zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
v astre som este nebol, mlyn je fajn (ak to je ten mlyn za Doplerom na Prievoze, tak to potom myslime ten isty ´mlyn´) ... v podstate mne je jedno ktory podnik vyberiete, len nech to nie je od ruky (dubravka, lamac, karlovka, petrzalka :D ) ... samozrejme treba brat do uvahy aj nefajciarov, takze treba vybrat a zarezervovat nefajciarsky priestor pre xy ludi a fajciari (vratane mna) si mozu ist odfuknut aj von pred podnik alebo do fajciarskeho priestoru ...
kazdopadne, ja potvrdzujem moju ucast :) ...
apropo: vytlacim a pripravim si aj fotky a spravim si album. co keby sme si vsetci (alebo aspon ti, ktori to stihnu) pripravili taketo fotoalbumy, aby si mohli ostatni pozriet, co ti dotycni radi fotia.
Hm, s fotkami to nie je zlý nápad... dáme kolovať fotoalbumy (portfóliá) ... nezabudnite si ich podpísať. Idem zháňať album hráškovo červenej farby, s fialovou jahôdkou uprostred, nech je aspoň obal lepší od tých Vašich .. :-)))
Kto nebude mať album, nech donesie aspoň pár foto....
Dnes som išiel okolo Mlyna, vlastne chodím tade denne... v piatok sobotu tam majú Music Live... raz som to zažil... (tri roky dozadu), vnútri sa nedalo rozprávať a hlavne počúvať sa a vonku na zasklenej terase sme na seba kričali, že som bol na druhý deň zachrípnutý... Nuž tak neviem... porozmýšľajte ...
Dnes som išiel okolo Mlyna, vlastne chodím tade denne... v piatok sobotu tam majú Music Live... raz som to zažil... (tri roky dozadu), vnútri sa nedalo rozprávať a hlavne počúvať sa a vonku na zasklenej terase sme na seba kričali, že som bol na druhý deň zachrípnutý... Nuž tak neviem... porozmýšľajte ...
mne sa pozdáva tá ASTRA,myslím tvoj prvotný nápad,ak náhodou pojdeš okolo,spýtaš sa či majú 15ho volno pre cca 30 ludí??!
mne sa pozdáva tá ASTRA,myslím tvoj prvotný nápad,ak náhodou pojdeš okolo,spýtaš sa či majú 15ho volno pre cca 30 ludí??!
Voľno určite budú mať... len ak poznáš situovanie stolov v nefajčiarskej časti... boli by sme ako vo vlaku.... 5-6 ľudí pri jednom stole.... 5-6 pri ďalšom... v tesnom susedstve, ale možno by sa s tým dalo niečo urobiť, zajtra sa opýtam... v časti pre fajčiarov (s obstojnou klimatizáciou), by uzavretý priestor pre 30 a viac ľudí nebol problém... má iný tvar a rozloženie stolov... zajtra podám správu ... navečer.
a konecne stretnutie v BA
v astre som este nebol, mlyn je fajn (ak to je ten mlyn za Doplerom na Prievoze, tak to potom myslime ten isty ´mlyn´) ... v podstate mne je jedno ktory podnik vyberiete, len nech to nie je od ruky (dubravka, lamac, karlovka, petrzalka :D ) ... samozrejme treba brat do uvahy aj nefajciarov, takze treba vybrat a zarezervovat nefajciarsky priestor pre xy ludi a fajciari (vratane mna) si mozu ist odfuknut aj von pred podnik alebo do fajciarskeho priestoru ...
kazdopadne, ja potvrdzujem moju ucast :) ...
apropo: vytlacim a pripravim si aj fotky a spravim si album. co keby sme si vsetci (alebo aspon ti, ktori to stihnu) pripravili taketo fotoalbumy, aby si mohli ostatni pozriet, co ti dotycni radi fotia.
Kto nebude mať album, nech donesie aspoň pár foto....
Mlyn - je fajn podnik
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa