priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))
myslím ze tých pár dni,čo teraz príde,budeš mat na to ideálnu príležitosť :))))
počúvaj :) už sa blíži tvoja vláda charakteru priaznivého na posedenie grilovacie takže by si mal pomaly premýšľať nad stretnutím rodičov a priateľov ephota na železnej to len tak mimo pravidelných stretnutí hapeš :)
počúvaj :) už sa blíži tvoja vláda charakteru priaznivého na posedenie grilovacie takže by si mal pomaly premýšľať nad stretnutím rodičov a priateľov ephota na železnej to len tak mimo pravidelných stretnutí hapeš :)
zelezna? to je na mna asi prilis tazky outdoor ... nieco dostupnejsie v ponuke nie je? ale inac som za - zavolam aj mamu a babku / ked je to aj pre rodicov
zelezna? to je na mna asi prilis tazky outdoor ... nieco dostupnejsie v ponuke nie je? ale inac som za - zavolam aj mamu a babku / ked je to aj pre rodicov
hápem,ved dáme hlavy dohromady,a dačo vymyslíme,ešte sa nám musí trocha otepliť,stále to nie je ONO :)
inak peťo mám v centre kaviareň na ba stretká nefajčiar uzavretá možnosť parkovať prezentácia na lcd cenovo o niečo menej ako sladovná dobré svetlo žiaden hluk daj mi vedieť a majú aj kofolu:)
tak to mozme hodit do plena,a ak sa to ujme, majove stretko uz moze byt tam,,,
dnes som to riešil s majiteľkou a má to naj plus k tomu všetkému spomenutému že sa kaviareň uzavrie a bude to komplet separé a ešte aj iné ktoré nebudem prezrádzať :)
dnes som to riešil s majiteľkou a má to naj plus k tomu všetkému spomenutému že sa kaviareň uzavrie a bude to komplet separé a ešte aj iné ktoré nebudem prezrádzať :)
strertnutie v BA - apríl
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa