Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

stretka aneb BA- GPS-EPHOTOVINY

b.a.f.o.a.r.t.
b.a.f.o.a.r.t. 2010-04-13 12:18:04+02
Teraz nechcem konkurovat oficialnemu BA STRETKU ktore riesi kolega "leto" ale toto vlakno by malo sluzit na info pre neoficialne BA stretka, ktore su a viem ze ich je dost.takze asi takto:idem dnes do mesta pofotit street,budem tam a tam, od 12tej do 15tej, ci idem do zoo, na zeleznu ,na kolibu, na devin ,alebo na ine miesto.myslim ze toto vlakno bude mat svoj ucel a nebude tu pribudat kopa dalsich ,ked bude chciet ist niekto s niekym fotit, ci si len tak posediet a pokecat o svetle ,tak to strci sem.dufam ze som to pri svojej komplikovanosti napisal zrozumitelne.

Marcel Rebro
2010-04-15 19:38:47+02
príspevok od: leto
zdá sa,že vaša misia bola úspešná,miesto vyhovuje,momentálne však komunikujem(e) z redakciou,už čoskoro vznikne nové vlákno na májové stretávku,bude i prekvapenie,a nie jedno ;) viac ešte sám neviem,,, u deda však máme v talone,čo poviete,expedícia,,,dovtedy navrhujem hádzanie,prípadne tujanie do ´gulí´ kt hmmm? :))))
gule som si uz dlho nevyvalal. suhlasim proti vsetkemu

Marcel Rebro
2010-04-15 19:39:02+02
príspevok od: leto
už sme dvaja :)
3

maTTo_corp
2010-04-15 19:55:28+02
ale chalani ten hokej vám moc nejde :PPPPPP

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-15 20:19:40+02
príspevok od: ONEHALF
Skvele ste dohodli... Mne sa tam tiež pačilo. 3 druhy pivka, kofolka, kuchyna skvelá. Nemam momentalne čas to ist odfotit. Prikladam screen z ich stránky. Myslím že toto je ta naša miestnosť.
a info pre fajčiarov tá miestnosť má dvere na terasu

leto
2010-04-15 20:33:28+02
príspevok od: maTTo_corp
ale chalani ten hokej vám moc nejde :PPPPPP
môj favorit vedie,,, :)))

lu_boss
2010-04-15 20:34:46+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
po včerajšom mini stretku u deda s majiteľom a managerom podniku je situácia taká že z ich strany nie je problém v žiadnom smere len si treba dohodnúť kedy lebo piatky majú hodne akčné a svetlo je pohoda svietila len polovica svetiel keď si tam bol sme sa dozvedeli :)
...pozrel som si ich stranku, to je jeden monopriestor ? Alebo je tam aj nejaka izolovana miestnost ?

bebel
2010-04-15 20:34:52+02
bafo, budu sa ratat aj stretka jemne fotograficke s nadychom sportu? - ako napr. valanie gul (aj ked ty nimi nevalas - ze vraj) a pod., o ktorom sme sa bavili na poslednom stretku, ze by bolo treba zopaknut..
leto, mrco uz nadhodili tuto temu.. myslim, ze aj sese, polial, ajs vraveli, ze by sa pridali i tento krat..

nazov akcie: superbowl a lá ephotomaniaci
termin: podla dohody
miesto: bratislavske bowlingove centrum. www.bnc-sk.sk (turbinova 1)
zucastneni: vsetci
priniest so sebou: fotaky. gule nam daju.

hlaste sa
:)

leto
2010-04-15 20:36:45+02
termín ?!

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-15 20:50:58+02
ospravedlňujem sa že som zabudol na športovo foto ephoto stretká .áno patria sem aj tie :) všetko čo sa točí okolo ba ephoto členov

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-15 20:58:31+02
príspevok od: lu_boss
...pozrel som si ich stranku, to je jeden monopriestor ? Alebo je tam aj nejaka izolovana miestnost ?
prepáč ale nerozumiem otázke?tam kde sme včera sedeli je samostatná nefajčiar miestnosť ktorá má dvere na terasu a vlastne wc

lu_boss
2010-04-15 21:49:49+02
prepáč ale nerozumiem otázke?tam kde sme včera sedeli je samostatná nefajčiar miestnosť ktorá má dvere na terasu a vlastne wc
... tak skusim inak :-) Ak by sme tam boli v pocte +/-30 ks, je moznost byt v samostanej miestnosti (ako napr. koliba v Slovak Pube), alebo budeme s inymi hostami v jednej jednej velkej miestnosti s tym, ze mame ´iba´ pospajane stoly ? Nefajciarska cast - super, u mna velke plus.

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-15 22:29:03+02
... tak skusim inak :-) Ak by sme tam boli v pocte +/-30 ks, je moznost byt v samostanej miestnosti (ako napr. koliba v Slovak Pube), alebo budeme s inymi hostami v jednej jednej velkej miestnosti s tym, ze mame ´iba´ pospajane stoly ? Nefajciarska cast - super, u mna velke plus.
píšem od začiatku že tá miestnosť je samostatná a v slovák pube bola priechodná :)

lu_boss
2010-04-15 22:35:48+02
píšem od začiatku že tá miestnosť je samostatná a v slovák pube bola priechodná :)
:-) tak som asi necital od zaciatku. Super, potom by to bolo idealne miesto.

karol77
2010-04-16 07:35:38+02
i ja sa hlasim (na valanie gul) :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-16 07:58:35+02
:-) tak som asi necital od zaciatku. Super, potom by to bolo idealne miesto.
áno má to vlastné wc dvere na terasu nefajčiar dobrá kuchyňa kofola niekolko druhov piva parkovisko dobré mhd spojenie dobré svetlo možnosť pripojiť do siete čo treba k prezentácii ale jedno mínus to má treba tú miestnosť zajednat aj mesiac dopredu tam neexistuje že prídeš štvrtok že na zajtra mi to rezervujte keďže sa tam organizujú firemné večierky krsty promócie rodinné oslavy a iné tož toľko k jednému mínusu

Marcel Rebro
2010-04-16 08:15:55+02
áno má to vlastné wc dvere na terasu nefajčiar dobrá kuchyňa kofola niekolko druhov piva parkovisko dobré mhd spojenie dobré svetlo možnosť pripojiť do siete čo treba k prezentácii ale jedno mínus to má treba tú miestnosť zajednat aj mesiac dopredu tam neexistuje že prídeš štvrtok že na zajtra mi to rezervujte keďže sa tam organizujú firemné večierky krsty promócie rodinné oslavy a iné tož toľko k jednému mínusu
tak tam mozeme zorganizovat krst ... napriklad nejakej CEWE knihy ... teda ak krsty, promocie a ine kary maju prednost ...

Marcel Rebro
2010-04-16 08:16:51+02
suhlasim proti vsetkemu a hlasujem sa

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-16 08:22:22+02
príspevok od: Marcel Rebro
tak tam mozeme zorganizovat krst ... napriklad nejakej CEWE knihy ... teda ak krsty, promocie a ine kary maju prednost ...
nemajú :) ale keď mi manager ukázal bookovaciu knihu tak tam má akcie na niekolko týždňov dopredu a piatky sú hold naj atraktívnejšie preto to riešiť dopredu alebo zvoliť iný deň

Marcel Rebro
2010-04-16 08:23:52+02
nemajú :) ale keď mi manager ukázal bookovaciu knihu tak tam má akcie na niekolko týždňov dopredu a piatky sú hold naj atraktívnejšie preto to riešiť dopredu alebo zvoliť iný deň
co ti ukazal? brookolicu? mal si mu ukazat brokovnicu a hned by bol komunikativnejsi

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-16 08:38:08+02
príspevok od: Marcel Rebro
co ti ukazal? brookolicu? mal si mu ukazat brokovnicu a hned by bol komunikativnejsi
toto ja ale vôbec ale vôbec neriešim :) mal som zistiť podmienky a možnosti to som urobil a teraz čakám ako sa rozhodnú páni organizátori ktorým dám kontakt na managera podniku ktorý tieto veci rieši a nech sa dohodnú kedy a ako :) tož týmto moja misia skočila :)

Strana 2 z 11

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()