Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

strertnutie v BA - apríl

leto
leto 2010-03-21 21:32:02+01
priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))

lu_boss
2010-04-10 11:50:19+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
Haló ba čo buváme že ťažká blesko show :) bolia vás tie veci na krku :) ja tu už brázdim kopce karpatské a btw všetci ste mi chýbali samozrejme
:-) bleskoshow nam nevysla podla predstav, priestor bol uplne nevhodny - presunuli nas inam, bol tam strasny hluk a boli sme roztahani... Nevadi, budeme mudrejsi nabuduce.
Kazdopadne Peter (Ice) sa svojej ulohy zhostil na vybornu a viac ako hodinu obkoleseny zaujemcami odovzdaval svoje grify.

ONEHALF
2010-04-10 11:58:29+02
Pekny večer to bol. Petovi dakujem za ten pokec o bleskoch. Urcite sme sa priucili. Sranda bola aj to blyskanie na korze :o) . Kto bude reportovat? poslal by som par foto zo stretnutia...

lu_boss
2010-04-10 12:02:43+02
príspevok od: ONEHALF
Pekny večer to bol. Petovi dakujem za ten pokec o bleskoch. Urcite sme sa priucili. Sranda bola aj to blyskanie na korze :o) . Kto bude reportovat? poslal by som par foto zo stretnutia...
Pavel bude teraz pisat report.
Pavel, posli nam pls do posty mail, kam Ti mame poslat foto.

leto
2010-04-10 12:05:59+02
príspevok od: ONEHALF
dúfam že sa tu objavia aj foto zo nočnej street akcie,,, :))))

singi
2010-04-10 12:08:34+02
caute priatelia dobreho piva a svetla,bohuzial ma skolila choroba a tak som sa tesil no ale co uz,dufam ,ze ste si to užili a tesim sa na report...podla toho co pisete tak asi menime lokal co???

lu_boss
2010-04-10 12:24:12+02
príspevok od: singi
caute priatelia dobreho piva a svetla,bohuzial ma skolila choroba a tak som sa tesil no ale co uz,dufam ,ze ste si to užili a tesim sa na report...podla toho co pisete tak asi menime lokal co???
Ano. Pochvalit sa dalo jedlo, to bolo fakt vyborne. Inak som mal pocit, ze casnikovi lezieme riadne na nervy - zaberame vela miesta a trzbu podla ich predstav nerobime :-( Nehovoriac o inych veciach...

leto
2010-04-10 12:45:56+02
príspevok od: singi
ahoj karlovka,,, účasť bola až na teba,yasminku,mrca,a bafa hojná prehojná,preto nielen pre vas,ale i ostatných zvedavcov,taký FIRST MINI REPORT,, ,než to všetko dopodrobna rozvedie Pavel,,, narátal nás ktosi 33,včetne redakcie(ich účasť opäť potešila),takže bolo hlučne, veselo,hlučne,a ešte trocha hlučne:))))),navyše rušný bol celý lokál,a inak pútavú bleskovú show Peťa(IceDive)si veľa ludí neužilo,no blýskalo sao dušu,svetelné podmienky však neboli vôbec zlé,takže sám sa teším hlavne na tú fotodokumtáciu :)))) každopádne,opäť nás čaká ZMENA priestorov,dáme si tento krát čas,a miesto budúcej stretávky zverejním(e) v novom vlákne do konca tohto mesiaca,,, prajem skoré uzdravenia a príjemný jarní weekend a dobré svetlo všetkým,,, :))))

leto
2010-04-10 12:47:38+02
príspevok od: lu_boss
Ano. Pochvalit sa dalo jedlo, to bolo fakt vyborne. Inak som mal pocit, ze casnikovi lezieme riadne na nervy - zaberame vela miesta a trzbu podla ich predstav nerobime :-( Nehovoriac o inych veciach...
a to si mal vidieť,ked som si objednal čaj! :))))

pavel
2010-04-10 13:23:55+02
Môj mail nie je tajný... paveljma@gmail.com
PS na reporte sa už pracuje a tak keď začne pracovať aj e-photo (v pondelok), mali by ho tam už mať... potom už len záleží na nich...

ruiger1
2010-04-10 13:29:06+02
hm. Tak velmi ma mrzi, ze som si nevsimol ze organizujete stretka. A vcera som mal aj cas. Skoda:( . Tak snad nabuduce.

leto
2010-04-10 13:30:55+02
ani moj nie... letoland77@gmial.com tak pekne pracuj,už sa tešíme :))

admin
redakcia ephoto.sk 2010-04-10 13:34:01+02
report uverejnime velmi radi :) Pokial viem bola super atmosfera.
Privitali by sme reporty zo stretnuti aj v inych mestach.

leto
2010-04-10 13:36:17+02
vieš osobne či s počutia? :)

admin
redakcia ephoto.sk 2010-04-10 13:43:58+02
Bohuzial len z pocutia, ale z prvej ruky od priamych ucastnikov :)

pavel
2010-04-10 13:46:24+02
príspevok od: admin
Bohuzial len z pocutia, ale z prvej ruky od priamych ucastnikov :)
Včerajší bystričania?

admin
redakcia ephoto.sk 2010-04-10 13:56:40+02
Viem, že tam boli, ale nie. Nie je to ten zdroj :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-10 14:00:31+02
príspevok od: sese
len ja som hore:) a to som odchádzala v poslednej miniskupinke. A akurát ma suší, suší a pení sa mi z uší :) chýbal si mi
Neklam :-) ja nechýbam nikomu ja som outsider

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-10 14:03:03+02
príspevok od: lu_boss
:-) bleskoshow nam nevysla podla predstav, priestor bol uplne nevhodny - presunuli nas inam, bol tam strasny hluk a boli sme roztahani... Nevadi, budeme mudrejsi nabuduce.
Kazdopadne Peter (Ice) sa svojej ulohy zhostil na vybornu a viac ako hodinu obkoleseny zaujemcami odovzdaval svoje grify.
Peťo je kráľ škoda že som nemohol :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-10 14:08:03+02
príspevok od: leto
jááj,ty sa nám po kopcoch túlaš a ja potom len cajiky pijem,lebo mi bez teba ani nechutí,takze moj dekel zostal po včerajšom zatahu namieste,inak pozdravujem hory lesy karpatské,,,
Čajík je super my sme zbalili ploskaňu umu brašne a poďme ho do kopcov :) asistentka to nezvládla a tuho teraz buvá hold tie ženy už dnes nič nezvládnu pár kopcov a hotové :)

haplo602
2010-04-10 14:24:47+02
stretko bolo fajn, som rad ze som sa zucastnil :-) hlavne ta mala exkurzia bleskov (konecne som videl v praxi vsetky tie teoreticke veci ktore si nemozem zatial sam vyskusat) ... lokal bol dost hlucny, dalsie by som privital nieco uzavretejsie ... hlavne nech je vedla toho parkovisko, nech sa nemusim trepat daleko/platit za parkovanie.

skoda ze som musel odist skor ... pozeram ze tam bolo este hodne veselo.

Strana 10 z 14

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()