Teraz nechcem konkurovat oficialnemu BA STRETKU ktore riesi kolega "leto" ale toto vlakno by malo sluzit na info pre neoficialne BA stretka, ktore su a viem ze ich je dost.takze asi takto:idem dnes do mesta pofotit street,budem tam a tam, od 12tej do 15tej, ci idem do zoo, na zeleznu ,na kolibu, na devin ,alebo na ine miesto.myslim ze toto vlakno bude mat svoj ucel a nebude tu pribudat kopa dalsich ,ked bude chciet ist niekto s niekym fotit, ci si len tak posediet a pokecat o svetle ,tak to strci sem.dufam ze som to pri svojej komplikovanosti napisal zrozumitelne.
Tak uz mame dofotené :) Bol som Ja, Karol77, chvilu s nami behal aj Karol Srnec. Neskôr sa pridal aj Karolov kamarat... Nachodili sme sa poriadne. Myslím že pár záberov sa podarilo. Ďakujem chalanom za účasť...
Tak uz mame dofotené :) Bol som Ja, Karol77, chvilu s nami behal aj Karol Srnec. Neskôr sa pridal aj Karolov kamarat... Nachodili sme sa poriadne. Myslím že pár záberov sa podarilo. Ďakujem chalanom za účasť...
Ja dakujem, ze som sa mohol pridat a vidiet nazivo ako sa to rodi street fotografia :).
PS: ten kamos ma nick Sinarra
Jasne ze ano :) , len este nemam ani upravene tie co som fotil s tebou a ´Pavelom´ :o) Nemam moc rad PP, lenivy som... Radsej by som stale len fotil.. :o)
u mna bola nedela z ONEHALFom okrem super výcviku zdravej drzosti aj celkom plodná,a streetovani ma dokonca začalo baviť:))))
i mna to celkom chytilo. Vcera som mal pocit, ze celkovo bolo v meste pomenej ludi. I tak som urobil zopar fotiek, takze plodne to urcite bolo. Len by to chcelo este hodne potrenovat na tej zdravej drzosti :). Tam sa mam este co ucit :)
takze co sa bowlingu tyka, som tam teraz volala, zatial maju volne tri drahy na stredu.
hlasili sa:
leto
karol
mrco
jasminka
onehalf(85%)
bebel
ti, co povedali, ze chcu ist, no nenasli odvahu to sem napisat:
sese
polial
ajs
- idem im asi napisat vyhraznu ss :)
zatim dozidvenia
By som aj šiel ale keďže si mi povedala že v stredu sa robia iné veci ako chodiť na stretka tak sa budem držať tvojich rád :)dobrú zábavu a nech vám to šucha
By som aj šiel ale keďže si mi povedala že v stredu sa robia iné veci ako chodiť na stretka tak sa budem držať tvojich rád :)dobrú zábavu a nech vám to šucha
koberce sa mozu lizat nielen v stredu ale aj v piatok 29. februara
ale ked nechces, suchaj si sam
stretka aneb BA- GPS-EPHOTOVINY
PS: ten kamos ma nick Sinarra
hlasili sa:
leto
karol
mrco
jasminka
onehalf(85%)
bebel
sese
polial
ajs
zatim dozidvenia
hlasili sa:
leto
karol
mrco
jasminka
onehalf(85%)
bebel
sese
polial
ajs
zatim dozidvenia
este doobeda (resp. ked bude fukovat) idem (asi) uja slavmira fotit. prida sa niekto (ak idem)?
()
ale ked nechces, suchaj si sam
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie