priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))
Špagetka, ja sa akosi neviem dopracovať ani cez ten druhý odkaz :(
...nie som velmi technicky zdatna, tak sa ospravedlnujem... treba sa pravdepodobne zaregistrovat alebo to skusim kazdemu, kto bude mat zaujem poslat e-mailom
...nie som velmi technicky zdatna, tak sa ospravedlnujem... treba sa pravdepodobne zaregistrovat alebo to skusim kazdemu, kto bude mat zaujem poslat e-mailom
špagetka nás naťahuje a skúša našu trpezlivosť :)))
...obcas rada natahujem aj skusam trpezlivost, ale tentokrat ma prezradila moja neznalost... treba sa pravdepobodne zaregistrovat alebo to skusim poslat kazdemu, kto bude mat zaujem e-mailom
Tiež by som chcela vyjadriť svoje pozitívne pocity z piatkovéhpo stretka. Cítila som sa medzi vami všetkými veľmi dobre, ďakujem Zolovi za dodávku balíčka fotografií, ktoré som si bez problémov vyzdvihla (a idem pozrieť ešte fotky Doda_BB, ktorého touto cestou aj srdečne pozdravujem do BB).
Veľmi sa teším na ďaľšie stretnutie a všetkých pozdravujem.
ahoj karlovka,,, účasť bola až na teba,yasminku,mrca,a bafa hojná prehojná,preto nielen pre vas,ale i ostatných zvedavcov,taký FIRST MINI REPORT,, ,než to všetko dopodrobna rozvedie Pavel,,, narátal nás ktosi 33,včetne redakcie(ich účasť opäť potešila),takže bolo hlučne, veselo,hlučne,a ešte trocha hlučne:))))),navyše rušný bol celý lokál,a inak pútavú bleskovú show Peťa(IceDive)si veľa ludí neužilo,no blýskalo sao dušu,svetelné podmienky však neboli vôbec zlé,takže sám sa teším hlavne na tú fotodokumtáciu :)))) každopádne,opäť nás čaká ZMENA priestorov,dáme si tento krát čas,a miesto budúcej stretávky zverejním(e) v novom vlákne do konca tohto mesiaca,,, prajem skoré uzdravenia a príjemný jarní weekend a dobré svetlo všetkým,,, :))))
no ale vidim ze ste to prezili ak bez nas ... uprimne vam zavidim ale tesim sa ze ste sa vytesovali ...
strertnutie v BA - apríl
Super dokumentacia, pripomenulo mi to prijemne chvile z piatka.
a sese, dufam, ze si poriadne skandovala..
ja parkujem pri charliese (ministerstvo prace etc) - po 17,30h je tam vstup volny a zadarmo.. tych par krokov do podniku, bola prechadzka :)
Veľmi sa teším na ďaľšie stretnutie a všetkých pozdravujem.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa