zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
Len by som Vás poprosil, aby ste pár dní pred týmto dátumom... 15.01.10 na tomto portáli otvorili opäť túto tému. Tá ´skloréza´ ako ju nazvali v seriáli ´Taková normální rodinka´, je potvora. Zabudol som už aj na dôležitejšie udalosti! A veselo mi z toho nebolo. ;-) Zaujímavé je, že to čo bolo pred dvadsiatimi rokmi si pamätám na chlp presne, ale čo som mal dnes na raňajky .... hm....
priatelia fotografie, kolegovia z ePhoto, sviatky máme úspešne za sebou,a čaká nás už druhé stretnutie v BA, ako už isto dobre viete, konať sa bude 15.01.2010! miesto sa už vyberá,ale ak náhodou máte dáku predstavu, alebo možnosť a viete poskytnúť vhodné priestory,uvítame to,,, všetkým teda prajem uspešný rok 2010 a dobré svetlo,,,
pripajam sa k letovi aj ja a prajem vsetkym ePhotakom aby rok 2010 bol lepsi a bolo viacej dobreho svetla.Tesim sa na druhe stretko a dufam,ze sa zideme aspon v takom pocte ako posledne,Snad pride aj viacej ludi...sledujte vlakno a priebezne potvrdzujte ucast.Prajem dobre svetlo
No, ja by som navrhol Corgoň-pub na Mickiwieczovej 8... http://www.kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/2078/ v Slovak pube ma naposledy obtiahli... (iná cena piva aká bola tým zábavným čašníkom avizovaná). Aj čas by som posunul o hodinku skôr... to je môj návrh... širšie centrum by ponúkalo viacero možností, ale keď je avizované centrum sveta ...
Tvoj návrh evidujem,iba otázka,fajčí sa tam?Musíme tiež počítať z kapacitou,ktorá by mala byt vopred ohlásená,teda z možnosťou rezervácie.Čo sa Tvojho návrhu o skoršom začiatku stretnutia týka,dávam ho do pléna,len neviem či prejde,dosť ľudí mi už pred prvou akciou písalo že 18:00 je skoro.Ako návrh to každopádne beriem!
Ak si dobre pamätám, je to podnik z viacerými priestormi, určite po prijatí zákona o ´ne´-zmyslenej ochrane nefajčiarov ;-), urobili stavebné úpravy... nuž, je to na Vás všetkých... prispôsobím sa ...
fajn,takže CORGON pub a ASTRA sú prvé dva návrhy,ak niekto príde z dalším,budeme radi,inak,Pavel,tá ASTRA,tou máš namysli podnik pri hotely ASTRA alebo iný?Ak ho pznáaš,a ceny su prijatelné,som za,ak tam navyše robia pizzu,fajn!
fajn,takže CORGON pub a ASTRA sú prvé dva návrhy,ak niekto príde z dalším,budeme radi,inak,Pavel,tá ASTRA,tou máš namysli podnik pri hotely ASTRA alebo iný?Ak ho pznáaš,a ceny su prijatelné,som za,ak tam navyše robia pizzu,fajn!
No ak ideme zvažovať aj lokality v širšom centre, blízko Astry je aj Mlyn, ten je tiež celkom fajn podľa mňa.
Je to oproti hotela Astra... celkom slušný interiér rozdelený na dve časti... pravda, separé robia pomocou paravánov v časti pre fajčiarov, ale je tam obstojná klimatizácia... nuž, treba sa rozhodnúť... astru viem vybaviť, som tam dosť často...
Suhlasim... Do Mlynu chodim jedavat obcas... dobre tam varia... :o)
Suhlas,pozeral som ich stranku v tej zimnej zahrade ked sa pospajaju stoly tak bude OK.Chodim tam obcas na koncerty a je to v pohode:)http://www.mlynrestaurant.com/img/pics/restaurant/mlyn_010.jpg
a konecne stretnutie v BA
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa