech je sranda.
Mozes lutovat bebel,ze si nebola a tak si sa dusovala,ze prides...takze na buduce sa posnaz nech sa kolektiv rozrastie.
p.s.tych otaznikov minule som dal malo,boli iba dve baby
a konecne stretnutie v BA
Inak, uplne som vcera zabudol na to pivo pre vitaza. Tak sa musime uzhodnut, kto si ho zasluzi a verejne mu ho slubime dnes s plnenim na najblizsom sretku :-)
p.s.tych otaznikov minule som dal malo,boli iba dve baby
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa