priatelia fotografie,a ePhoto,dovolte mi pozvať Vás(už na piate) stretnutie užívateľov tohto portálu z Bratislavy a okolia(aj širokého,že dj granko;)) pre mesiac apríl,ktoré,sa bude konať 9.4.2010 o 18:00 hod.v osvedčených(nových)priestoroch Sladovne na Sedlárskej ul.(oproti iris pubu),staronová je aj"domáca úloha" ktorej téma pre apríl znie:NOVY ZIVOT spestrením(a isto veľkým ťahákom)bude ukážka práce z bleskami,tie skvele ovláda IceDive1,osobne mi to ešte Peťo nepotvrdil,ale dúfam že ho už môžem "uviesť do programu" :)) teším sa nielen na železné jadro,ale i na nové tváre,a ich portfolia,a pevne verím,že tentokrát príde opäť niekto z redakcie,dovtedy prajem jar bez štipky únavy,a dobré svetlo :))
presne,APELUJEM NA SKORI PRICHOD,už preto že mi hrozí skorí odchod,,, :))
To je sice fajn ale ja mam pekne nestihacky. Este som nebol ani miesto rezervovat. Hadam sa tam zajtra dostanem lebo by som chcel inu miestnost vybrat. Vyzera to tak ze to blyskanie bude cista improvizacia z mojej strany.
To je sice fajn ale ja mam pekne nestihacky. Este som nebol ani miesto rezervovat. Hadam sa tam zajtra dostanem lebo by som chcel inu miestnost vybrat. Vyzera to tak ze to blyskanie bude cista improvizacia z mojej strany.
Peto,písal si ze statív by bodol,ak stačí Vanguard MG-3 tak ten mám k dispozícii,,,
strertnutie v BA - apríl
Ta nova kaviaren je fotogenicka? Nemyslim majitelku teraz aj ked to by bol bonus keby bola. :)
Ta nova kaviaren je fotogenicka? Nemyslim majitelku teraz aj ked to by bol bonus keby bola. :)
Odkial vies aku mam doma obyvacku. :D
Ja hlasujem za kofolu :)
Ci u teba to je to iste? :P
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie