priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))
Pozrela som si fotky co ste popridavali a su krasne! Citit z nich atmosferu. Je sranda pozerat ako kazdy fotak v ruke, alebo kuka do toho fotaku, co nafotil :)
Mne to tentokrat nevyslo. Nabuduce sa vynasnazim pridat medzi vas.
No konečne som sa dostal k internetu. Klasicky nestíham, takže tu je iba vyexportovaný experiment z Michalskej ulice. Z pubu prihodím večer. Tie ďobky na fotkách si nevšímajte. Už musím konečne vyčistiť snímač a premapovať body.
http://www.lacon.sk/palec/experiment.zip
Je to aj exif-mi.
OK. Idem sa prebrowsovať smerom nahor, že čo sa nafotilo. Howgh.
dúfam že sa podarí,inak,máme v talone aj jednu letnú,veľkú,outdoorovú,zrejme na železnej studienke v hlavnej dedine slovenskej,to potom môžeš zobrať aj osadenstvo rodinné,aj psa,alebo korytnačku,nech je nás mrte,tam sa to v lesa stratí,,, :)))))
Počúvaj Leto, len sa chcem tak opatrne spýtať, vymenoval si kopec živočíšnych druhov...a ako je to s kravkami, môžu prísť...či ako? Lebo manželka, syn by prišli aj jeden z troch psíkov povedal doslovne , že: ,, áno – idem ,,...len teraz nevedia či ma môžu zobrať so sebou, tak ako?
Počúvaj Leto, len sa chcem tak opatrne spýtať, vymenoval si kopec živočíšnych druhov...a ako je to s kravkami, môžu prísť...či ako? Lebo manželka, syn by prišli aj jeden z troch psíkov povedal doslovne , že: ,, áno – idem ,,...len teraz nevedia či ma môžu zobrať so sebou, tak ako?
jasné je to niekoľko hektárov priestoru takže miesta je habakúk
jasné je to niekoľko hektárov priestoru takže miesta je habakúk
Jáj tak to je paráááda, sa tešíííím .. tak idem rýchlo povedať manželke nech kúpi nejaký väčší prívesný vozík a zvonec( možno ešte pamätáš ako som ho pod jednou fotkou stratil )...nech sa v lese náhodou nepostratím. Tak už len dúfam, že vyjde počasie a termín outdóóóru časovo neprepasiem :)
A vieš čo, idem aj rýchlo rýchlo napísať a prehovoriť brehulku a jej korytňačku, nech príde aj ona...a nech ten širokáč predsa len kúpi, keď nás bude mrte...sa bude hodiť ;)
mrťe od nitrana znie strašne :) nebuď zas jak stádo :) a btw tešíme sa aj na pani koma ovú a zvoniec môžem požičať
Použil som to slovo fakt prvý krát v živote a strááášne ťažko sa mi vyslovovalo :) to len aby mi Leto porozumel, keď ho už použil
idem pozrieť tie fotky, som zvedavý :)
vsetkym dakujem za gratulacie :)
jasne ze skandovala, ale bolo nas tam vela tak som na sese musel chvilku mavat :) aby si ma vsimla a zvacnila ma (v nulach a jednotkach) :-)
strertnutie v BA - apríl
Mne to tentokrat nevyslo. Nabuduce sa vynasnazim pridat medzi vas.
http://www.lacon.sk/palec/experiment.zip
Je to aj exif-mi.
OK. Idem sa prebrowsovať smerom nahor, že čo sa nafotilo. Howgh.
A vieš čo, idem aj rýchlo rýchlo napísať a prehovoriť brehulku a jej korytňačku, nech príde aj ona...a nech ten širokáč predsa len kúpi, keď nás bude mrte...sa bude hodiť ;)
idem pozrieť tie fotky, som zvedavý :)
jasne ze skandovala, ale bolo nas tam vela tak som na sese musel chvilku mavat :) aby si ma vsimla a zvacnila ma (v nulach a jednotkach) :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa