priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))
som treti v poradi prihlasujucich sa a urcite pridem,dufam,ze aj s Jasmin a mozno sa mi podari aj domaca uloha,no a prezentacia bleskov ma velmi zaujima nakolko mam novy blesk...takze sa vidíme 9.4:)))
som treti v poradi prihlasujucich sa a urcite pridem,dufam,ze aj s Jasmin a mozno sa mi podari aj domaca uloha,no a prezentacia bleskov ma velmi zaujima nakolko mam novy blesk...takze sa vidíme 9.4:)))
a tebe gratulujem k blesku,viem že mal si ho už dlhšie v hľadáčiku,nech slúži,,, :)
9teho 9teho...to som akurat na slovensku...keby neni Armin Van Buuren a ASOT a nemam listok tak by som prišiel zrejme...aj ked ma tu nikto nepozná ale nevadí :D . . .niečo vedet o danej téme sa zíde :)
Tak som tu. Potvrdzujem svoju ucast v apríli, hadam v zdravy prezijem moje aktualne velmi hekticke casy. Co sa tyka ´STROBO workshopu´, zoberiem so sebou vybavicku a co budem vediet poukazujem. Urcite ma k danej teme vela z nas co povedat, preto by som to nechcel brat ako workshop ale skor ako volnu diskusiu s nazornymi ukazkami.
Super. Dovlečiem všetko čo mám (aj čo nemám) k SB900.
Teda aj prídem, ostanem, a zas posledný odídem.
Vdaka :-)
Ano, tak nejako to bolo myslene. Povedat malicko teorie a potom hlavne ukazky. Treba dodat, ze Ty mas Nikon (teda ja Ti svojou vybavou nepomozem), ale ak sa najdu dalsi nikonisti s ochotou prist s bleskom, mozno by sa dala poskladat funkcna zostava s viacerymi bleskami (mozno 4-6 ??). A samozrejme hlasim sa zodpovedne k tomu, ze Ti budem napomocny ako sa len bude dat - pripadne mozem pripravit par teoretickych viet ja - dohodneme sa. Ja vezmem svoje veci + malu odrazku.
Kazdopadne chcem zdoraznit, ze ide hlavne o zabavu, takze ziadny stres a kazdy iniciativny a dobry napad sa pocita :-)
Palo ty budes nas hlavny muzsky fotomodel tak si nezabudni sminky a hlavne usmev doma. :)
OK. Dovtedy sa neholím a nestrihám a tesne pred stretkom dám v robote nejakú žiletkovo-strihaciu kreáciu. Tých 100m do Sladovne prebehnem pod plachtou aby som neľakal deti :-)
strertnutie v BA - apríl
Ano, tak nejako to bolo myslene. Povedat malicko teorie a potom hlavne ukazky. Treba dodat, ze Ty mas Nikon (teda ja Ti svojou vybavou nepomozem), ale ak sa najdu dalsi nikonisti s ochotou prist s bleskom, mozno by sa dala poskladat funkcna zostava s viacerymi bleskami (mozno 4-6 ??). A samozrejme hlasim sa zodpovedne k tomu, ze Ti budem napomocny ako sa len bude dat - pripadne mozem pripravit par teoretickych viet ja - dohodneme sa. Ja vezmem svoje veci + malu odrazku.
Kazdopadne chcem zdoraznit, ze ide hlavne o zabavu, takze ziadny stres a kazdy iniciativny a dobry napad sa pocita :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa