zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
Je to oproti hotela Astra... celkom slušný interiér rozdelený na dve časti... pravda, separé robia pomocou paravánov v časti pre fajčiarov, ale je tam obstojná klimatizácia... nuž, treba sa rozhodnúť... astru viem vybaviť, som tam dosť často...
Astru poznám, ale mne by napríklad tie paravany obávam sa nestačili :) Aj naposledy v Slovak pube, síce to bol ´nefajčiar´, domov som prišiel nasmradnutý ako trafika..
Suhlas,pozeral som ich stranku v tej zimnej zahrade ked sa pospajaju stoly tak bude OK.Chodim tam obcas na koncerty a je to v pohode:)http://www.mlynrestaurant.com/img/pics/restaurant/mlyn_010.jpg
Presne túto časť som mal na mysli :) Neviem, ako to tam teraz majú s fajčením, príjemné posedenie je aj ďalej vo vnútri hore na takom tom zvýšenom poschodí.
Suhlas,pozeral som ich stranku v tej zimnej zahrade ked sa pospajaju stoly tak bude OK.Chodim tam obcas na koncerty a je to v pohode:)http://www.mlynrestaurant.com/img/pics/restaurant/mlyn_010.jpg
Keby si chcel v mlyne tú zimnú záhradu... malo by nás byť aspoň 50... a v piatok večer????? V čase keď majú žne???? Pravdepodobne si myslím, že by chceli konzumáciu v istej výške bez ohľadu na to, či tam bude sedieť päť ľudí, alebo 50 ... Treba všetko pozisťovať... si myslím si... ;-)
V mlyne je aj nefajčiarska miestnosť. Dajú sa tam aj stoly zoskupiť, aspoň to tam už niekoľkoráz tak robili. Pracujem kúsok odtiaľ a chodím tam na obedy, môžem sa vám na to spýtať.
V mlyne je aj nefajčiarska miestnosť. Dajú sa tam aj stoly zoskupiť, aspoň to tam už niekoľkoráz tak robili. Pracujem kúsok odtiaľ a chodím tam na obedy, môžem sa vám na to spýtať.
Spýtaj sa,i keď ako písal Pavel tak treba to mať zrejme obsadené pre 50 ľudí(ak som to dobre pochopil) ale skús a daj vedieť,,, :)
a konecne stretnutie v BA
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa